takası bilmiyorum da, hacim az değil 4,7m
Printable View
Bazı basın ve yayın organlarında çıkan haberler sebebiyle Şirketimiz tarafından SPK'nın II-15.1 sayılı Özle Durumlar Tebliği'nin "Haber ve Söylentilerin Doğrulanması" başlıklı 9.maddesine istinaden, söz konusu haber ve söylentilere ilişkin açıklama yapma gereği doğmuştur.
Şirketimizin 27.03.2019 tarihli özel durum açıklamasında; tarafımıza Şirket hissedarlarından verilen bilgiye istinaden, Şirketimiz faaliyetlerinin veya varlıklarının bir bölümünün veya tamamının satışı, ya da bir şirketle birleşmesi veya bir yatırımcı ile birlikte yeni bir şirket kurulması da dâhil olmak üzere, stratejik işbirliği olanaklarının araştırılması konularında, Şirketimizin hâkim ortakları ile bir potansiyel alıcı arasında yukarıda belirtilen kapsamda görüşmelere başlanmış ve devam etmekte olduğu açıklanmıştır.
Basın ve yayın organlarında çıkan haberlerde , Şirketimiz paylarının %70'inin DST Teknoloji tarafından satın alınacağı ve geriye kalan %30 oranında pay için zorunlu çağrı seçeneğini düzenlemeyi planladığımız da belirtilmiştir.
Yatırımcılarımızın bu süreçte spekülatif bazı durumlarla karşılaşmalarını ve zarara uğramalarını önlemek için potansiyel alıcının ünvanın açıklanmasının zaruri olduğunun değerlendirilmesi nedeniyle bu açıklama yapılmaktadır. Hâkim ortaklarımız tarafından iletilen bilgiye göre; sözü geçen "potansiyel alıcı" DST Teknoloji Anonim Şirketi'dir ve satış süreci ile ilgili görüşmeler halen devam etmektedir. Ancak, taraflar arasındaki müzakereler devam ettiğinden DST Teknoloji Anonim Şirketi tarafından devir alınacak pay oranı ve devir sonrasında Şirketimiz tarafından atılacak adımlar konusunda herhangi bir karara varılmamıştır.
Şirketimiz hâkim ortakları ile DST Teknoloji arasındaki müzakereler henüz devam etmekte olduğundan ve müzakerelere ilişkin yapılacak herhangi bir açıklamanın, gerçekleşmesi muhtemel anlaşmayı olumsuz etkilememesi ve yatırımcıların yanıltılmasına yol açmaması için Şirketimiz Yönetim Kurulu kararı gereğince ilgili açıklamanın ertelenmesine karar verilmişti. Bu kapsamda şu aşamada, potansiyel alıcının ünvanın açıklanmasının gerekliliği haricinde, kamuoyuna duyuru yapılmasını gerektirecek kesinleşen bir gelişme olmamıştır.
Şirketimiz hâkim ortakları ile DST Teknoloji arasında işleme ilişkin temel unsurlarda bir mutabakata varılmamış olmakla birlikte Şirketimiz pay sahiplerinin yatırım kararlarını etkileyecek gelişmelerin ortaya çıkması halinde, konuyla ilgili gelişmeler mevzuat kapsamında ayrıca duyurulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 09-04-2019
Ben geçen hafta arayıp bu dedikoduları sormuş ve en azından yatırımcıların mağdur edilmemesi adına durumla ilgili bir yazı gönderilmesini rica etmiştim . Sanırım benim gibi arayan çok olmuş ki bu açıklama gelmiş. Pazarlıklar sürüyorsa eğer kıpraşmamak gerek bana göre. Piyasa dalgalı iken burası en azından sakın ve güzel bir sığınak. Satmak isteyen sayabilir elbet.
Kapanış güzel oldu yavaş yavaş 14 e yaklaşıyor
DST Teknoloji Anonim Şirketi bu şirket kime ait satış pazarlığı nasıl sonuçlanır.
linkte bir hareketlilik yok neden acaba?
Arkadaşlar bu DST teknoloji anonim şirketinin bir web sitesi yok mu ? Kimdir nedir ? google aramalarında dst elektrik üretim a.ş çıkıyor böyle bir şirketi bulamadım bulan varsa web sayfası linkini atabilir mi ?
Ne olacak bu kağıdın durumu
Satış tamamlanıncaya veya görüşmeler tamamlanıp olumlu- olumsuz açıklama gelinceye kadar zirveyi görebilir diye düşünüyorum ve tahmin ediyorum . Elbette yatırım tavsiyesi değildir. Grafik gayet güzel görünüyor. Tuzak değilse tabi ki.
Günaydın, ben sizden bir parça farklı düşünüyorum. Satış süreci olumlu sonuçlanmadan yukarı doğru ikinci hareketini yapmayacak düşüncesindeyim, tahta sahibi haber gelmeden kıpırdatmayacak ve çok yakın markajda diye düşünüyorum. Herkese bol kazançlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Tırı vırı sacma sapan bi tahta endeksle alakasız antin kuntin işlemler
CITI yüklü alımlar yapmaya başladı günün takasında 22 bin lot alımda (hisseye göre tabi) 35 bin lota çıkardı toplam malını. Kademeler boş mal almak isteyenlerin baskısı var hisse de. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Genel görünümde Finans , Meksa , Citi mal almaya çalışanlar. İş, yapı kredi , ak satımda olanlar...
bir haftalık ya da aylık takas paylaşsan çok makbule geçer.
Buyrunhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ce7f1e90c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bbca355cb7.jpg
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimli değil çünkü atmak uğraştırıyor. 26.03.2019- 12.04.2019 (2 gün geriden geliyor - yani 10 nuna kadar olan kısmı gösterir)
Alım ilk 5
qnb finans yat. 112.812
meksa 58.000
yapı kredi 57.800
citi 28.625
vakıf 22.500
satım ilk 5
is yat. 142.986
ak yat. 34.000
ata yat. 30.000
phillipcapital 24.500
deniz 22.860
Bu ara meksa ve yapıkredi baskı yapıyorlar hissede finans almaya devam ediyor. Ancak tahta da meksa çok aktif çok gıcık hareketler yapıyor, büyük ihtimal spek in ana aracı kurumu. YTD. Takaslar bana göre de olumlu.
Ya arkadaş bir ekran görüntüsü yükleyemedik ne saçma sitedir burası ya. Kademelerin ekran görüntüsü atacaktım iki saattir tel den aldığım ekran görüntüsünü atayım diyorum yok ya hata verip duruyor.
PAYLAŞTIĞIN LİNKTEN RESMİ DÖNÜŞTÜR SONRA BURAYA ATABİLİRSİN https://hizliresim.com/
https://i.hizliresim.com/LljroV.png
Kademelerde ki boşluklara bakın rezalet.
tuvalet kagıdı oldugundan kademeleri öyle tırısgadan tahta işte boşa zaman kaybı gibi bir durum
Gün sonu alan satan
https://i.hizliresim.com/4jN7q0.png
https://i.hizliresim.com/BajJDj.png
arkadaşlar 1500 lotla %10 yaptı devre kesti ata süpürdü diycemde mal yok haber mi düştü gören var mı ??
Bu tarz durum larda gelecek se haber peşinden gelir ama yinede dikkat ..ytd degil dir biline
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşen bir haber de yok ama satış öğrenmek içerden çokta zor olmasa gerek ya tombul parmak ya içerden biri haber aldı. YTD
14.40 a birisi 6 bin koydu
üst kademelerde 14.48 de 13 bin lot var
Kademeler fena karıştı