Mal toplama için her gün tavandan alacağına galip kredili işleme kapadı. 3 iş gününde malları toplar zaten
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mal toplama için her gün tavandan alacağına galip kredili işleme kapadı. 3 iş gününde malları toplar zaten
Alım satım paylaşabilecek olan varmı
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VANGD günlük takas
http://imageturko.com/?di=KLB0
Teşekkürler hocam
Faruk kardeş ben VANGD alsam da almasam da hep takip ediyorum uzun süre zararda bekledim satmadım zararı kurtarınca birazda kar yapınca sattım inşallah herkes zararını kurtarır.Bugün ki düşüş dikkatimi çekti ondan sorayim dedim kardeş İNŞALLAH sende kârını yaparak satarsın
Utkuaaaaaaal nerdesin
Sesim geliyormuuuuuu
Sesime ses veeeeeeeer[emoji32] [emoji32] [emoji32] [emoji32]
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık bir ay bekletti ama hedefime fazlasıyla ulaştı. Bugün sattım hala almadım. Takipteyim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şahap burayadamı geldin sen. Galip ağayı sevmeye yemin ettin heralde.
Ağa 1.60 ları göstermeden rahat etmez.
Kardeş ben yaklaşık 4 yıldır ara ara vangd alıp satarım. En son temmuzda satmıştım. Bir ay önce yine aldım. Yukaridaki yorumları 30 ekim civarında yazmıştım. Bence mehmedine sen yeni geldin buraya seni yeni görüyorum...
Bu tür kağıtlardan 10 bin tlden fazla almayacaksin. Yoksa carparlar adamı...
1.55 TEN Çok elim gitti almaya almadık 2 günde 2.40 gördü.. alsaydım gitmezdi kesin..
Aynen katılıyorum. Ben de 20 bin bostaydı. Portföy de takip için tutuyordum. 1, 70 lerden beri almayı düşünüyordum. O ilk tavan günü 1, 49 yaktı tam alacaktim hedfgs erken taban yapinca nasıl olsa taban açar yüzde 3-5 kazanıp sonra vangda alırım dedim ve hedefi aldım. Tabi o da herhalde biz alınca tabanı da acmadı. Ama biliyorum ki o gün 1, 49 dan 20-30 binlik alsam da vangda tavan yapmazdı. Bu sefer belki bir trade fırsatı verir diye yarın gelirse 1, 85 altinda almayı düşünüyorum. Ytd
1.50 si var
Dalarım olsa Allah ne verdiyse :)
ben tam tersi dün verdiklerimi aşağıdan koydum.1,89 maliyet bakalım açıkçıları galip perişan et.
şimdi galip geliyormuş tahtayı süpürüyormuş 5 dk hadi galip gel artık.Hissene sahip çık
Güzel söylediniz. İnşallah umduğunuzu alırsınız. Ben sadece şahsı iyi bildiğim için fikrimi beyan ettim. Ama doğru da söylemişim değil mi? Sonuçta illa geldi 1, 89 un altına arkadaş verince mi tekrar çıktı onu bilmiyorum ama bu adamdan kazanmak çok ama çok zor. Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c1f8b3f7c5.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
Bu hisse bence artık 1,85-1, 90 aralığından alınabilir. Yarın Bismillah diyelim bakalım. Tabii yüklü olmamak kaydıyla. Yoksa duman ederler adamı. Gideceği varsa da gitmez. Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c3beca245.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
Kasaya koydum. Artık 5 olana kadar çıkarmam ordan. Şimdi vangd ile biraz zaman gecireyim. İyi bir yükseliş yapacağa benziyor. Ama geçmişini iyice araştırdım öyle yüklü gireni sevmiyorlar. O yüzden icbct gibi fazla yüklenmeyecegim. Ha kafamın tasını artırırsa ne yapacağım belli olmaz. Ytd
Uzaklaştım bile kardeş. Ne lan bu aldıkca düşüyor. Aldığımız da birşey olsa bari. Ufak bir zararla sattım çok az bir miktar kaldı. Zaten daha alacağımın 5 te 1 ini almıştım ama niyeti belli gidecek ama kimse olmayınca. Bir kaç ky yı bile kaldiramayan spekten hayır gelmez. Size kolay gelsin. Ytd
Vay be hisseye bak. Dün en çok düşenlerde ilk 15 te iken bu gün nerdeyse ilk 10 a girmiş. Spegini tebrik etmek lazım. Aslında bu bir yarasının olduğunu gösteriyor. İnşallah bu hisseden zararsız kurtulursunuz. Az lot ile takip etmeme rağmen beni bile sinir etti. Yine de sabah sattığım için şanslıyım. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Ytd
Bugün bu hisseye ben girdim.. Yarın +%10 bekliyorum... İnşallah..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.