Türkiyeden bulur bir adam üç beş kuruş verir hisseyi pohpohlattırır.sonra yukardan boşaltır.[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Türkiyeden bulur bir adam üç beş kuruş verir hisseyi pohpohlattırır.sonra yukardan boşaltır.[emoji850]
Ne 1 TL ya Adamlar
O .70 kuruş da almış.
Teweter da bunların
Videosu var
Halkı nasıl soymuşlar .
Heeeee sen
O.70 kuruşluk hiseyi
12 TL den 10 TL
9 8 7 6 5 4 3 2
Alıyorsan
Kimsenin kabahati yok
Çünkü hise oynuyor senin
Hoşuna gidiyor.
Tavan sonrada yandım
Anam demeye hakın
Yok
Burda borsanın
Kerizi ve denizi bitmez.
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa nın Kerizi ve Denizi
Bitmez .
Çok para kazanacaklar
Yaaaa
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
Şimdi neden bu mesele şimdi çıktı ?
Ayrica videoda hic derin hisse dememesine ragmen bazi sitelerde derinhisse uzerinden pazarlama yapiliyor.
17-25 aralik gibi bir operasyon cekiliyor.
Yillarin kurt borsacilarini ne hikmekse derin hisseyle , borsayi mesken tutanlarin dalaşmaya başladigi şu 1-2 hafta içinde boyle bir ayrinti yakaliyor video cekiliyor bu video uzerinden borsagundem haber yapiyor hedef gosteriyor.
Bu videodaki gibi kaç tane hisse ifşası var ?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi bu videocu diyorki adamlar oyle topladı ve soyle satti sonra diyorki bizde bunlari hisseye girerken takip edelim bizde yararlanalım eee kime saticaksin hanı ky dostsunuz ya.
Derinamca hissede beklentileri anlattıkça takipçilerini aydınlattıkça hisse yükselmiş, yükselmiş de yükselmiş, onu takip eden ve ona güvenenler hisseyi alırken , öte yandan Hintli grup yukardan malı boşaltmış, vermiş de vermiş demek ki.Adamlar yirmialtı milyon dolar servet elde etmişler.[emoji857]
Çok tehlikeli oyunlar dönüyor!!! Eyvah
İflas hikayesi yapan kişiler 0.70 TL bize aldırmayın ve elinde mal olan kişiler satış yapmak için bir tuzak mış...
[QUOTE=gumus2929;4321178]Hocam 12. 4dan bekliyorum zarar 38 bin. Güveniyorum aslında kağıda. Hatta 20 liralara gidecek eminim ama beklemek işte [emoji2369]
SALAK SALAK KONUŞMA
Ben Borsa da para kaz*****
Hiç görmedim
Kaybedeni çok gördüm
Borsa nın Kerizi ve Denizi
Bitmez .
Adam o kadar Saf ki
Ne diyor patron niye ucuzdan
Toplamaya izin verdi
Patron neden izin verdi diyor.
Bu Adama diyecek laf
Yok bu Adama Ne kadar
Saf sın denir.
Yarın taban mı açılır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bulaşmayın abidik gubidik kumar makinası olarak kullanılan çöp kağıtlara diye
her fırsat da diyorum.
Piyasa Değeri(TL)865.287.500 Özsermaye(TL)*52.761.849 Sermaye(TL)119.350.000 Net Kar(TL)6.402.359
kaç kuruş ederi varmış da patron ucuz fiyatda toplamalarına neden izin vermişmiş.
Aslında Marjın yüzde 20 olmaması avantaj. Bence borsada Marj aşağı yukarı hep yüzde 10 kalmalı 😁
Videoyu sahibi biraz çark etmis diye yazilar gordum. Durmus beyde instagram hesabi (dogruysa) bilenmiş. Reysas bu sureci iyi atlatirsa reysasi kimse tutamaz. Yatirim tavsiyesi degil acemiyim.
Bencede yukarı yüzde 50 olmalı
Aşağıya yüzde 2 olmalı
Ancak böyle para kazanır insanlar
Elin Hintlisi borsa mızda
Cirit atıyor.
O.70 kuruş dan gelmiş
20 olacakmış.!!!!!
Burası sanal bir yer burda kimseye
Inanmayın .
Kendinize inanın araştırma
Yapmadan hiç bir hise senedi almaýin
Bilançoya bakın kâŕ ina bakın
Borcuna bakın baķinda bakın
Kimsenin Aklıyla harket etmeyin
Burda kimseye güvenmeyin
Burda derken sosyal medya da
Teweterde başka yerlerdede
Güvenmeyin hiç kimseye Aklın
Var ona göre hareket et
Aman dikkat diyorum
Bin düşün bir hareket yap
hisse 70 kuruştan 12.5 cıksın haber gönderme bi kac vıdeo ve fotografla kanıtlanmıs haber akısı ile manıpulasyon servis edilince feto olayları gıbı kurgu de! ky eline hısse verılırken bu fıyatlar cok yuksek kaygılıyız haberı gonderme sonra bızı karalıyorarde! hasss sektor derım ben bu habere hasssssektor!
