Faizler düşecek diye GYO lar hareketlendi
Belki sonraları bizede bir kaç kuruş prim yaptırdır.
Printable View
Faizler düşecek diye GYO lar hareketlendi
Belki sonraları bizede bir kaç kuruş prim yaptırdır.
Ne hacim var, ne de başka bi b.k
Sessizlik çok iyi.uykusu kaçmasın.
Sessizce toplamaya devam, ne demişler, ekle samanı gelir zamanı, yoksa sakla samanı gelir zamanımydı o 😀
Malları topluyozda patron seyrediyor..[emoji4]
tahta yapıcı diyordur amma değerli mallarım varmış amk:p
şöyle piyasa bozulsada 4 tl lerden alsak diyorum
sonrta düşünüyorum ha 4 tl
ha 6 tl ne fark eder yasla gitsin.
Küçük yatırımcı alsa ne olur ki.alan 2 , 3 yıl sonra bıkıp satıyor.adam 8 9 TL.den sattığını 6 TL.den yerine koyuyor.adamdan giden bir süre sonra geri geliyor.
Az kaldı sabır.....
yıllarca konya çimento 5 tl durdu
adam genel kurulda sordu bu şirket kaç para
kaç paradan sigortalı dediler 45 tl diye cevap verdiler ama geri alım yapmadılar
sonra şirket 300 tl oldu günlerce garanti bankasından fazla hacim oldu tahtada
ee bu işler böyledir
sen on sene yirmi sene beklersin gitmez
elin ky alır tahta gider :kahkah:
hep derim bu millet ucuz malı sevmez pahalı verecen elineki kıymet bilsin.:p
Alarko genel kurulunda hisse kelepir demiş patron.
O halde temettü vereceğiniz parayla hisse geri alın demiş küççük hissedar.
Gülmüş adamlar.
Öncesinde torun patron da hissemizin borsada likiditesi bizim için önemli demişmiş...
beyaa!
Çok pis sıkıştı......
Yaklaşıyor,yaklaşmakta olan...
Konut sektoru dipten donus yapti gorunuyor.Mevcut durum cimento sektoru icinde gecerli.Hisse fiyatininda buralardan yukari yonlu ivme kazanmasi lazim.Bakalim ne derece hakli cikacagiz.y.t.d
sabır sabır sabır
Ben de diyorum....
nuh ile aramıza giren biri/leri var.....
meğer siz imişsiniz..:yes:
çekilin aradan beyaaa!:wave:
gelsin 5.xx'lere, 4.xx'lere, 3.xx'lere şu hisse...de bir ağız tadıyla mallansak.... beaaaa! :oleyo::kahkah::notr:
------------------------------------------------------------------------------------
not: an itibariyle elimde nuh çimento hissesi vardır. yatırım tavsiyesi almayınız. beklentilerinize uymayabilir.
Yarına hazır mısınız?
hayatımda piyasa değeri en ucuz topladığım kağıt nuhcm olacak gibi.
müthiş bir salako bulduk
yatırdıkça yatırıyor
yavrum benim aslan parçası.
betonun m3 fiyatı kaç para satmasan ne olur :)
Ayni mantikla aldim.Bildigim kadariyla buyuk ortaklardanda ara ara alim yaptiklarina dair bildirim geliyor.Yasim 56 ve 26 yasimdan beri bu piyasada varim.Patronlarin yada ortaklarin alim yaptiklari hic bir hissenin yatirimcisini orta vadede uzdugunu bu gune kadar gormedim.Bu sebepten pozisyon arttirdim.Yine hakli cikarmiyiz ? zaman gosterecek.y.t.d
Yıl 2016 da Nuh 9tl.idi.pegasus 12 TL.idi.tam değişecektim son anda vazgeçtim.şimdi 52 TL.ne fırsatlar geldi geçti.bu adi ******** şahsiyetsizlerin senedi hâlâ burda.yatirim tavsiyesi değildir.
KAP: NUHCM [ ] NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/782098
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6c7649a10068f1
Net Dönem Karı veya Zararı 78.504.581
78 milyon kâr,...
İsler bu şekilde giderse,
Sene sonunda %10 asağı/yukarı 200 milyon inşallah.
Eğer isler biraz artarsa 250 milyon kâr zor değil gibi.
Bu durumda en az geçen yıl kadar temettü gelebilir. Umudundayım.
Tüm ortaklara hayırlı olsun, 9 aylık dahada iyi gelir, yıllık bilanço sermayesinin üzerinde gelecek gibi, bu da F/K yı iyice düşürecek, faizler ve dövizdeki düşüş devam ederse bu F/K larda isteselerde tutamazlar artık.
akinonyada ki olmayan teknemi sattım yarın ilk işim nuhcm almak olacak.
çünkü gündüz uyuyacağım uykuma programladım alışlarımı.:Sad:
mutlu bayramlar
Bakalım persembe ne yapacak?
Düşerse bir küçük destek atarız beyaaa!
Delikanlılık ölmedi.🙃🧐👀
Göz odur ki dağın arkasını göre, akıl odur ki başa geleceği bile. -Atasözü-
Hayırlı bayramlar diliyorum.
Nuh çimento ilk çeyrekde 17.000.000 TL KAR açıklamışdı 2.çeyrek gerçekten çok iyi geldi hisse zaten çok ucuz seviyedeydi nuh çimento 77.000.000 TL karla değer olarak güzel hak ettiği değere gelecektir 3.çeyrekde ise düşen dolar kuru ve nuh enerjininde devreye girmesi ile maliyetleri dahada aşağı çekip karda mali tabloda süper yerlere görebiliriz bu hisse geleceğin çimento hissesi malum kredi faizleride iniyor ve konut sektöründe canlanma bekleniyor bir çok olumlu haber görebiliriz y.t.d. fikir beyanı .
tatil bitti yarın mesai zamanı. umarım bizler için iyi olur.
Bu bilancoya ragmen mevcut fiyatlardan satanlar ya mecbur kalmislardir.Yada saglikli dusunemiyor olmalilar.Y.T.D
Bence satanlar hisse değişimi yapmak isteyenler olabilir, halkb, krdmd, petkm, aselsan gibi hisseler yerlerde sürünüyor şu an.
Reis35 ses ver nerdesin sen olmayınca buralar neşesiz.tatildemisin yoksa kağıttan çıktınmı.eskilerden kimse kalmadı.
bende bugün biraz kıllık yaptım tahtaya bassın diye de basmadı namussuz :one:
bassınlar bakalım bunu da aşağı da nereye kadar düşecek görelim :)