aynen öyle kalkınma bankası günlerce tavan tavan gitti kaç defa devre kesici yedi yada brüt takasamı aldılar ?
Printable View
olsun ben yinede hisse açısından olumlu görüyorum tabiki acil nakit ihtiyacı olanlar için sıkıntı inşaallah yaşamayız öyle bişey ama bu hissenin en büyük sorunu malesef senelerce 10 lot 20 lotla çorba parası çıkarmak isteyenlerin mekanı olduğundan hissede derinlik diye bir şey olamadı bu hisseyi alan adam gibi almadı satanda adam gibi satamadı malesef inşaallah brüt takasla vurkaç olmadan gerçek alımlar görürüzde hissenin önü açılır yatırımcılar için hayırlı olsun bu arada bugünkü hareket güzeldi çoktandır ilk defa bu kadar hacim oluştu bu hissenin gördüğü ender hacimlerden acaba bizde görürmüyüz şöyle 10 bin 20 bin lotlar :)..ytd
SPK ayrı bir olay zaten mafyanın ta kendisi kalkınma finas kiralama bürüt yemediyse 10 yıldır hareket çeken hisse yadiyse bu işe karar verenlere söyleyecek bi ton küfür var..
Moruk şunu istiyo hissem c grubu brüt vs dursun kimse işlem yapmasın mal bende zaten kimse ilişmesin istiyo..
nasıl bir Cahil Topikle karşı karşıyayım.On yıl önceki brüt takasa alınma kriterleri ile şu anda ki spk mevzuatına istinaden brüt takas kriterleri aynımı arkadaşım.Ne cehalet kokan yorumlar bunlar.Görende diyecek ki orada biri var bu takasa girsin bu girmesin bu benim Babamın oğlu bu değil diyor Ve ona göre işlem yapıyor.Şaka mısınız siz ya.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu hissede Brüt takas uyLanmaya başlaması İleride kopacak seslerin ayak sesleridir. dikkat çeker. hisse için olumlu bir göstergedir.100 altında perişanlık 100 üstünde kaldığı sürece hedefe ilerler tezini savunan biri olarak diyorum ki ;Sizin gibi şakşakçıların bu duruma sevinmesi lazım.
Ha bu arada ben hala aşağılara bekliyorum ona göre.Bana uğramadan gitmek yok öyle
Başdümenci sana dedim ki seviyeyi bozöafan insanları rencide etmeden bu guruba renk katıyosun ama sen hakaretvari yazmaya devam ediyosun sende adın gibi biliyosun ki spk bazı isim ve şirketlere ayrıcalık yapıyo.. Da sen bişeyleri savunurken kimin şakşakcılığını yapıyosun.. Biz dedeye yükleniyoz sen savunuyosun spk nın bazı kararlarını eleştiroz sen savunuyosun savunda eleştirene hakaret etme herkes kimseyi yanıltmadığı sürece özgürdür dümenci..
Yav savunda bilgi belgeye dayanarak savun.İşkembeyi kübradan sallama.Aç brüt takasa alınma kriterlerini oku.cehaleti belirtmek herşey güzelocakçılara karşı tez savunmak senide kızdırıyor olabilir.Ben de küfür yok kimsenin onurunu gururunu kıracak laf yok.Seviyel der sen malzeme bu işine gelmiyorsa cevap vermezsin.neymiş lan kelimesini Kullanmışız seviyeyi düşürmüş.lan Sanki hepiniz sanki burjuva ağzıyla konuşuyorsunuz Fransız edebiyatçıları sizi
Neyse işimize bakalım ne diyorduk...Aşağıda bekliyorum
hele bi 100 desteğini kırsın.bir kere test etti herkes hopladı.bir defa daha kırsın ozaman analiz ederiz.90 aşağısı karanlık
Eskiden bişey yiyip bakan öbür çocuğa gel al oğlum sende ye yoksa biyerin şişer derlerdi sende bu deli petroyu alamayınca biyerin şişecek serdğmenci demedi deme...
Bakalım bu gün de hoplatacak mı yukarıya prensiniz.
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dümenci nerdesin kaçırma treni atla bah atla dümenci atlaaaa:kahkah:yıllardır bekleyen gerçek yatırımcı kardeşlerim hayırlı olsun
dümenci gibilerin yazılarından etkilenmeyen hissesine sahip çıkan gerçek yatırımcı arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun...
