Ayın 12 sine kadar olmalıydı süre...
Bi daha bakın isterseniz...
sabır...
Printable View
Ayın 12 sine kadar olmalıydı süre...
Bi daha bakın isterseniz...
sabır...
Malumunuz önce AVTUR u 23 kasım da 1.47 den başlayarak 22 Şubat 2017 tarihine kadar 7.50 üzerine taşıdı ve orda 11 mayıs 2017 tarihine kadar tuttu ve 12 mayısta şelale düşüşü yaparak hisseyi önce 2 TL ye ordanda 1.50 seviyesine kadar düşürdü. Yani AVTUR u %500 gibi götürüp aylarca 7.5 seviyesinde tutarak servis etti. AVGYO hissesini ise 27.01.2017 tarihinde 1.24 seviyesinden başlayarak mart ayı başına kadar 5 TL üzerine çıkarıp orada 20.07.2017 tarihine kadar tutup servis etti ve ordada şelale düşüşü ile hisseyi 1.5 seviyesine bastı.Atlas ta kafamı kurcalayan mesele şu. Atlas 2017 yılına girişte 20 milyon hissenin en az 16 milyonu belki daha fazlası elinde iken 19.01.2017 tarihinde 1.18-.140 fiyat aralığından 1.300.000 + 1.15-1.18 fiyat aralığından 690.000=toplam=1.990.000, 21.02.2017 tarihinde 1.21-1.22 fiyat aralığından 605.000 ve 22.02.2017 tarihinde 1.20-1.50 fiyat aralığından 8.360.000 hisse satım bildirimi göndererek hissedeki oranını 2.520.167 ile %12 ye düşürdü. KAFAMI KARIŞTIRDI. Şöyleki AVTUR u 1.47 seviyesinden alıp 7.5 seviyesine götürüp orda aylarca servis ederek şelale düşüşü ile operasyonu tamamladı. AVGYO yuda 1.24 seviyesinden 5-6 TL ye götürüp orda aylarca servis ederek ondada şelale düşüşü ile operasyonu tamamladı. Peki Galip in tüm hisseleri içerisindeki en sığ ve hakip olduğu bir hisseyi 10 TL gibi bir rakama rahatlıkla götürerek servis etmek varken neden yükselişin henüz başladığı 1.14 seviyesinden servis etti ve 2 günde operasyonu tamamladı. Bence bunda bir gariplik var. Yani Yukarıda bahsettiğim özellikle 1 günde 8.360.000 adet hissenin satıldığı gün bir günde nasıl bu kadar hisseyi elden çıkardı ve bu hisseleri sattıktan sonra hisse neden şelale düşüşü yapmak yerine bir hafta sonrasında yükselişe gecerek 1.86 seviyelerini gördü ve ordan sonra bedelli açıklaması ile süzüle süzüle bu seviyelere geldi. Bence bu işin içinde bir oyun var gibi. Galip o tarihlerde gerçekten o miktarlardaki hisseyi sattımı yoksa farklı hesaplara dağıttımı? Bu sadece bir tahmin. Kafamı karıştırdı. Yani en hakim olduğu bir hissede bu kadar düşük fiyatla daha %50 bile yükseltmeden operqasyonu tamamlaması biraz tuhaf geldi. Acaba sağ cepten sol cebe aktardı. ardından %50 bedelli ile biraz daha döküp hisseyi.. Üstelik sermaye tavanını 30 milyondan 100 milyona yükseltti. Acaba Bedelli sonrası ATLAS ta asıl operasyonumu yapacak. ATLAS taki sözde operasyoncuk ile AVGYO ve AVTUR daki operasyonları arasında dağlar kadar fark var. Bu sadece kafama takılan soru işaretleri üzerine kafamda beliren bir tahmindir. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
bende arkadaşlara katılıyorum. cuma hissede 1,09 lar alındı ama rüçhandan alan info tacirler piramit gibi kurumlar hisseye sattılar.Rüçhan bititiğine göre pazartesi ekstra satış gelmeyecek. cuma kapanış 1,06 olunca 960 000 lot alışa geldi. bence pazartesi 1,07 den almak zor olacak. belki gapli bile açabilir.
