Mesela ne istediniz de virmedik derken gel bakam buraya diyen savcı olmadığına göre.
Printable View
tirenden haber var mı ya?
dün uykum geldi devam edemedim
sakın ola filimlerdeki gibi kaçak köçek binmeyin o tirene binsenizde avrupa yönlü, çin tarafa giderseniz çin işkencesine maruz kalınılabilir:(
Tekstil, Kimya ve Otomotiv sektörü her geçen gün küçülecek. Avrupaya ÇİN de üretilen ürünler hızlı trenle kısa sürede sevkedilecek. Biz de bu arada alt kademe operasyonel hizmet sektörü dışındaki alanlarda var olamacağız.
Çocuklarımız ÇİN lilerin ayak işlerini yapacaklar bundan sonra. Üretim sektörümüz tamamen çökecek!
Rotschild lerin bir kuşak bir yol projesi AQP sayesinde yolunda gidiyor ve sorunsuz devam ediyor. Rotschild lerin tek dünya devletine giden adımların birisi daha tamamlanmış oluyor. Matrix filmine adım adım yaklaşıyoruz.
Flaş!.. Üçüncü Köprü satılıyor
Çin li konsorsiyum Üçüncü Köprü ile Avrasya Otoyol şirketlerinin yüzde 51â€â•ini alacak. Öte yandan İtalyan Astaldi, Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Marmara Otoyoluâ€â•ndaki hisselerinin IC İçtaş İnşaata devri için Rekabet Kuruluna başvuru yaptı. Kaynak:
https://www.abcgazetesi.com/flas-ucu...atiliyor-66087
Çin den Avrupa ya giden ilk yük treni Kapıkule de
https://youtu.be/tJDPKHenfw8
Komisyonculuk yaparız...Gelen geçenden para alırız...KATAR İstanbul da zaten bunun için değil mi ?
mesele temiz enerji için yollar aranıyor.Pekala sayın bahceli ve yakınındakilere bağlı tirbünler oluşturulursa onlardaki dönüş hızı ile çevreci temiz enerjiyle ülke kalkınmasına fayda sağlanmış olmaz mı?
5,9501 vurdu çekti
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün maliyeti 3 milyar dolar diye açıklanmıştı! Şimdi köprünün yüzde 51'i 660 milyon dolara Çinlilere resmen kelepir fiyata satılıyor
http://www.patronlardunyasi.com/habe...tiliyor/229481
Kanal İstanbul ve benzeri su yolu projelerinin yap-işlet-devret modeli kapsamına alınmasına yönelik yasal düzenleme, TBMM Genel Kurulu'nda 26 Temmuz 2018'de kabul edilmişti. CHP de düzenlemenin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle AYM'ye başvurmuştu. Anayasa Mahkemesi yapılan bu başvuruyu reddederek Kanal İstanbul'un yap-işlet-devret modeli ile yapılmasının önünü açtı.
24 Aralık Salı 17:44 TRUMP: ÇİN ANLAŞMASI TAMAM, BÜROKRASİ BEKLENİYOR. BİR İMZA TÖRENİ YAPILACAK - BN
24 Aralık Salı 17:43 TRUMP: İMZA TÖRENİNİ ÇİN DEVLET BAŞKANI Şİ İLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ - BN
https://i.hizliresim.com/bvm8qb.png
Adam guzel tespit koymus.
Bu tespiti güzel bulan da öyle!
O kadar yazıyoruz ama anlamak istemeyen yine anlamıyor.
Tarih 21 Mart 2015.
akp,
Temo Emlak aracılığı ile,
Kanal İstanbul'un etrafındaki arsaları,
Araplara satmaya başlamış bile!
Olmayan kanalın etrafından kim bilir kaç dönüm arsa sattılar Araplara?
Projede neden ısrar ettiklerini anladınız mı?
https://t.co/hfJbmwIt4l https://t.co/T8BEJz3tnH
İki şey
1.Zenginlik vergisi kasaya para koymak içim değil,vergiyi ödeyemeyenlerin elinden kupon yerleri ucuza kapatmaktır.
2. Boğazda olan kazaya boğaz kazası denir. Geminin nereden gelip te Marmara da kaza yaptığı önemli değildir.
Anlatılmak istenen odur. Tuzla tersanesinden çıkan bir gemi Pendik tersanesinden çıkan bir gemi ile de çarpışabilir di,muhatabı anladı sanırım.
Maarif müdürünün dediği gibi ah bu okullar olmasa idi ne rahat ederdik.
AKP ve Erdoğan, güzergahta ki araziyi bildik kimselere satarken Kanal İstanbul'u pazarlama faaliyeti sırasında verdikleri sözü yerine getirmek zorundadırlar. Yoksa 20 yılda sağladıkları satış güvenirliliğini yitirirler ki bu da ülke imajı açısından son derece zarar vericidir. Bundan böyle zırnık satamayacağımız gibi Erdoğan'ın sunumuna ve konumuna güvenerek para yatiranlarin parasını iade etme olanağı da yoktur...
Bu nedenlerle dünya yıkılsa Kanal İstanbul projesi gerçekleşecektir.
gerçekten reis büyük adam..
muhalefeti bildiğin davar güder gibi güdüyor , topçu kislasini yapsın ilk önce sonra kanal istanbulu yapar..
ibb gündemden düştü ya , at ortaya yaptırmam diye bir geyik o kadar dert tasa ve sorun var iken kanal istanbul , kanal istanbul..
ağza kanal tedavisi ile karıştırıyorlar galiba bu kanal istanbulu, bu yıl 64 milyar TL tütün ve alkolden gelir bekleniyormus , yüzde 18 daha bugün yarın sokar sigaraya, alkole..
hakkaten büyük adam bu reis, gobbels mezarında ters döndü mk..
