Biz bunun bir gece ansızın bir haber gönderme ihtimalini sevdik...
Printable View
Biz bunun bir gece ansızın bir haber gönderme ihtimalini sevdik...
ey spek muhtemelen burakari okuyosundur, ne oldu simdi son yarim saat zorla eksi kapattin? basin gogemi erdi ? yarin dami eksi yapacaksin ? bugun gunlukculerle mi ugrastin yoooo , ee neyin kafasini yaptin , ne oldu mum cubugu formasyonlarin sat mi verdi , eee ne oldu aq? o mum cubuklari g..e girer insallah :) ...
Arkadaslar boyle adi kagitlari al sat yaparak artik bunlarin kitabimi yazmaya basladim , nasil kalatacagini gun basindan bile anlayabiliyorum. ucuncu gun eksi kapatti , bunun anlami su: bundan sonra buralarda patinaj yaptiracak 450-480 arasi ne zamana kadar iste burasi mechul, bir sonraki kap aciklamasi , temettu bilanco vs, bir bahane lazim ...
Yarın artık döner ... dökülen döküldü
Tesvık hıkayesı Menderes bıle bugün çoğu kısıyı terse yatırdı..
Doların ateşi söndü artık allahın izni ile kıpırdama olur inşaallah...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merry==A1,Gedik==Marbaş vs..vs
Bu haberi yorumlayacak ortak varmı
Bence çok güzel bir haber. Körfez yatırımcısının ayak sesleri gelmeye başladı.
“Muhafazakâr yatırımcılar için oluşturulan Katılım Endeksi borsada yayına başladı. Endeksin Körfez yatırımcısını da çekmesi bekleniyor. “
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Zirve hareketi başlasın artık vak:)
her düşüşte portföye eklemeye devam:)
ytd
bugün bence en dip fiyat 4,60.. altına düşeceğini sanmıyorum..Haydi hayırlısı:)
bugun kagidi begendim, gunun gorecegi en yukseginden kapatacak.. Insallah 5 ustu olur :)
Hindi kalabalığa girmiş, ne demiş?
piyasa cok durgun beklentimiz olmayacak heralde... Turk hava yollari durunca piyasada islem duruyor :)
Bu tahtada bir tuhaflik var arkadaslar , alis kademesine indiginde 1 lot sattiginizda alis kademesi tek tus asagi iniyor :) bu ne bicim bi olay 4.61 gosterdiler :)
4.60 yada daha asagida kapatacak :(
Kapanis 4.50 gibi olur benim ongorum , bugunde belli etti yonu... gecmis olsun ...ytd
Piyasa %1 artıda şuan.
Piyasada sıkıntı yok.
ABD suriyeden çekilebiliriz açıklaması piyasaya can suyunu verdi.
2 saat önce 4.90 şimdi 4.50 diyorsunuz. 40 kuruş batırdınız valla bizi :)
Bu senet 4.50 kapasın bugün ben bileklerimi keserim :oleyo:
İşin şakası anlık bakarsanız olayı panik yapar alttan satar, sonra senet gidiyor diye yüksekten alırsınız.
Resmin bütününe bakın.
Borsada yatırımcı olmadığınız sürece herzaman kaybedersiniz.
Şuda bi gerçek tabi; bir mal satarken değil , herzaman alırken kazanılır.
YTD.
Halen topluyorlarmı bitmedımi toplama
450 demistim ama duzeltiyorum 440 hayirli olsun :( niyetleri bozuk arkadaslar .. ama maliniza sahip cikin
hacim kotu , cikisi desteklemiyor ...
2. seans ilk yarim saatte en yuksed 461 en dusuk 459 .. saka gibi :)
Azcık teknik bilgimle hadi bir yorumda ben yapayım.30 dk grafikte son üç bar.en son,belki daha önce kırabilir saat 16.30 dan sonra ya 4,49 görecez yada 4,77.salladım bakalım tutacakmı...
2011 yilinda 2 USD den donmus bu kagit... o zamanda mi satis haberi felan vardi acaba ?
Vakko'ya Yabancı Ortak
2011-08-19 - 13:27:00
Vakko’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan özel durum açıklamasında, “Şirketimizin büyüme sürecine stratejik ve finansal katkı sağlıyacağına inandığımız bir yatırım fonu ile çeşitli potansiyel opsiyonların analiz edilebilmesi için 12 ay süreli gizlilik sözleşmesi imzalanmıştır†denildi. Hürriyet'te yer alan haberde Vitali Hakko, 1934 yılında Şen Şapka adlı küçük şapka dükkanı açarak ticaret hayatına başladı. 1937 yılında Albert Hakko, Şen Şapka’ya katıldı ve Şen Şapka’nın adı Vakko olarak değiştirildi. Türkiye’de ilk kez eşarp üretimine başlayan, Türkiye’nin ilk defilesini düzenleyen Vakko, 1962 yılında İstanbul Beyoğlu mağazasını açtı. İlk Vakko mağazası niteliğindeki bu mağaza Vakko’nun mağazalaşma sürecinin başlangıcını oluşturdu. Bunu daha sonraki yıllarda Ankara, İzmir, Suadiye, Akmerkez, İstinye ve diğer bir çok mağaza izledi.
NET SATIŞ YÜZDE 21 ARTTI
1982 yılında genç kesime hitap eden Vakkorama, 1989 yılında Vakko Çikolata, 1990’da Vakko Parfüm ve daha sonraki yıllarda H2O, V2K, W, Vakko Cruise gibi markaların yanısıra, Vakko Dekor da şirket bünyesinde faaliyet gösteriyor. Perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren Vakko’nun yelpazesinde yüksek sayıda farklı ürün bulunmaktadır. 2010 yılı faaliyet raporuna göre, net satışları yüzde 21’lik artışla 209 milyon 935 bin 220 lira seviyesine yükseldi. Vakko’nun dönem kârı 12 milyon lirayı aşıyordu. Vakko’yu bugün Vitali Hakko’nun oğlu Cem Hakko ile kuzeni Jeff Hakko yönetiyor.