Benim aklımın ÖNÖRÜLERİMİN piyasanın önünde gittiği çok açık!
yapılacak şey sabretmek onu da beceremiyorum işte.
Printable View
Benim aklımın ÖNÖRÜLERİMİN piyasanın önünde gittiği çok açık!
yapılacak şey sabretmek onu da beceremiyorum işte.
az önce yazmaya başlarken 08 de idi gönderiyi gönderip çıktım tavan.
Ben de 2,28 maliyetti tavandan ciktim ama gide de bilir daha tabi
Sent from my iPhone using hisse.net
eşek gibi gidecekti gitti.
arkadaslar tavanda bekleyen lot sayisi kac paylasirmisiniz
işin gücün ahkam kesip felsefe yapmaktı
halbu ki 2+ 2 dört eder kadar açıktı neyi konuşuyorduk.
bakın açık konuşayım, çok güvenmediğim hissede yazmıyorum
şu an elimdeki hisse topiğnde o sebeple yazmıyorum.
nickiminde yeni olduğuna bakmayın çeyrek asırlık tecrübem var.
torunlar helal olsun tavanda 3.5 var devamı gelır gıbı
İnşaat sektöründeki hareketlilik ve
tavan olmasına rağmen hisse.nette kağıda olan ilgiyi artırmamış.
Dün aldıklarımı bugün sattım. Allah Bereket versin.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Kanaatkardan ziyade gecmis hatalarin sonucu
0,3x lu rakamlardan aldigim YYapi yi 0.19 larda isyan edip cikmistim, su an ciktigim fiyatin 5-6 katina geldi
Boyle ornekleri gorunce tut elinde , diger kacanlara uzulsen de sen bekle illa ki o da gider kafasi oluyor
Ama trgyo da zaten 2.28 gibi cok az riskli bir seviyeden girdigim icin zaten endisem azdi , 1.9x lari gorunce satmamak ise onceki kotu deneyimlerden kaynakli
Sen eski kitapci nickli uye misin ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sür tahtacı şöyle manzaralı bir yere, yavaş sür ama seyrederek gidelim
bu hisse bugün hacimde takasdaki mala takla attırabilir
telegram grubunda hissesentez denen adam takibimde yazdı hissenin grafiğini bozdu ky ye mal kitledi ... hisseyi batırdı
Nasıl yani. Takibimde yazdığı için nasıl mal kitledi. Ayrıntı yazar mısın lütfen
SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takibimde deyince borsayı bilmeyen arkadaşlar artacak diye o hisseyi alıyor ağalarda malını satıyor o sırada. Yani ele verme. Ama gidecek yeri var hissenin birde onların takibimde demesiyle kıpırdamaz trgyo. O kadar sığ değil hisse
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kagıt tavan 6mılyon bekleyen var yazan cıze nyok ne guzel cunku hepsı batık kagıtlarda rızanın kagıtlarda
Bi ara çok yazan çizen vardı sonra hepsi kayboldu.
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...56fad148f3.jpg
Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herhangi bir haber düşmedi. 2 gündür neden bu sert hareketi yaptı. Fiyatı zaten ucuz ama bu sert hareketin altından farklı bişey çıkabilir
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Twitir kullanıcısı Tardu Barlas paylaştı TRGYO diye. Patladı hemen. Adam hangi kağıda girse 4 veya 5 tavan tavan. Derken hopp brüt takas cezası falan filan. Adam gerçekten uzun vade yatırımcısı bu arada . Tire menderes naten adamın hisseleri. Bende aldım bu kez tavandan. Sıra gelirse bize bakalım artık [emoji28]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.28 den girmistim sikayet hakkim yok su rakamda iken fakat acaba daha gider mi diye dusunmuyor degilim
Dun kapanista tavanda ciddi rakam vardi, bugun de teorik birlesme tavandi, ama acilista max 3,88 gordu , tavanin 14 kurus altinda
Nasil okursunuz bunu
Sent from my iPhone using hisse.net
Sadece ikimiz kaldık galiba patron, sen ve ben ha bir de Bedirhan var.
4,20 den adım 4.14 lere kadar düştü sabah sabah cinnet geçirirken bir baktım tavan :halay: sonra sattım tskb aldım bir baktım gene içerdeyim :plc:
Surekli yukselen sirkette kimse yok [emoji3]
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trgyo yu yukselten tardu değil husrev cantekin ve grubu şimdi burada işleri bitti yeni tahtaları vkgyo
Ben gene girdim 4,80den düştü 4,77e düştü yine tavana bağarmki yarin bu sefer satani pitsinler :)
14 temmuz 2 tane yeniden değerleme kap ı attı, 13gün geçmiş oluyor eli kulagındadir , EKGYO 0,64 defter defter değerine oran TRGYO 0,57 DAHA cazip borsagündemde aldıgım verilerle ,EKGYO 2 milyar hissesi var fiili dolaşım TrGYO 200milyon Hissesi var.
ekgyo 10 liraya cıkıcak diye hedef fiyat verenler varken burda hedef fiyat veren yok üstelik kimsecikler yok yatirim tavsiyesi değildir.
4,60 lara kadar düşüp 17:59:23 de 4,73 e kadar cıkıp 17:59:59 a 4,65 e düşüp karanlıga 4,61e girmesi, onlarca satış varken alıcı olunca satışlar kalkıyor hemen ilginçti.
55 den bindim yine toruna. 5 civarı kaçarım.
saygısız torun :(
takibimdeki bir hisse bayramdan sonra düşünüyordum fakat sanırım birileri bostana izinsiz girdi bugün kapanışa yakın citi intikam alırcasına aşağıya vurdu bu hisse beni korkuttu belkide hüsrev cantekinin gurubunu dökmek için yapılmıştır.
bir noktada şu tacirlerin son 3 gündeki aldığı 5 milyon lota ramen hisse aşağıya düşmüş belkide tacirleri kusturmak istiyorlardır.
ama bişey varki bu tahta bu aralar biraz sıkıntılı kavga var.
pd dd ye göre hisse cazip orta ve uzun vadeli düşünülebilir ama kısa sürede kavga bitmeden benim cesaretim kalmadı.
yatırım tavsiyesi değildir deli saçmasıdır.
sevmedim bu kağıdı hiç soğuk nevale sanki