sabah 11:15 baktım credit yok 27 den tekrar mallandım.. 10 dk demedi kalktı.. bazen şansta olacak..
Printable View
sabah 11:15 baktım credit yok 27 den tekrar mallandım.. 10 dk demedi kalktı.. bazen şansta olacak..
borsamız da malesef yb olmadığı hisse gitmiyor teknik temel den daha önemli hale geldi.. yerliler neredeyse hepsi günlükçü..
49 dan gitti
alan kim kozalaklarda
7.50 den toplamin 50bin lotunu yolladim. Gevser ise alttan koyacagim.
citi 253 bin alım yapmış
kozaa da merrly 884k yf 766k citi 253k alıcı
merrill 940 ,fınanman 766, cıtı 253 bın artı
Kozaa da 7, 52 önemli direnç, saatlik bazda kırıldığı an 7,70//7,80 aralığı gündeme gelir....Para girişi devam ediyor....
https://resmim.net/f/lKRIQV.jpg
Kozaa niye indi, niye yukarı ivmelendi diye pek de sorgulanacak bir hisse değil, hissenin başındakilerin davranış tarzını, takıntılarını, hisseye yansıttıkları hareketleri, ötelemelerini, geçici teknik bozmalarını , özellikle de beklenmedik anlardaki hareketlerini zaten herkes çok iyi biliyor...Öyle bir hisse ki öğleden sonra günlük bollinger tepe dirence de dokunsa şaşırmamak gerekir...(7,77//7,79) Adamlar sihirbaz gibi indikatörleri çevirme ustası...:).
ters korelasyon çalıştı gercekten... endeks eksi, kozalaklar artı
O deil yeşil endeks hakkaten yaramıyor bunlara.
merrill 1.100 , fınansman 916,cıtı 313 bin lot artı
30 Hisselerinde Açılıştan beri son durum:
https://resmim.net/f/UjkLQX.jpg
Hocam 1 saat mi kalması lazım 15 dakika oldu:)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam maşallah hayırlı kazançlarınız olur.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gvr yabancı 1 haftada sattığını bir günde kozaa da geri alır. Bir günde 5 m lot Citi alindigi günler de gördük. Ipman hocam pasta paylaşabilir misin ?Teşekkürler
Sağolasın ipman hocam. Yf,Mery,Citi 2.6 m lot olmuş .(citiye aliyorlar).aksama 5 m lot toplarlar böyle giderse.