Tık yook........
Printable View
Tık yook........
Haftalıkta kocaman bir NU görünüyor. Hisseye inancım tam ancak bir dalıp çıkacak gibi duruyor. Günlükte çarşambahümü bir doji bırakıp kafayı aşağıya çevirmiş görünüyor.
Bu ay bir haber gönder.
Haber bekleyen yatırımcıların var.
Batuhan
Tulpar ve kobra bulgaristanda haber olmuş. Uluslararası tanıtım çok önemli..
Londradan güzel ilişkile kurarak gelin bakalım.
Balkan ülkelerine Tulpar satışı yapsak ne güzel olur
Romanya , Bulgaristan , Polonya, Arnavutluk
Batuhan
https://bulgarianmilitary.com/2019/0...t-dsei-london/
Bist çıkıyo bu ya yerinde sayıyo ya düşüyo çok hoşuma gitmedi bu durum
sıkıntılı süreç başlıyor olabilir..
grafik biraz naneli hale geliyor..
tabi bence..
http://flashresim.com/upload/MTVkNzlmOWI3NjNhZDc.png
günlük..
ytd..
Yarın haftalık kapanış günü, yarın ki kapanış çok önemli..
Hacimli bir düşüş yok. Yarın, tekrar yukarı atabilir. ytd
Batuhan
Nasip artık arkadaşlar benim pek satmak içime sinmiyor buralarda. Düşsede yükselsede bi 6 ay daha beklemeyi düşünüyorum. Herkese bol kazançlar
https://m.aksam.com.tr/spor/cumhurba.../haber-1005061
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otokar Hocam, Otokarın rabdan siparişlerindeki yoğunluk 2020 ve 2021 yılında mi?
Bu durum ile ilgili bir bilginiz mi var mı ? Toplam kaç adet rabdan satılacak.?
https://savunmasanayist.com/2019/03/...leri-acikladi/
2 tane nato devleti tarafından denendiği ile ilgili de sonradan herhangi bir haber düşmemiş. Umarım kısa zamanda hayırlı haberler duyarız.
Batuhan
Hiç birşey olmaz. KOÇ bu ülkede ihale alamaz
Londradaki fuardan bi siparil haberi gelse güzelleşir ortalık
Yükselmez isen yan aynalarını sökecem otokar :)
Gerisini sen düşün..
Bu haftaki kapanışı 135 istiyorum..
Ha gayret naz yapma...
Batuhan
Herkese hayırlı sabahlar bol kazançlar saat 9.30 itibarıyla önce Ziraat yatırım Otokar takibe almışlar saat 9.50 sıralarında iş yatırım bugün yükselmesi muhtemel hisseler arasında Otokar eklemişler Hadi hayırlısı bakalım yatırım tavsiyesi değildir izlemeye devam
Buralar tam dutlukmuş kimsecikler yok..
Sadece 3 kişiyiz...
Batuhan
Iş yatırım Otokar için Hedef fiyatını 140 .40 TL'den 155 .50 TL'ye yükseltti tavsiyesine" al" olarak korudu.ytd
Hissede karın ağrısı var,
Şirketin kapa haber düşürmesi yada güzel bilanço açıklaması lazım..
Batuhan
Saat :7.49 itibarıyla Otokar ile ilgili haber düştü .bu Haber'de ağustos ta dahilde işleme izin belgesi alan firmalar içerisinde Otokar var.ytd
Yanılt beni Amk muğun kağıdı
Ben ümitliyim önümüzdeki üç ay için
https://eksiup.com/p/5t138614kge6
Hissede sorun yok,.. Mal toplu, asagiya salmiyor, tobo kirmis, hacim de dusmus, cok yakinda zirve kirar,... ilk hedef 142, son hedef 180
Yatirim tavsiyesi degildir...
Neler duydum bu sayfalarda neleeer
Hissemiz naz yapmaya devam ediyor. Haftalık kapanış 132 TL oldu.
Kağıtta pek kyde yok, yazan çizen 3 kişiyiz ( çalı arkasından izleyenler varsa bilmem :) )
İyi taraftan bakarsakta, hissenin aşağıya salmasına da izin verilmiyor. Fiyat aralıkları sıkıştırılıyor..Hacim iyice azaldı. Fırtına öncesi hamleler bunlar.. Yukarıda olabilir aşağıda olabilir.
Batuhan
Teknikçi arkadaşlar hissede yükselen takoz olduğunu ve genelde aşağı kırıldığını yazmışlar aynı zamanda rsi da negatif uyumsuzluk olduğunu yazmışlar. Kısaca olumsuzlar. Ben tam tersi olumlu taraftayım. Düşüş olursa ek alım yaparım
Otokar Hocam , Hissede hem yükselen takoz var hem de geçmişten gelen yükselen kanalın direnci var. Fiyat, ikisi ile de mücadele veriyor. Yükselen takozların genellikle aşağı kırdığı yaygın olarak bilinse de , yukarı kırdığı durumlarda mevcuttur.
Önemli olan otkarın temeli nasıl ona bakmamız lazım. Bugün itibari ile pd/dd değeri 6,5 olarak gözükmektedir.
Pd/dd geçmişe göre primli olduğu söylenemez ancak şu an itibariyle bu piyasada ucuz da değil..
Ancak, 2019/9 dönemi net karı tahminim olan 315 milyon tl civarında gelirse, pd/dd 5,4'e kadar düşecektir ve yıl sonu kar artışı beklentisi ile, piyasanın Otokar pd/dd değerini tekrar 6,5 civarına çıkarıcağına düşünüyorum.. Bu değerde 160 civarına denk geliyor ki bu değer şirketin grafiğindeki yapmış olduğu tobo hedefinin bile altında gözüküyor.
Bu durum benim gözümde, 2020-03 dönemi sonuna kadar, şirketin temelinin, şirketin tekniğini desteklemeye devam edeceğini gösteriyor.
Şirketin karlılığının artması ve hissedeki ivmenin sürmesi amacıyla yeni otobüs satışı ve özellikle tulpar satış haberlerinin olması gerekiyor. Ben satış haberlerini alacağımızı umuyorum diyelim. :)
Tabiki bunlar sonuçta analiz,olur olmaz bilemem. Piyasa her daim kısa vadede haklıdır.Benim oyun planım şimdilik beklemeye devam etmek. İlerde planımız değişir yada yeni fırsatlar çıkarsa onu da değerlendiririz.
İnşallah hep beraber kazanırız :)
Batuhan
Takip edemeyen arkadaşlar için saat 17.30 hisse fiyatı 129.40 izleyelim bakalım kapanışa doğru gene toplayıp 132 den kapanacak mı klasik yaklaşık bir haftadır yaptığı hareket yatırım tavsiyesi değildir Tabii ki
Pek tadı yok gibi bu aralar
131 ci Otokar mesaj vermeye çalışıyor