fırsat vermedi dostum bende çıkacaktım alacağım hisse geri yerine geldi.. yine kaldık bizim de
Printable View
fırsat vermedi dostum bende çıkacaktım alacağım hisse geri yerine geldi.. yine kaldık bizim de
Grando kankaa sesin çıkmıyor, çıktın mı bu adi kağıttan:wu:
1,30 dan Zoren ide kaçırdık, yazıklar olsun bana:rtfm:
Yok abi nasil cikcam zarar cok fazla...bekliyoruz..artik kufurde edemiyorum...zaten aglamaktan baska yaptigim birsey yok...butun seneryolar hep elimiz verdiler...butun umutlarimizi yok ettiler..nap ettiler..nap istus susup izliyoruz iste...at bir pasta da bakalim bari...
Telefondan yazdigim için garip garip cikiyor bazi yazilar kusura bakmayin...
basın basın daha da aşşağıya basın...
hepimiz eli kolu baglı izliyoruz zaten...kendin cal kendin oyna...
Bizim in Batırımcı hattını aradım, cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar:rtfm:
Vermeyinde yükselsin vicdansızlar, bu gidişle GÖZDE ile fiyatları eşitlenecek yakında:thumbdown:
Forumdan ikimizden baska kimse kalmadi istus :):) Herkes ya satti,yada ceza aldi kufur yuzunden :):) gonder bir pasta da bakalim...teknikci mardin de kayip...bikti herhalde...
Pasta atmıyorlar baktığım sitede birkaç seanstır. Sanırım alıcı ve satıcılar bilinmesin diye mi?
Başka pastası olan arkadaş var mı sayfada acaba? rica etsek alıcı ve satıcıları..
bugünki pasta eklenmiştir.
tesekkurler Fakazlı...Su işlem hacmine bak otur agla...
İstus al sana batırımcı ilişkilerinden bana gelen son cevap... 40 milyonu da sormustum...
Sayın.....
Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.’nin hisse fiyatı, diğer tüm halka açık şirketler gibi hisse senetleri piyasasında belirlenmektedir.
Şirketimizin kamuya açıklanmamış her hangi bir durumu söz konusu olmayıp, faaliyetlerini iş planları ile uyumlu olarak devam ettirmektedir. 03.02.2017 tarihli KAP açıklamamız ile atandığını duyurduğumuz yeni yönetim ekibimiz, şirketimizin uzun vadeli iş planları çerçevesinde, tüm pay sahiplerimizin menfaatlerini gözeterek çalışmalarını sürdürmektedir. Şirketimizin kamuya açıklanması gereken tüm bilgileri Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuatlara uyumlu olarak, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yapılmaktadır.
Şirketimizin Yönetim Kurulu’nun 03.02.2017 tarihinde alınmış olan Yönetim Kurulu kararında “Şirketin büyüme stratejisini desteklemek amacıyla hakim ortak olan Yıldız Holding A.Ş.'den 40 Milyon TL'ye kadar sermaye avansı talep edildiği ve bu tutarın gerektiğinde hisse alım programı çerçevesinde kendi hisselerini satın almak için kullanabileceğini†açıklanmıştır. Söz konusu açıklamadan sonra Şirketimiz çeşitli fiyat seviyelerinden nominal tutarı 1.158.000TL olan pay satın almıştır. (bedelsiz sermaye artışı öncesindeki rakamdır) Alım sonrasında Şirket’in şirket sermayesi içinde sahip olduğu payların oranı %2,895’e ulaşmıştır.
Şirketimizin, Kamuyu Aydınlatma Platformu yolu ile yaptığı konuya ilişkin farklı bir açıklaması bulunmamaktadır.
Şirketimizin yılsonu finansal sonuçlarını açıklama tarihi henüz netleşmemiş olup, belli olduğunda yatırımcı ilişkileri websayfasındaki takvim bölümüne eklenecektir. http://www.biziminvestorrelations.com/default.aspx
Bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla
Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.
Yatırımcı İlişkileri Bölümü
Bunlar harbi o.cocukları...Başı 7,69da .ötü 7,61.
Ne kadar namussuz adı bir hisseymişsin sen.. izleme listemin içinde 30 kağıttan bir tek bu mu eksi olur..!?
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar satmaya hevesli batırımcı var bu fiyatlardan satan, Allahım sabır ver KY ya😡😡😡
Bu hissenin en büyük batırımcısı kendisi💩💩
Masal mı oldu 40 milyonluk hisse geri alım kararı, yetkililere soruyorum?
Batırımcı hattını arayanlara cevap verin.
Hat açmak iş değil, yatırımcıyı batırmamak iştir😡😡😡
Tek gitmeyen kağıt.2017 yılının içine ettin.bari 2018 yüzümüzü güldür.neyse bollinger daraldı.bir tqrafa patlayacak.her zamanki gibi elimize patlar
Arkadaşlar alttaki resmi Şok un Halka Arzıyla alakalı nerede reklam, haber vs. varsa Twitter da, gerek yurtiçi gerek yurtdışı haber sitelerinin yorumlarında paylaşacağım... Herkes bunlarla ilgili tüm gerçekleri öğrenmiş olsunlar...
Neymiş hisse fiyatı, diğer tüm halka açık şirketler gibi hisse senetleri piyasasında belirlenmekteymiş miş mış... Ulan tahtayı kendi haline bıraksanız 8.5 -9 lira olurdu en azından... Kimi yiyorsunuz...
https://i.hizliresim.com/5D8omd.jpg
yani ben bu yazıdan sunu anlıyorum...Sirketler kar etmiş zarar etmiş hic onemli değil...Onemli olan hissenin talep gormesi...
hepimiz havanda su dovuyoruz...
Bu yazıdan derken Yatırımcı ilişkilerinin yazdığı yazıdan bahsediyorum.
O kelime Yatırımcı değil kanka Batırımcı💩💩💩
Hadi beyler yine hep beraber sövme partisine :) bu ne rezil şey ya 40yılda bir ümit çıkacak dedim yine indi :)
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pasta gönderecek arkadas varsa memnun oluruz...
Ünlü 30k almış ama yine faydasız...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cd19e34d33.jpg
hayırlı işler sayın ortaklar...
Teşekkürler Grando😁
Ünlü Amıcam topa hafif girmiş, umarım devamı gelir🤔🤔
Ünlüsünü ünsüzünü...
Arkadaşlar derinlik atma imkanı olan varsa atabilirmi
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4dcabc56c7.jpg
zaphyros, teşekür ederim
batsa da kurtulsak...
Cuma pastası💩💩💩
http://imageturko.com/?di=2RG9
seker affetmezz,salar aşşağıya,endex dusmeye gorsun...
hayırlı haftalar ortaklar...Yine bize husran,yine bize haster var...
yine ölü taklidi...