Rüçhan kuponu satışı bitti.Ruchan kullanma süresi bitmedi.Yani hesabında olan ayin 12 sine kadar parasını yatirip hissesini alacak.Kullanilmayan rüchanlar şirkete kalacak.Umarım kullanilmayan pay çok olur ve şirketin elinde kalır.Böylelikle yukardan satmak için nedenleri olur...Ben Cuma günü itibari ile kullanma kararı aldım.Artık gerisi nasip.Tek korkum Güneydoğu sınırimızdaki gelişmeler...Mutlu pazarlar dilerim...
ülkenin içine ettiniz a..s... umarın piyasa hemen toparlar. bi acıklama lazım
az önce 1.03 kademesinden 250 bin kaldırdı ama birileri 1.03 kademesine 450 bin koydu. Üst kadmeler doldu. Birileri ısrarla üst kademelere satış yığıyor. acaba ağa açıkçıların paçasınımı yakaladı. açıkçılar satışmı giriyor. eğer öyleyse ağa ile sakın didişmeyin üs kademelere yazdığınız milyonları 1 dakikada kaldırıp bacağınızdan asar sizi.
bir kerede endeks gibi git lanet
Patron kalan ruchanları ucuzdan almak istiyor sanki...y.t.d..
adam simdide ICBC ye dadanmıs .. olum gelsene bu tarafa :)
selam arkadaşlar diyelimk, yarın hisse aldık bu durumda gene bedelliye katılma zorunluluğumuz varmı bildiğim kadarıyla Rayiç pazarı da kapandı....ne olur bu durumda bilen yazarsa sevinirim...
cuma alırsan bedelliye katılma zorunluluğu yok 12 ekim son banka öyle dedi
Arkadaslar ozelden benzer sorular gelmis. Tek tek cevaplamak yerine buraya yazayim.Kagit bolundukten sonra atlas alanlarin bedelli ile uzaktan yakindan isi olmaz. Bedelliye isteseler de katilamazlar zaten. Ancak kagit bolunmeden once elinde hisse olanlar, bolundukten sonra hesaplarina yansiyan ruchan oraninda bedelliye katilirlar tabi isterlerse. Bedelliye katilmak isteyenler bedelini hesaparinda bulundurup bedelliye katilirlar. Katilmak istemeyenler de zaten ruchan tahtasi kapanmadan once ruchanlarini satmak zorundaydilar. Bir de şu soru sorulmus. " Ben ruchanlarimi satmadim ama bedelliye de katilnak istemiyorum. Ne olur?? Ona da cevap vereyim. O zaman bedelini yatirmadigin ruchan degeri kadar olan paran buhar olur.. Lafin ozu, ruchan tahtasi kapandiktan sonra elinde ruchan bulunanlar bedelliye katilmak durumunda.. kagit bolundukten sonra atlas alanlar ise elllerinde ruchan olmadigi icin bedelliyle alakalari yok.. lutfen bu konuda baska mesaj atmayin. Yeterjnce net açıkladığımi dusunuyorum.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be CİGULİ ile eskiden sokaklarda o çalar https://www.youtube.com/watch?v=S-uXSBD-va0 ben oynardım. Elinden kurtulmak için Arabistan çöllerine kaçtım. CİGULİ bu ne yapacağı belli olmaz. Yolunu şaşırıp bir düşse çöle ben biliyorum yapacağımı
ulan galip baska tahtalara girdigin kadar kendi şirketlerine sahip cıksaydın daha çok dua alırdın millet sana artık beddua edıyo atlasda ruchanlar bugun son yarın ne yapcan bakalım paraları nerde yiyecen burdamı yoksa baska tahtadamı
ulan ciguli Vatana Millete Ülkene Cumhurbaşkanına böylemi sahip çıkıyorsun. Hava hafif bulutlansa hisseleri basıp aşağıdan toplama derdindesin. Madem ülkeni vatanını milletini seviyorsun. Bütün hisselerinde alıma başlayarak En azından kendi kağırtlarına sahip çık. Öyle tvetler atmakla vatansever olunmuyor.