:)
Çok ütopik olabilir ama bence bu kanal işini referanduma götürüp Erdoğan-İmamoğlu yoklaması yaptıracaklar. 2023 provası olabilir. Ya da İmamoğlu nu gündemde tutmaya parlatmaya devam etmek için...
İşin maddi kısmını geçtim ben hiç önemi yok.450 milyar borcumuz var,50 milyar daha eklense ne olur eklenmese ne olur.Onu da ödeyemeyiz bunu da.Öyle de gavurlara muhtaç bir nevi köle gibi bir şey oluyoruz böyle de.Ben habertürkte fatih altaylının programına takıldım.Bir prof çıktı baya da cv si güçlü sağlam bilgili bir adama benziyordu.Çocuğa anlatır gibi olayı anlattı.Seyredenler olmuştur,karadeniz suyu marmaraya enjekte edilecek ikinci bir yol daha olursa uzun vadede marmara denizi biter dedi.ÇED raporunu yazan prof kadın da mesaj attı bu hocaya öğrencisiymiş,biz ÇED raporunda bu konuları yazdık dedi.(tuz ve oksijen seviyesinin farklılığı olayı öyle çok da basit bir iş değilmiş )Adamın dedikleri doğruysa çocuklarımıza torunlarımıza atacağımız en büyük kazık ,bakın borçlardan bile daha önemli olarak bu kanal işidir.Koca marmaranın doğal hayatını çevre rantına kurban edersek ne diyeyim,hissenet düzeyli yer hadi bir şey demiyeyim seviye düşmesin.Yazık valla
bu iş referanduma gider mi hiç, aptal mı bu adamlar bu kadar..?
Rahat ol ya o Prof lar burdakiler gibi tabela prof u :)
Simdi bogazda ust akıntı karadenizden marmaraya inen
Alt akıntı tam ters
Bernoulli pirensibine göreyse
İkiye bölünce akış hızı düşer ve aynı şey olur
Sadece iki boğazda birazcık fazla pislik tutar o ka
Prof dedin gi
Bernoulli gibim olucen
Ötesi lafı güzaf
Not
Bizde tabi diploma için okul okumadık anlarık
Augustin bernoulli spartacus bi de kardeşin moruk gülün adı ebemin damı (Umberto Eco) romanında derebeyliği bitiren ekiptendiler
Heyt yavlum bea
Bizim milletimiz çıkan yasaların ya da yapilan icraatların etkisini 15 -20 yıl sonra hissetmeye başlıyor.Örnegin eyt liler.20 yıl önce sıkıntı yoktu ,artık sanayide çalışmak (memurluğa benzemez gerçekten zordur) zor geldiği için ve iş bulamadığı için serzenişler başladı.Köprusu, otoyolu,kanal istanbul u yıllar sonra ne kadar maliyeti ve getirisi olduğunu da zamanla öğreneceğiz.
türkiye'yi ilgilendiren suri ırkı için referandum yaptılar ya , kanal istanbul içinde hemen bı referandum yaparlar artık..:)
maksat goy goy olsun , millet yiyecek ekmek bulamıyor , kim s. kanal istanbulu..
bu arada altın 350 olcak deyola , ben diyenlerin yalancısıyım ,bı değerde veriyorsak boşa değildir ona göre..:)
â¤ï¸
Geçen gün bir tanıdığım Türkiye'de üretilen 173 bin tl'ye hybrid (hem benzinli,hem elektrik motorlu araç) otomobil almış.Aracin ortalama yakıt tüketimi 3.5 litreymis.Yani benzinli araca göre %40 daha az.Ama silindir hacmi 1.8 litre olduğu için MTV'si benzinli aracın 2 katı.Yani araca binmeden yakıt parasını peşin ödemek gibi bir şey.
Ülkenin cari açığını azaltmasına bile katkı sunabilecek bir teknolojiyi vergiye boğarak neden böyle yaparlar anlamak mümkün değil.Kötümü olurdu araçların çoğu daha az benzin tüketse...
İstanbul nüfusu için benim bir Önerim var .
Onu da Cimere yazmayı düşünüyorum.
Cumhuriyet ilanında İstanbul da olanların 2 3 nesilleri kalsın .
Diğerileri büyükşehir de kalma vergisi ödesin kalmak istiyorlarsa
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Eksi de @ainan diye biri var beni geçer
Ama abi
Yanlış anlamada
Yanar dönerliktede
Son 2 mesajını okuyunca
Artık kimin üstüne tanımam
Tahmin edersin
Üzülme diye yazmıyorum bak ha
:)))
Bizim camiada
1 insanları saf yerine koyup kullanma
2 yukardaki sıfat
Pek hoşlaşılmaz
Gram altın 286.6 tl olmuş.Cazibesini hiç yitirmiyor.ABD ile ÇİN anlaşmış gibi ama bu ticaret savaşları altını uzun vadede değerli tutmaya devam edecek diye düşünüyorum
bu kanal acaba bizemi daha çok gerekli amerikayamı?????
benden azılı muhalifi zor bulursun , fındık fıstık Ortaköy muhalifi değiliz biz..:)
lakin para kazanmak için giriyoruz ortamlara , istediğin kadar muhalif ol , sabahtan akşama kadar lak lak ile dönmüyor devran..
muhaliflik başka şey , enstrumana aşık olup kapana kisili kalmak başka şey..
dolara laf edince muhalif olunmuyor mu.?
yanlış yerden bakıyorsun olaylara..:)