Sen takma kafana para bok gibi kamış ok gibi eteş ediyo rahat ol
Printable View
Bundan sonraki hareket haber için olacaktır. Akşamında veya seans içinde...olumlu-olumsuz
Dgzete benimde eski favorimdir çağrı fiyatı düşük geldiğinde silkelendim ama buradan inşallah silkelenmem
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sinpaş tavana kilitleniyor mu
krismis tatili 25 aralık salı başlıyor demiştik bugün olmazsa pazartesi işin bitmesi lazım
snpaş tavanı yaptı sıra da servet var...bekliyoruz..
15 dklıklarda her an hareket yapması lazım
şimdi 4.21
Şaka gibi valla sngyo tavan? Bunu süründürüyorlar.Bizdeki küçük yatırımcı da ilginç defter değeri 8 lira olan ve yaklaşık 600 milyon tl kasasına para girecek olacak şirketi almaz gider içi boş beş kat primli dandik kağıtları alır.Sonrada taban taban gidince feryat figan...
kapanış 4.23 oldu
Avni celik abi afyonlu yatırımcı hissede pozisyon almış napalım avni beyden cevap aman müdür saygıda kusur etmeyin havası ser insanı merttir ne istiyorlarsa verin sorun bakalım kac tavan istiyorlar
Şu an tavan yaptık izlenmede güzel güzel nerede azlık orada yazlık değil mi Mnnb kardeşim
Bugün çok olumlu konuşuldu blombergde servet gyo ile ilgili sorulara şeffaf şekilde işliyor süreç gereken bilgileri kap a açıklayacaz dedi den bu gün yarın haber düşer diye umuyorum
kapanışa yakın bir atakda olsa güzel olur
yok abim ben aldım avod bruteyken bende alamıyorsun diye biliyodum ama musteri hizmetleri aradım yapı kredide işlem yapıyorum musteri hizmetleri bana istediğim hiseyi o parayla hise aldım
4.65 gördük yine kimse yok mnnb de yok birkaç arkadaş kaldık kala kala
[QUOTE=anatolien35;2988410]sesiz olması cok daha iyi dostuBENCE DE YETERKİ HEDEFE VARSIN
golobal 4.60 lotları supurdu 12. bin kusur lottu
Brutteki hisseni satarsan iki gün sonra alabilirsin
Örnek verirsek 1000 tl lik brutten satış yaptın HESABINDA BAŞKA PARA YOKSA o hisseden alamazsın ama o bin tl yi başka hisselerde değerlendirirsin iki gün sonra tekrar para ne kadarsa mesela 1050 tl oldu o kadarlık alabilirsin hesabın büyükse 100bin mesela elde üç çeşit hisse var mesela on binliralık brut sattın tekrar almak istediğinde sistem hesabını 90bin üzerinden hesaplar almanı sağlar
Bu arada hissemiz çok güzel ilerliyor yıl sonu yaklaştıkça atakların daha da hızlanacağını uyuyormuyum
Ytd
460 üzerinde tavana gider tavan demek haber gelmesi demek bugün krismis tatili başlıyor benim tahminim bugün akşam yarın haber gelmesi yönünde idi
ummarım tavan olmaz haber gelse dahi tavana yakın kapatsa o yeter bize yoksa spk tek fiaat işlem cezası gelir bize
İki üye iki ziyaretçi bu kadar malı kycıya yüklemek taşıtmak yakışır mı
🙊🙉🙈 anladınız siz onu sessizlik