Milletin aklı fikri yok mu amk beyinsiz mi.Benim yorumlarıma bakar siz şakşakçıların yorumlarına bakar bunla ilgili bir değerlendirme yapar kendine bir yol haritası çizer ve uygular.Giden gider insanların para kazanmasından üzülecek bir tip değilim ben.Ben kazandım Allah bereket versin beklentim aşağı yönlüydü,gelmezse de kağıtta olan arkadaşlara bol kazançlar dilemekten başka bir şey diyemem.İzlemeye devam
o kadar laftan sonra cevabın bumu? işte görün bu seviyesiz insanı seni ibreti alem bu forumda teşhir etmek lazım madem bilgin yok susucaksın kardeşim kesin konuşmayacaksın 10 gün sonra kim kimi bayıra karşı izliyormuş gördünmü:kahkah:insanların algılarıyla oynadın bu vebal yeter sana hadi şimdi çalıların arkasına çekilebilirsin insan olana bu laflarım yeter ben senin seviyene inmeyeceğim
Dümenci on tavanda çekse sen burdan ayrılma bizim safları sıklaştırıyosun burda elinde iyi malı olduğunu ve uzun süre beklediğini tahmin ettiğim POZİTİF.. HGARİP.. GORİOTBABA VE BEN bekliyoruz sen olduğun sürecede saflar sıklaşacak.. Teşekkürler elimde çok düşük maliyetle BLCYT var orayada beklerim... Bizdeki sabır spekte yoktur para böle kazanılır
sevgili dostum ben eskilerden biriyim tam 20 küsür yışdır bu hisseden hiç kopmadım eski zıpzıp fmızp afyon aslan afyon bfren ne yazıkki çeaş-kepez cilerden ama çeaş kepeze sermayeyi yükledim o zamanın fiyatlarıyla 3 daire parasına çakallar el koydu hayırlısı deyip bekleriz bakalım zedeler olarak ve serdümenciye cevap bile verilmez bu tipler bizleri o deli hisselerde de öok yıpratmaya çalıştılar demek istedigim bu tip hisseler pek kalmadı bu yüzden pkent yani eskilerin deli petrosu gibi deli pek hisse kalmadı bu sermaye ve bu yatırımlar karlara dönüşmeye başladı ki artık sabır bizden kısmet YÜCE RABBİMDEN sabırlı ve bol hayırlı kazançlar
Dümeni kırık nerelerde son düşüncelerini dinlemek isterim. Şuan sen çok kızgındırsın barut gibi bence sen buradan pek umut bekleme başka kapıya yoksa ince bir hastalıga yakalanacaksın:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kah kah:
Pardon, neye seviniyoruz vallahi anlayamadım.
Bir arkadaş bir iki cümle edebilirmi
Birbirlerini Şakşaklıyorlar ne sevinecekler.Ben alıştım sende alış kardeş.Eğlenceli oluyorlar ama gel sen de izle yarın düşünce karalar bağlar çıkınca Birbirlerini gaza getirir bunlar.Lan ne eğlencelisiniz siz
Evet çok eplencesin başdümenci mal alamadıça agresif oluyosun.. Biz 130_90 tirbülansına dayandık dünya malla sen 90 dan mal alma cesaretini bile göstermedin burası cesurların yeri..
Bende 2.70 ten Ayceste var satmasaydım 4.40 maliyetten finansal kiralamada vardı biz dalgaya yürüyenleriz buda sığ hisse bu hisselere girip bişey yokmuş gibi beklemek her babayiğidin harcı değil
aslında dümenciyi çok iyi anlıyorum tahminen 70-80 lerden satan birisi olarak baktı kağıt sürekli işleme açıldı kar etmeye başladı sermaye artırma potansiyeli olan bir kağıt başladı kötülemeye belki alttan alabilirim diyerek defter değeri 18 lira diyerek algı yapmaya çalıştı ama tutmadı bu arada bizim gibi kağıdını savunanlarıda şakşakçı olarak niteledi dümenci biz kağıdımızı savunuyoruz bunun adı şakşakçılık değil bunu iyi öğren 60 liradan 120 ye gelmiş hisse daha nereye gidecek şeklinde düşünen birisinin borsadan ne kadar anladığı da ortada zaten neyse bunların hepsi birer tecrübe üzülme borsa sana bu seviyelerden bile aldırarak daha çok şey öğretir :kahkah::kahkah::kahkah: ytd...
600 bin hacim bu hissede daha önce görmedim ama yetmez benim gibilerin çıkması için 10 bin lotlar havada uçuşmalı :oleyo: çok fazlasında gözüm yok 150 leri hacimli geçmeye başlasın ufaktan vermeye başlarım spekçiğim ytd..
dümenci seni biraz daha gaza getireyim mi....koskoca borsada böyle 1 milyon sermayeli 2 yıldan beri 17 milyon kar açıklayan başka bir şirket daha bulamazsın.bence sen bu fiyatlardan havada kap.söz sonra ben senden o aldıklarını 500 tl.ye alacam geriye.....yoksa SN.AUDİ nin dediği gibi verem olacaksın bak.demedi deme dümenciiii........
Elinize verdikleri zaman ben de böyle güleceğim size.Şu an izliyorum karşıdan sadece sizin bu neşeli halinizi.Giderse de benim değildir borsada fırsat bitmez ben alacağımı almışım.dönerse benimdir Gidene de sok sopayı gitsin.Neyse işlemler biraz devam etsin teknik otursun biraz teknik konuşalım.Şu an her şey sizin şakşakçıların birbirini şakşaklamasında ibaret
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app