Valla benim ortalama 17.92.. 60 yaşıma kadar burdayım sıkıntı yok..
not: yaşım 38 :)
Printable View
Valla benim ortalama 17.92.. 60 yaşıma kadar burdayım sıkıntı yok..
not: yaşım 38 :)
Selamün aleyküm arkadaşlar ben de az bir tirtikladim bakalım inşallah iyi olur hissenin karını çok beğendim online eğitim bu sene boyunca devam edecek gibi görünüşe göre etkisi olur herhalde.
Akşam al sabah sat formasyonu hiç sektirmeden devam
W çift dip formasyonu dönüşü için sinyal teyidi lazım yine bastılar
bist 50 ye alerjisi var
Çöp oldu takibimden çıktı...
Kalan arkadaşlara Allah sabır versin
Türkiyenin en adi bilgisayar topluluğu
Birgünde mutlu et yatirimcini spek...bilanço vs hikaye...su dönem 20 tl üzerine atamadi ya pes diyorum...
Bilanço ayağına alfanordan gelen malı yedirdiyse, konsolide olması baya zaman alacaktır. İlla yatırımcısıyım diyorsanız tahtaya bakmayın, yoksa çok yıpratır. Hele ki artık diğer tahtalar ralli yapacak gibi dururken, yok neden sahol almadım, bari bi banka alaydım diye hayıflanmak çok yorar. İmtiyazlı payı olan şirketin, fksı, pdsi, cirosu, ebitda vs olmaz. İsterse 20 yıl isteyene istediği kadar mal verir, kendisi yolunu bulur. Yine buranın sahibi kötü niyetli degil ki öldürmüyor, yoksa bir başkası olsa neler yapardı.
Hareket yok ki bereket olsun..
16.00 TL altında kapanış yapmadığı sürece benim açımdan sorun yok. Şirket güçlü.. bilançosu iyi.. temettü oranları güzel.. suanki uzaktan eğitim durumu şirketin lehine. MEB 500.000 tablet dağıtımı tedarik açısından şirket yararına olmasi söz konusu olur ise olumlu yansıyacaktır..
Pisyasa da extra bir gelişme olmaz ise güzel yere geleceği kanaatindeyim..
Beklemeye devam..
Ytd.
Bu hissenin derdi hikaye degil...spek goturmuyor sebebi nedir bilemem..yillardir hep ucuz...hisseye bakan ucuz diye atliyor sonra uyuz diye cikiyor....3 yildir elimde maliyet 11 tl....hisse 16 tl de....ne guzel yatirim degil mi resmen soyulduk...kaliteli mal ucuz olmaz kaliteli mal hep pahali olur...
https://www.tradingview.com/x/FsSU9Vwn/
2.30 dolar üzerinde kalşırsa şovda başlayabilir
grafik aylıktır.
Özet şu güzel mal geçirdiler.
Bir bxk olmaz.
Bu malı kimse alamaz
Tam bir sürüngen.
Herkes ucuz ucuz birbirini etkiliyor.
1 -2 TL lik Aralık'ta alsat hissesi olmuş.
Ortalık malı
Kötü yola düşmüş.
iyi ki vermişim az bir malın var.
O da rahatsız etmiyor.
Korkmadan veriyorum gün sonu alıyorum.
Yatırım yapılacak bir kağıt değil .
16,63 ver 16,25 al duydun mu patron sağ olasın gerçi picin babası belli olmaz misali .buda pic olduğundan sahibi belli değil [emoji23][emoji23]
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 milyon lotu geçirmişler.
Yönü belli.
Kimse hayal kurmasin .
Şubata kadar ezerler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...94af440217.jpg
Temel analiz anlamında olumlu. Sürekli büyüyen , karını arttıran ve düzenli temettü dağıtan bir firma. F/K çok düşük emsallerine göre.
Teknik analiz olarak da grafiğinin çok potansiyel olduğunu görüyoruz.
Fiyatı artmıyor da değil aslında ama istenildiği düzeyde artmıyor diyelim.
Beklemekte fayda var. Mutlaka ederine gelecektir. Yeni yatırım için hisse arayan yatırımcılar gidip 30-40 hatta 150 F/K hisseleri alacak değil ya.
Haklısınız, sizin kadar bekleyemem heralde.
Ben bilanço analizi yaptım ve değerlememe göre 25 TL ederi var.
Bir sonraki bilançoya kadar burdayım, sonrasınra yıllık bilançoya bakar ona göre durup durmayacağıma karar veririm.
Hayırlı kazançlarımız olsun.
Göstergeler olumluya dönmeye başladı.
Haftalık kapanış 17 üzerinde olsun kafi.
30 Ekim den bugüne bist-100 230 (23 bin) puan arttı.
30 Ekim den bugüne İndes 16.27'den-16.62'ye... ayıptır ya...
20 üzeri ancak endeks getirisi ile aynı..
Hala bu cenabet kabzımal koyduğum yerde otluyor.. KABZIMAL :)
Son 3 yilin bilancolarini incele hepsinde ederi 20 tl uzeri ama bu hisse 5 tl yi gordu...o tuzaga dusme derim...adamlar ucuzlugu firsata ceviriyor...herkes biliyor 20 tl uzeri ederi var ama getirmiyor tam tersine bunu kullaniyor...ben hisseyi 3 yildir aldim hic pahallanmadi...
Yan şirketler ile voleyi vuruyorlar..
Bunun onlardan ne eksiği varda 3/1 fiatlanıyor.. kabaca dolandırıcılık...
Aralarında 5 lira varken şimdi eşitlendi...
Zamanında eşitlenecek demiştim.. ihlastada aynı vurgun yapılıyor..
sermayenin 3 misli kar açıkla ama açıkça sizi öpüyorum de... teknoloji kabzımalından bu beklenir.. Allah sabır versin elinde olanlara
bilançoya bakıldığında ederi 30 TL olmalı....açıklamasını da yapayım....yıllık karı 150 milyon tl ye ulaştı artık....bu da sermayesinin 3 katı eder....10 F/K yapar....o yüzden 30 tl normaldir indes için.....
Not: Sn rex spek olsa demek ki 20 tl de satacak....rex in de mevcut spek ten bir farkı yok gördüğünüz gibi...ben 30 tl beklerken hisseyi, 20 de rex satacak demek ki...
Dört yıldır indeksteyim bir gün mutlaka ederini bulacaktır.sabir güzel günlere götürecektir. Fakat tahtada küçükler darma değin olmuş durumda.bu ındeks gün gelecek kendinde çok bahsettirecek spek patron tanımam
Tahtanın sahibi ve tekniğin çizimini para yapar ya sabır.ytd
Kademeli satmaya bile sans vermiyor..
Bu piyasada bu bilanço ile gitmiyorsa düşünmek lazım.
3milyon lotu da bastılar.
Mümkün değil .
Yüzlerce alınacak kağıt var.
Kalanları da 16,55den verdim .
Herkese bol kazançlar.
Ben böyle bir ******** firma görmedim.
Kordsa bile 30gunde %40 yaptı.
Herşey kaçtı.
Birdaha patron karakterine bakarak mal almalı bunu öğretti
Böyle bir kademe mi olur.
Amaç aşağı getirmekhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...636b88f760.jpg
Adamin malinin herzaman alicisi var ucuz diye..pahali olsa elde kalacak...
Biraz yukari cekse alacak mali ama adamin derdi mali yukaridan degil asagidan almak..
bir kırılmaya daha yaklaştık ya yukarı ya aşağı...