arkadaşlar çok dikkat endeks çok tehlikeli
ytd
Printable View
arkadaşlar çok dikkat endeks çok tehlikeli
ytd
smart ve kafein 4 gündür tavan.
ne yaptığını bilsek
niyet grafiği yok))))
ytd
Abi arti bir parayla girdigimiz yok. Hisse degisimi yaptik zaten bu saatten sonra kol gibi zarar varken satamiyorsun bari hikayesi olabilecek hissede duralim dedik.
Credit i döküyorlar. Helal olsun tahta yapıcıya. Misli ile kazanın 👏👏👏👏
Tahtayı canlı olarak izlemekteyim ,buradaki hareketler RTALB hareketlerine benzemekte Allah sonumuzu hayırlı etsin ,bir şey yokken kimse bu kadar mal almaz diye düşünüyorum alan kardeşlerin bir bildiği mutlaka vardır ,ayrıca kağıdın bu günde tavan yapması muhtemel gibi gözüküyor işlem hacmine bakılırsa bu mümkün gibi görülüyor ,ancak herşeyden önce Allah sağlık versin para gelir gider el kiridir dünyanın bütün hazineleri bir yana bir sağlıklı bir nefes bir yana teraziye konulsa nefes tarafı ağır gelir ,nokta
Yabancı yada bıyıklı yabancı portföy de 300 bin civarı mal kaldı. İnşallah dökülürler ve çift hanelerde geri gelirler 😀
sayın horasanlı RTALB 2.30 dan aldım burada bazı arkadaşlara özelden yazdım. RTALB alma nedenim A-1 KAPİTAL sahibi bir halt yerler diye aldım ))))) 4.81 de verdim bunun birde düşüşü var. aynısı ACSEL de olsun istemem. sağlıklı gitsin.
hiç kimse satamaz daha daha derken paraşütsüz yakalanır.
ytd.
dikkatli olun
çok gerekli görmedikçe fazla yorum yapmayalım. takip edilebiliriz
deniz yat dan acsel almaya başladım
ytd
[QUOTE=KERASUS PASCHA;4276951]sayın horasanlı RTALB 2.30 dan aldım burada bazı arkadaşlara özelden yazdım. RTALB alma nedenim A-1 KAPİTAL sahibi bir halt yerler diye aldım ))))) 4.81 de verdim bunun birde düşüşü var. aynısı ACSEL de olsun istemem. sağlıklı gitsin.
hiç kimse satamaz daha daha derken paraşütsüz yakalanır.
ytd.
SayınKERASUS PASCHA@ ben RTALB 1,55 den almıştım bildiğimden değil çeşni olsun diye 2,76 dan sattım tavandı o zaman sonra tekrar 2,60 falan geldi ancak işe uyanamadık tekrar girmedik borsada bazen milli piyango gibi durumlar olur bu öyle oldu ancak belirtileri bizim ACSEL e benziyor biraz yoksa kesin birşey bildiğimizden değil işlem hacmi çok benziyor böyle günlerde iki tavan yapıyorsa mutlaka bir bilinen vardır bir bağlantı vardır düşüncesi insanın aklına gelmiyor değil biz 15 liraya çıksın ona razıyız fazlası bekleyen kardeşlerimizin olsun
baktın kı amacına ulaşamadın aşağıdan sattığını geldin burdan aldın daha bunun başka açıklaması olamaz
geride yazdıkların duruyor ispata gerek var mı ilk kez tecrübe etmiyoruz buna tecrübe deniyor
vicdan nedir diye girip okuyabilirsin lugattan hayırlı kazançlar dilerim
arkadaşlar burada 2 senedir bir kişiyle polemiğe girdiğimi veya acsel al veya sat dediğime şahit olan varmı ????
dikkatli olun demek ne demek ?
arkadaş kışkırtıyor buna cevap verip formu kirletmicem.
ytd
41 kere maşallah 🧿 demeye devam ediyoruz.
👏👏👏👏👏👏👏 Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ve başarılar
Aldığım fiyata gelmesi için daha 5 tavan yapması lazım cephanede kalmadı mecbur bekleyeceğiz Yine de çok şükür beklentisi olan bir şirket
[xxxxxxxxxxx
Sen hiç t2 takas diye birşey duydunmu
senin o bugün diye okuduğun rakam 2 gün öncesinin verileri
bilmiyorsun bari sus arkadaşım
başkasınınkini görmeyen kendininkini şey sanırmış biliyorsan konuş yoksa bi sus bilgin sana kalsın
böyle terbiyesiz adamlarla polemiğe girmem. bundan sonra bu form da tek yazı yazmam.
İşlem hacmi gene tavan der gibi hayırlısı olsun
Tahta yapıcı Credit i almaya çalışırken bizim dangalaklar tahtayı bozmasa daha da güçlenecek. Bozguncu biri gelmez ise tahtamızın maşallahı var 🧿
Ver lan Credit ver 200 bin civarı kaldı defol git çift hanelerde gel
Maalesef endeksteki geri çekilme endişe ve korku yaratıyor yoksa bu günde işlem tavanı gösterecek gibi bakalım gün sonu nereye evrilecek.
Vakıf helal olsun 👏👏👏👏👏 misliyle kazan kardeşim. Yine çakallara aman vermedin