Bu arkadaş nediyor ya?
Printable View
Migros önlem paketi açıklamış.
>>>>
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Migros, Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle mağazalarında aldığı hijyen önlemlerini en üst seviyeye çıkarttı. Özellikle online satışta temel ihtiyaç ve hijyen malzemelerine olan olağanüstü talepleri karşılayan Migros, siparişleri 61 ilde müşterilerin evlerine büyük bir yoğunlukla ulaştırıyor. Sağlık Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı koordinasyonıyla çalışmalarını sürdüren Migros, müşterilerle yakın temasta olan çalışanlarında maske kullanımına başladı. Ayrıca tedbirler kapsamında kasiyerlerde siperlik kullanım denemesi yapılıyor. Migros TV, süreci evlerde geçirirken motivasyonun artırılması amacıyla yemek tarifleri, çeşitli sanatçıların performansları ve eğitmenlerin videolarıyla evlerde müşterilere internet üzerinden kesintisiz yayın yapıyor. Toplumun olağan yaşamını sürdürebilmek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için canla başla çalışan Migros, 81 ildeki tüm mağazalarındaki kasalarda, daha az temas için kredi/banka kartı kullanımının temassız olarak yapılması sağlanıyor.
"1,5 metre sosyal mesafe hepimizi korur"
Tüm mağazalarında sıradaki müşteri ve kasa ile mesafeyi ölçen şeritleri "1,5 metre sosyal mesafe hepimizi korur" uyarısıyla uygulayan Migros, tedbirleri artırdı. Mağazaların çalışma saatlerinde düzenleme yapan Migros, mağazaların kapanma saatini 20:00 olarak değiştirirken, AVM mağazaları ise 12:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek. Migros, mağaza çalışanlarının dengeli olarak çalışabilmesi için ilave istihdam da yaratıyor. Migros tüm çalışanlarının bağışıklık sistemini güçlendirmek adına sahadaki çalışanlarına ek önlemler de alıyor.
Dezenfeksiyon en üst seviyeye çıkartıldı
Müşteri ve çalışan sağlığı, ürün güvenliği ve mağazalarındaki hijyen ortamını daima en öncelikli konu olarak ele alan Migros, olağan süreçleri dışında tüm mağaza hijyen kontrolleri ve periyotlarını artırdı. Mağazalarda ve depolarda nano dezenfeksiyon işlemine başlayan Migros'ta tüm alışveriş arabaları, sepetleri, pos cihazlarını ve kasaları günde 5 kez dezenfekte ediliyor. Dezenfektan el sıvılarını müşterilerin kullanabilmesi için mağaza giriş ve çıkış noktalarına yerleştiren Migros'ta tüm el yıkama alanlarında alkol bazlı dezenfektan el sıvısı kullanılıyor ve personeller en az 20 saniye süreyle, el yıkama talimatlarına uygun şekilde sıklıkla ellerini yıkıyor. Migros Sanal Market ve Tazedirekt sevkiyatlarında kullanılan ürün taşıma kasaları ve sevkiyat arabalarının temizliği ve dezenfeksiyonu temizlik kurallarına göre düzenli olarak yapılıyor. Sevkiyat araçlarında personelin kullanması için dezenfektanlı el sıvıları yerleştiriliyor. Mağaza ve depo çalışanlarının ellerinden ve mağaza yüzeylerinden alınan analiz amaçlı numunelere düzenli olarak, mikrobiyolojik ve kimyasal testler yapılarak hijyenik açıdan uygunlukları kontrol ediliyor. Temasın ve dezenfeksiyon prosedürlerinin yoğun olduğu kasa bölgesi çalışanları için kolonya ve krem tedarik ediliyor.
Migros 1.5 metre demiş, bugün 3 yaşlı sohbet ediyorlardı, neredeyse burun buruna!
Dökülmeme şansımız maalesef çok düşük. Bugün iş yerindeki çalışanlara çay molasinda kefir dağıttırdim. Yarısı ben sevmem bunu diyip içmemiş. Hepimiz bu virüsü alıcaz ama vücut direncimiz artsın diyorum ama adam oralı değil. Gençliğine güveniyor ama anne babasına taşıyabileceğini hiç düşünmüyor.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
250 bin toplam vaka
25 bin yeni vaka
10 bin toplam ölüm
Bin yeni ölüm
Araları hep 10 katı
Ayrıca 7500 ciddi vaka var
Her zamanki gibi saat 23:55 te sağlık bakanı çıkacakmış bakalım
Çıkacakmı yazacaktım lanet şey
Kafaya bak. Ne desek boş. Bu bulaşıcı bir hastalık hemde ölümcül.. seri şekilde.. 1 ayda 10bin insan öldü.. 1 ay bile değil... hala kazada ölme riskin daha yüksek diyor.. fesupanallah... tedavisi yok, ilacı yok... karantinadakiler öylece bekliyor... sen tedavi ediliyor falan sanıyorsun sanırım
Normalde 1 ay evden çıkmayıp diğerlerinin hastalığı atlatmasını beklemek lazım.
TV de can çekilerek soluksuz kalarak ölen 2-3 kişi gösterseler kimse sokağa çıkmaz.
Ankarada merkezi sayılabilecek bir migrosta sabah kasiyer salya sümük, öksürük devam ediyordu. yukarıdakilerin hiçbiri bu migrosa uğramamıştı. bir tek eldiven vardı oda niye vardı bilmiyorum. Türkiyede halk sağlığı, çalışana özen, konuşmaktan öte bir anlam taşımıyor, marka da fark etmiyor.
Bahcelinin de af istegi oluyor virus sebebiyle
Kedilerdendir o trafocu kedilerden..
Dow şuan eksi
Artı kapatacağını düşünüyorum
YTd
Bear Abi Zahmet olmazsa viop pasta atma imkanı varmı abi 2 iş günü için
Bugün ve Perşembe için
Birde totel atarsan çok memnun olurum
Şimdiden açtığın sattığın opsiyonda parayı katlaman temenliğim ile
Vallahi. Billahi
Yakında Güneysu gelir buraya
Ve üzülerek söylüyorum
Baya kişiye uzaklaştırma verebilir
Sakin abiler
Yorumsuzhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...62c78ba3eb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ff5f22d1cc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...007051e653.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aebb76d7e2.jpg
MUTLAKA SEYREDİN
https://tele1.com.tr/yogun-bakimdan-...-serdi-143487/
https://youtu.be/E3MU1oYaEKE
Virüs ile cezaevi affının alakası nedir? Bu karmaşada tepki gelmesin diye potansiyel katili, hırsızı salacaklar.. yazık valla
Teşekkürler bear abey
Opsiyonda 1 liran 1 milyon olsun
Pasta felaket
Meril short kapatmış
TEB boğası durmak yok eklemeye devam demiş
Tek eksik olan Diğer yüklenmesi YTd
Vadelinin canı hiç düşmek istemiyor sanki bu akşam seansında, DOW kapanışımıza göre 700 puana yakın aşağı inmesine rağmen biz de 700-800 puan düştük, ama DOW'un en ufak yukarı hareketine misliyle katılıyor
Bende onu söylüyorum. İşin hızlı çözülmesi lehimize, sert ve hızlı tedbirlerle kısa sürede biter ama bunun için sınırların katı kontrole ihtiyacı var.
Şu anda esnaf dostlarım kan ağlıyor. Gelir gitti. Gider devam ediyor. Bu iş uzun sürerse bu insanlar ne yapacak belirsiz. Bu yüzden bir ışık gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi