Hacimsiz cikarsa bilinki geri dönecektir, artik ezberledik..forumda da pek birisi kalmadi dandanakan bile birakti gitti, bizim gibi takintililar kaldi,
Printable View
Hacimsiz cikarsa bilinki geri dönecektir, artik ezberledik..forumda da pek birisi kalmadi dandanakan bile birakti gitti, bizim gibi takintililar kaldi,
Beyler 27.50 den aranızdan ayrıldım
Aralık sonu itibariyle görüşürüz.
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tirebolu Efe ile ikimizi biraktin burada, umarin hakkinda hayirlisi olur,
Biz Erbosu beklemeye devam ederiz,
Yine bekleriz,
Spek burayi okuyorsan , ben buradayim benim mali alamazsin!!!
Sevgili Efe 2 yildir bekliyorum, beni eskiler forumda bilir Netas -Asuzu akimlarinda bulunmustum, simdiErbostayim ama patron gercekten inatci ve size birsey daha söyleyeyim bu spek veya patron endeks dusmeden evvel Erbos hep hacimsiz yukari sariyor vesonea ver elini -%4 ler...Ama endeksin dusecegini biliyor daha dusmeden)cok saglam spekimiz var;)
Simdi endeks tarihi zirvesine gelirken 1240 lardan bir düzeltme yerse Erbosumuzun durusu nasil olur?simdi akima uymayan duserken uyarmi?
Bılanco tek basına beklentiyi karsılamadı sanirim patron haber akisi gonderme siyle olacak
Hisse alır
İmtiyazlı hisseler imha olur
Yabancı Ortaklık
Vs
Patronun bir derdi var kagidi götürmüyor..götürecek ortami olmasina ragmen!
Her sartlar uygun ama iceride onu engelleyen bir olay!acaba nedir?
Hayir Spek anlamadi heralde mali satmicam 2 yildir bekliyorum enflasxona göre zaradayim ama 1 lot vermicem...
Baskiyi arttirdi iyice ama cok bekler...
Korona dedik asi bulundu haberi cikti tik yok,
Dolar Euro dedik dustu tik yok,
Trump gitti vergiler ve ticaret gelisecek dedik tik yok,
Daha ne olabilir!!
Karanlıkta 27.50 ye duvar örmuşler 40 bin lot
Dun gelen bılanco lar dan sonra bizim bılanco begenılıyor gıbı
30denemesı yapacak gıbı simetrik ucgen kırılımı mevcut
Bugün sig olan tahtamiza birileri giris yapti,
Tabi kademeler haliyle kalkti, simdi izleyenleri sinir hastasi edercesine süzülüyor canim benim...
Biraz daha beklerse biraz daha girecem bende biraz kaldiririm bu sig tahtayi!
Maliyet yukselmesın diye almıyorum haber vs gelmeden almam yada 30 uzerı atması gerekir
Önceden yazmistim, haber geldiginde zaten alacak sansimiz olmayacak ama haber nezaman gelir bilemem,
Erbos göstere göstere cikmayacak ve sabreden kazanicak!
Bu benim iddaam Ve birazda tecrübeM diyelim!
Yatirim Tavsiyesi kesinlikle degildir!!!
Bank of Amerika sabah cızdı 35 bın lot geri verdi 29 bin lot
PD dd 4 uzerınde olmasını gereken bir hısse bunun yanından gecmeyen sırketler bu degerlerde ıslem goruyor zaman daraldı artık
Dyo bekledim ödülümü aldim Erbostada bekliyorum hala tam anlamiyla kar yazamadik,
Kayserili olmasi para sevdigi anlamina geliyorsa oda kar etmek isteyecektir , pay dagilimlarini yapsinlar, gerekeni yaparlar!!
Bank of America 35k lotla günlükcülük yapmiyor ama baska birsey yapiyorlar umarim anlamissindir Efe;)
Sevgili Pit,
Son mesajlarimizi okursan soruna cevap bulabilirsin ama ben yine de özetleyeyim sana,
Ben erbosun kademeli artmayacagini ve herhangi bir OLUMLU haberle hizla gidecegini tahmin ediyorum.
Bu haber ne olabilir hangi dinamikleri var Erbosun sende tecrübelisin.
Haberin zamani yarinda olabilir 1 yilda veya daha uzun ama borsada kalan nadir ucuz hisselerden bana göre!
Yatirim Tavsiyesi degildir!
