Fikirlerimizi senin hosuna gitmesi gibi yazma zorunlulugumuz yok....
Printable View
Fikirlerimizi senin hosuna gitmesi gibi yazma zorunlulugumuz yok....
Tofaş vardiya sayısını 3 ten 2 ye düşürmüş
o değilde yarın son gün dolar borcu olanlar ödesin yoksa mokoko...6 rakamlara hoş geldin diyeceğiz..
Ha bu swapları neden kısmıyorlar şimdi? Yine aynı yerde geçenki müdahale ettikleri yerde. Swap düğmesi mi kayıp? Vallahi bende değil bu defa.
Hadi naş işin var senle uğraşamam
85 i sağlamlamaya calisiyor herşey ysk ya baglı gerçi haftasonundan önce karar çıkacağını sanmıyorum.
Dolar/TL 5.8833
Almııışlaaaa dolaaları almışlaaa dolaaaalarııı...Şinci gara gara düşünüyollaaaaaa gariii...Ellerinde patladı getttiiiii...:he:
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB)'nın yıl sonu dolar tahmini yükseldi. Merkez Bankası Beklenti Anketi'nin nisan ayı sonuçları açıklandı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Beklenti Anketi'nin 2019 Nisan ayı sonuçlarını açıkladı. Merkez Bankası Beklenti Anketi'nde olar kuru ve enflasyon tahmini yükselirken cari açık beklentisi geriledi. Büyüme öngörüsü ise yüzde 0,6'ya indi.
Bir önceki ankette 6,06 olan 2019 yıl sonu dolar/TL beklentisi, nisan dönemi anketinde 6,20 seviyesine çıktı. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise 6,30 liradan 6,43 liraya yükseldi.
12 ay sonrası TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 15,24 iken, bu anket döneminde yüzde 15,38 oldu. 24 ay sonrası TÜFE beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla yüzde 11,80 ve yüzde 12,06 oldu.
MB. çıtayı ayda bir yükseltiyor hele çık çık daha çok çıkacan..:yes:
5.89 oldu. Gidiyor yine ne oluyorsa bir yerlerde...
Dıjjj güjjjler saldırıya geçti...
89 a sokup çıkarmaya başladıalr
http://i68.tinypic.com/2q0sigm.png
Dolar/TL Aylık Teknik Görüntüyü de ekliyorum.
Yükselen trendi bu kadar düzgün olan kaç hisse vardır acaba?
Önceki yıllarda da durum farklı değil.
Kazanamıyorken üstüne borsada yaşanan stres te cabası!
Bol kazançlar. :)
Euro/usd 1.1186
Goldman sachs, türk bankaları ve şirketlerle, yapılandırılmış büyük kurumsal kredileri satın almak için görüşmeler yapıyor
Goldman Sachs, Türk bankaları ve şirketlerle, yapılandırılmış büyük kurumsal kredileri satın almak için görüşmeler yapıyor - RTS
Reuters'in konuya yakın iki kaynağa dayandırdığı haberine göre Goldman Sachs
Türkiye'de yapılandırılmış büyük kurumsal kredileri satın almak için Türk
bankaları ve şirketlerle görüşmeler yapıyor.
Kaynaklar, yeniden yapılandırılan kredilerin boyutunu belirtmedi, ancak
Goldman'ın 2 milyar ila 6 milyar dolar arasında olanlara baktığını söylediler.
https://www.reuters.com/article/us-t...-idUSKCN1S01SC
Demek Akbank ve Garanti deki primin sırrı bu. Sorunlu kredi satışı. 3e 5e bakmadan satsınlar bari :)
Sorunlu bankalar da ortaya çıktı iyot gibi.
onlara zaten biraz zor cokerde
onlar isi coktan saglam kaziga bagladi
gecis garantili vb.
ama bi
dolu zengin tip var oteden beri
bunlar
krediyi indirmis burdan
newyorkdan londradan arsa ev almis
burda gozukmuyo ya bu asset ler...
adamda ben battim diyo zate. para uctu diyo.
goldman alinca ucuzdan o batik kredilerin devrini
bizim o yerli cakal cukal tayfa zenginin yurtdisindaki malina mulkune cokucek
gibi anladim bende
Bir zaman da 90 kapısında bekletmese bari
Haber içeriğine bakılınca yapılandırılmış krediden bahsediyor. 108 milyar liralık batak ve 280 milyar lira civarı sorunlu krediden değil.
25 milyar dolar civarı yapılandırılmış kurumsal şirket döviz kredisi var.Tabi TL olanda var KGF ler falan ama o miktarı bilmiyorum. Gözü oraya dikmişler zaar. Tabi eğer haber asparagas değil ise.
Bankalar bu kredileri satar mı? Satarsa Goldman yüzde kaç verir? Sonuçta bunlar sorunlu kredi içerisinde görünmüyor yapılandırıldığı için. Satılırsa aradaki miktar direk zarar yazar bankalara.
tamam bende ne diyom
adamin londra da mahallesi var + elbet baska seyleride vardir
onu alsa alir
kalkip burdaki seyini almasina rekabet kurulu bilmemne musaade etmez zaten...
goldmanda o ka hayal gormuyodur herhalde
he he
gel anacim
imalat maliyetinin yuzde 5 ine sana havaliman :-) hemde sifir deniz manzarali kartonpiyerli ebeveyin banyolu
yav olur mu ayhan baskan o ka da degil artik
Belirli süreler ile ödenmedikçe batak ya da derecesine göre sorunlu kredi içerisine giriyor. Sorunlu krediyi yapılandırınca o kategoriden çıkıyor taki tekrar taksitler ödenmemeye başlayıncaya kadar.
Özel bir bankada ticari kredilere bakan kişi böyle anlatmıştı. Yanlış ise onun verdiği bilgi yanlıştır :)))
İBB Meclisi'nde, CHP grubunun "Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu" ve "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu" kurulması önerisi AK Parti'nin oylarıyla reddedildi