1. reysaş yönetimi devasa yükseliş yaşanırken bir açıklama yaptı mı?
2. her şirket orta uzun vadede hak ettiği yeri bulacaktır.
Kapa haber dusmus egemen doven mal aliyor . Patron topluyor heralde
Bu arada Fahad missmar amcamızda satışa devam ediyor.elinde daha satılacak milyon lotları var.patron yüzbin gibi az bişey almış.şimdi millet patron alıyor diye saldırır Fahad amcamız da birgüzel döşer malı[emoji850]
vay be demek böyle oluyor bu işler.... güzel geçiriyorlar o zaman..... ky de ne yapsın, hayaller aleminde.... belki döner mi, uçar mı kaçar mı..... %5 i alıp kaçacannn abiii..
Patron hisse fiyatını madem bu kadar umursuyormuş da neden bu hisse o videodaki grafikte gösterildiği gibi yıllarca 60 70 kuruş aralığındaydı. Geri alım açıklandığı halde neden geri alım yapılmadı?
Kardeş çok saf sın
Bu işler nasıl oluyor biliyorsun.
Kimse kimsenin bahçesine giremez.
Ev sahibinin haberi olmadan.
Otururlar beraber elma yerler
Bahçede.
Ne olur çok saf olmayın
Yaaaaaaa.
Habersiz o bahçeye girersen
O Bahçe de Seni boğarlar.
O bahçeden çıkamasın
Dayak yersin
Kimse sana öyle bedavaya
Elma yedirmez
Ben yemedim gel sen ye
Elmayı varmı böyle birşey
Yaaaa
Biraz kafa yorum
Bahçe sahibiyle bahçeye. Giren .
Anlaşmadan elma yiyemezler.
Bahçe sahibinin haberi olmadan bir tane elma
Yiyemezler.
Adam bakacak başkası elma yiyecek .
Böyle birşey olmaz.
Bu bütün küçük bahçeler
Içın geçerli
Saf olmayın
Patron, Bloomberg'de katıldığı programda "Nakit fazlamız var ve Rysas hisselerinin iskontolu olduğunu düşünüyorum." ifadesini kullandığında RYSAS hisseleri 6.8'den işlem görüyordu.
ilk durak büyük ihtimal 5.75 ler..durmazsa orda asagıda 4.75 le ekürisine yetişir..tabi oda 4 altına inebilir...y.t.d...
Bilancoyu yorumlayabilecek varmi?
https://pbs.twimg.com/media/EX5MxqmX...png&name=large
RYSAS Aylık.. Bollinger Bands Dışarı Taşma Sonucu En Az %- 70 Çöküş..... 12.75 Zirve görülür ama 200 Günlük Ortalama: 1.37 Mallar nasıl ucuz toplanmış, fonlar ve küçük yatırımcıya teslim edilmiştir...
NOT: AYNISINI RTALB HIRSIZLAR ÇETESİ ÇOK BÜYÜK TESLİMAT İLE YAPACAKLAR, SPEK ADAMLARI SAYFALAR HALİNDE DÜNYANIN EN BÜYÜK ÇAKMA ŞİRKETİ OLACAK TEMEL ANALİZİNİ YAPMAKTALAR........
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Kim ne derse desin, şirketin varlıkları, hikayesi, değişmez. Hisse tavanda Şirkete inanmayan bu fırsatı kaçırmasın.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Borsa da Ayıya kaval caldırirlar Betoofunu konçertosu diye Dinledirler
Rysas COVİD-19 dan olumlu etkilenecek az sayıdaki sektörden birinde , şirketin bilançosunda 685,5 yatırım yapılabilir gayrimenkulü olması olumlu, yalnız 119.350 mln. ödenmiş sermaye , 52.7 mln. TL özkaynaklar , 1.221 TRLN. tl kısa ve uzun vade banka borçlarına ve %67 halka açıklık oranına bakıldığında şirketin ilk sermaye artışı tercihini %200 ve üzeri bedelli yapma ihtimali kuvvetli gözüküyor.
RYSAS Konsolide 2020/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -33754891 Ana Ortaklık Payları: -19712440
Reysaş 2020 Birinci çeyrek bilanço analizini dikkatinize sunarım.
https://youtu.be/KdxKL3DX3zk