Erbos ta bılanco geldi ama fiyatlama olmadı. Hala bu fiyatlarda ıslem gordurmek de buyuk basari spek ve patron a saygılarımı sunuyorum
Birde kayserililer icin anası nı boyayıp babasına satar derler bunlar sonradan gelmisler kayseri ye 😂
1 yıl burdayım seneye bu zamanlar bakalım fıyat ne olacak istedıgım fiyatlara gelırse vedalasırım bu da haber akisana baglı maliyet 20 altı
Efe sikinti zaten 20 alti maliyetlenmis olmamiza ragmen enflasyona veya diger yatirim araclarina göre zarardayiz,
Biz ikimiz kaldik burada millet kacti gitti,
2-3 gün yükselsin gelir millet..
Simdi millet ikimize gülüyor ama son gül€n iyi güler,
%400 artan kagittan ralli bekleyenlerden degiliz en azindan!!
Arkadaısm ben suan hısse harıc yatırım yapmıs olsaydın hala patrona calısıyor onu zengin etmeye ugrasıyorum olurdum
Benım sayemde en az 5 bin yatımcı gelmıstır
İlk baslarda define buldu diyenler bile oldu😂
Sonra durumu anlattım sımdı tum cevrem ve eskı calıstıgım fabrıka beyaz ve mavi yaka ful borsacı oldu
Ordan 10bın burdan 20 bin kar a verilecek hısse yok bende
Aldıgım sattıgım hısseler belli
Trade yatçptıgım hisseler de tek yorum yapmam sadece uzun vade oldugu hısseler de yazarım
Borsa da bılanco ıyı şirket eninde sonunda ederını bulur
Sadece zamanlama ve sabırlı olmak sart
Matematik asla yanılmaz gecen sene kutpo yu 4.50 de yuzune bakan yoktu simdi 30 tl de millet sıraya giriyor
Iskur u 7 bin e alan yoktu bu sene 570 bın e gıttı
Erbos 1 2 tavan yapsın bak seyret millet nasıl sıraya giriyor
Yerli sirket zordur patron hissedır ama beklenti de fazladır yabancı ortaklık hısse satısı
Bir haber e bakar soylentı bile yeterli olur
Kac sene hısse oranları degısmeyen şirkette birden lot artırmaya basladılar patronlar.
22 lerde bıle sacma yuklü hısse satısları oldu 2 kademede. Vırmanlar vardı. o zaman da dedim hısse toplanıyor diye.
Haber daha yeni dusmeye basladı
Ben bugün biraz tahtadan hoslandim Efe,
Hareket olacaksa dahi bir silkeleme bekliyorum , Ama en son düzeltmede 25 sltinda dahi kapatamamasi bana artik cok da zaman kalmadigini gösteriyor umarim yanilmam,
2 sandalye 1 masa firmalar ne hareketler yapiyor Erbostan yükselus bekleyince millet garipsiyor)
Tabi Erbos bir zamanlar Kentin yaptigi hareketleri yapiyor, umutsuz vaka!!
birkaç gündür kapanış seansında 25 kuruş 30 kuruş yükseltiyordu bugün tersini yaptı kerata
Bir de gecen sonu İbrahim goknar a yazdım kuslu sitede salı gunu haber dustu belki tesaduf belki de baskı sonucu Mehmet ve Mahmut un haberı dustu 8.79 a cıkmıs tı
bizim gibi küçük yatırımcı çok vardır bu hissede yoksa çoktan gitmişti
Yardımcı, ISO 9002 kalite belgeli üretim yaptıklarını, bu nedenle ürünlerinin özellikle dış pazarlarda tutulduğunu ve pazar ağlarının her geçen gün genişlediğini belirterek, şunları söyledi:
“Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle iç piyasadaki satışlar durgun. Bu nedenle ihracata daha da ağırlık vermeye başladık. Daha önce Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika kıtalarında 70 civarında olan ihraç ettiğimiz ülke sayısını, 77’ye çıkardık. Ürettiğimiz ürünün yüzde 60’ını ihraç ediyoruz. Bu yılın 7 aylık döneminde 15 milyon 60 bin dolarlık, 32 bin 860 ton çeşitli tipte çelik boru ve profil ihraç ettik. İhracatımız, döviz ve ürün bazında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 oranında arttı.”
Yardımcı, yıl sonuna kadar 25 milyon doların üzerinde ihracat yapmayı hedeflediklerini bildirdi.
Agustos ayın da ntv arsıv