3 gündür 4 milyondan fazla işlem var. Acaba yükseliş çalışmaları mı bu
bundan bir cacık olmaz olsa olsa hoşaf olur oda sahibi anlamadığı için bir şeye yaramaz
senın gıbı tuvalet kagıdınında patronununda ALLAH belasını versin borsa 2 gunde 5000 puan artı sen yerınde say ******** bi hisseymissin
karakter yoksunları kapanısda bıle verdiniz utanmaz arlanmaz adiler
Arkadaşlar bu kağıdın bedellisi tam bitmedi mi...ruchanlar son buldu diye biliyorum...y.t.d..
takasları paylasabilecek var mı? 2 gün öce metronun alımı vardı
Ek 9303
...........
Benim hesabimdan para çıkışı olmadi hissede gelmedi ruchanda gitmedi.is bank kulllaniyorum.benim mi talimat vermem gerekiyodu ?
Bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Tesekkurler
biraz sabır
Ay sonuna kadar bilançolar açıklanır iyi kar gelirse 2 üzeri atar.hisse geri alım yapılırsa yada metro yatırım alım başlatırsa sürpriz olmaz.atlas belli bir istikrarı yakalamış gibi.indikatörler rsı ve macd alım verdi.1.13 geçilirse 1.25 hedef gibi duruyor ytd
Atlas gariban kalmis.
Kalabalıkta ne isimiz var bura iyi
rüchan falan kalmadı son rüchanlarda bu gün satılmış. Artık alan aldı satan sattı.. iş agaya kaldı. bakalım ne yapacak. Ağa kendi hisseleri dahil birçok hissede operasyon yaptı yapmaya devam ediyor. Atlas ta bakalım operasyonu ne zaman yapacak. Bedelli işide tamamlandığına göre operasyona başlamalı diye düşünüyorum. Şöyle Atlas ı 5 TL lere götürse ne güzel olur. İşte onu yaparsa o gün burdaki yazdığım bu yazıyı o tarihte kopyalayıp yapıştıracam.
bu akşam tavana giderse 2 günde 2 üzerine atar. rüchan olayıda tamamlandı. artık ağa işini bilir
Galip ağa, eukyoda meşgul şuanda.
Kendi hisselerini unuttu...
Ağamızı bekliyoruz, dört gözle😳
Benim anlamadığım bu kadar parayı nerden buldu...
Yada metro yatırım da baska kimler var beraber işmi tutuyorlar ;)
Milyon milyon lotlar yığıyor oteki senetlere
bu hissede avgyo ve avtur gibi 6-7-8 tl leri görebilir mi? Böyle birşey mümkün mü? Ağa bunada el atabilir mi? BEN AĞAYA GÜVENİYORUM ELBET DİĞER HİSSELERDE İŞİ BİTİNCE BUNADA EL ATACAK. RÜCHANLARIDA ALDIRLAR SANIRIM. ENİNDE SONUNDA BUNADA SIRA GELECEKTİR. AVGYO YU 1.37 DEN YAKALAYIP 2.10 DA SATMIŞTIM SATTIĞIMA PİŞMAN OLMUŞTUM. İNŞALLAH BUNDADA AYNINI YAPARDA ATLAS YATIRIMCISININ DA YÜZÜ GÜLER
Iştecep ten atlas ın günlük takas dağılımına bakıyorum göstermiyor. Tüm hisselerdeki günlük takas dağılımlarını görebiliyorum ama ne hikmetse atlas ın takas dağılımı gözükmüyor. Acaba bunda bir oyun olabilirmi. Dün baktığımda 1 milyon üzeri metro alışı vardı. Bu gün ne kadar diye bakayım dedim ama takas dağılımı hiç gözükmüyor. Acaba sistemde mi bir hata var dedim fakat diğer hisselerde takas dağılımı veriyor. Bu günkü işlemlerin takas dağılımı atabilecek birileri varmı? Teşekkürler.
eninde soununda gidecek.eğer bilanço bozulmazsa iyi yerlere gelecektir
benim tahminim 1.50 üzerine ordanda 2 civarına hareket edip orda 2 hafta oyalanıp iyice döktükten sonra ver elini 4-5-6 TL bu sadece tahmindir YTD
Eukyo’da operasyonu bitirmeden buralara gelmez diye düşünüyorum.
Ne zaman bitireceğide meçhul!!!
Umarım tahmininiz tutarda
Bizde kazanırız Sn.COLKUTUPAYISI.
2 ye getirmeden vermem ben
Yürü be Atlas ım kim tutar seni önce 1.13 direncini ardından 1.23 direncini kırda AVGYO gibi hedefine kilitlen.