Sipek e ayarını veriyorum ,
Eyyy sipek sen kimsin yaaaaa .
Birazdan kendine gelir .
Printable View
Sipek e ayarını veriyorum ,
Eyyy sipek sen kimsin yaaaaa .
Birazdan kendine gelir .
Ayar tutmasada hile ve oyunları gün yüzüne çıkıyor.Spek yaman bir spek..Başına buyruk!Dışarıda kalıyor bazen kuyruk.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum , en kötüsü zaman problemi olmaması , veya yok gibi imaj vermesi ,kuyruğunu kaç kişi görebildi merak ediyorum :) .Ben ucuna bastigimi düşünüyorum şahsen :).
Ayni oyun ocak -şubat hikayesi hep tutuyor osmanlının hep hilal biçiminde saldırması ve evropanin hep yutmasi gibi .Bir zamana kadar tabii....
Biz orta uzun vadecilerin de hiç zaman sorunu yok.Kendisi düşünsün!SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eczacıbaşı Holding'in Karadeniz'de 2 gemisi varmış. Biri Ukrayna bandıralı, diğeri Rusya bandıralıymış. Biri ağzına kadar tuvalet kağıdıyla dolu diğeri de ambarlarında külçe külçe altın taşırmış.
Şanssızlık bu ya; iki gemisi de savaşta Karadeniz'in dibini boylamış.
Parasını da Ruble cinsiden Rus Merkez Bankasında tutarlarmış.
Sayın BE gün boyu Kanyon'da oturur, dizlerine vurarak Karadeniz'de batan gemilerine ağlarmış.
Siz de ağlayın, ama sakın üzülmeyin!
Gemilerin Karadenizde battığı zaten buğün hisse fiyatının sürekli aşağı olmasından belliydi. Vah vah vah yazık olmuş bilo...a. SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diren speğ..m diren.Atı geminden çok sıkı tutmazsan elinden sıyrılıp kaçabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü kararı 2 haftaya kadar açıklanır.
Sayın BE taahhüt ettiği gibi yaparsa açıklanan karlar nominal sermayeye yakın olduğundan %10 gibi bir kar dağıtım planı gelebilir.
Bu durumda 70 milyon civarında bir kar dağıtımı beklerim. Yatırım Holding de 40 civarında dağıtır.
Holdingin de kendi dağıtımını iyice kısacağını ve 150 milyon civarında toplam dağıtım yapacağını varsayalım.
Bu durumda:
Yatırım Holding'in kasasından 2 milyon lira çıkar
İlaç kasasından 15 milyon çıkar
Holding kasasından 83 milyon çıkar
Kısacası toplam dağıtım 260 milyon lira görünmekle birlikte topluluk kasasından çıkan para 100 milyon lira olur.
Nasıl sevindiniz mi?
70 milyon dağıtımdan kendi payınızı alacaksanız ama şirket değerindeki pay o kadar eksilmeyecek. İyi değil mi?
Sevinin ama çok da belli etmeyin. Çünkü bütün bu numaralar sizin için değil de Sayın BE'nin Ali ( "A" şapkalı) çıkarları için yapılıyor.
Monrol geçtiğimiz yıl iyi kar elde etmiş. Topluluğun payına düşen kısmı 44 milyon Lira.
Monrol iş ortaklığı sayılıyor ve açıklamalarda özsermayesi üzerinden bilançoya yansıtıldığı yazılmış.
Pekiyi Monrol hangi degerden bilançoda gösteriliyor?? Özsermayesini bilmiyorum ama net aktif değeri toplamda 100 milyon civarında. Bu değer civarından gösterildiğini düşünüyorum. Şerefiye filan belirsiz??
Vitra Karo ise bal yapmaz arı görünümünü olanca vızıldamasıyla sürdürüyor.
Geçtiğimiz yıl yapılan sermaye artışına rağmen bir yılın sonunda yükümlülükleri hala varlıklarından 1 miyar lira fazla.
Döviz bazında açık biraz küçülmüş ama lira bazında olduğu gibi duruyor.
Hadi belki yeni yatırımların etkisi, amortismanlar filan diyelim, toplamda 240 milyon lira zarar etmiş.
Vitra Karo'nun bu görünümüne rağmen hala yatırım yapmaktan bahsediyorlarsa bilgilerde bir tutarsızlık olduğu kesindir.
Çinko fiyatları ton başına 4 bin dolara yaklaştı, kurşun ise 2,4 bin doları geçti.
Topluluğun karının en az üçte biri kurşun/çinko alanından geldiği için buradaki üretim rakamlarını ve fiyatları takip etmek önemli.
ECİLC, çok güzel bir kar açıkladı, önü açık,birçok arkadaşım portfoylerini %50 ecilc a çevirme kararı aldılar,asla kimseye yatırım tavsiyesi değildir...
Bosuna demiyorum gecen yil eczacilarin hisse kagidini almak yerine tuvalet kagidini alsaydik %300 kardaydık :))
Bir hissenin tuvalet kağıdı 1 yılda yaklaşık yüzde 300 artıyor hissenin fiyatı aynı kalıyor hatta geriye geliyorsa bu durum hissede manupulasyonun açık bir göstergesidir.Bir duyum aldım ,bundan sonra seçim sürecine giriliyor bu nedenle borsamızda madur edilen çok sayıda yatırımcının korunması yönünde bu manupule hareketlerin üzerine gidilecek deniyor.Geç bile kalındı.İlgili devlet kurumlarının gereğini yapacağına inanıyorum.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyyy ECZACI.Tuvalet kagıdından bile daha betermişsin,utanacagını sanmıyorum,çünkü boktan adamlarsınız.
rasyonel konulur konuşmamak lazım
bir işaret var mı yıldız mı kaydı
astroloji ne diyor falan
benim anladığım bir cisim yaklaşıyor
bizim speki işten kovdular yada yeni robot aldılar
yüklü alımlarla senet yukarı sürülüyor epeydir
malımın yarısını kaptılar başka senet aldım
geri döner alırım bu uyuz eşekten diyordum 1 lira arttı
ondan sonra patron hiç bu kadar yüksekten geri alım yapmamıştı
teknik taktik ne der bilmiyorum ama
acıta acıta bir senedir taşıdığım malın yarısını aldılar
diğer yarısını da inanırsam üst banta geçtiğini bekleyeceğim
hakkımızda hayırlısı olsun ytd
tekniğe öre 11-11.50 ler görmeli
İnanılır gibi değil burada müdavim olan bir şahıs 9.08 e kadar giderken insanlara resmen satmayın gidecek daha yeri var diyerek manipülasyon yaptı neye rağmen , hedef vermeyin insanları yanlış yonlendirmeyin dememe rağmen , bu Amerika da şikayet edilse bu şahıs alacağı ceza ile omur boyu dilini tutar.Ayrıca millete satmayın etmeyin derken kendi hesap hareketleri nasıl olmuş çok merak ediyorum , iki aydır o seviyeye gelemedi
Manipülasyon yapabilmek için tokmağın kendisinde olması gerekir, öyle değil mi?
Hissenin ederi bu seviyeler değil, kendimizi kandırmayalım demekle, fiyat şuraya gider demek arasında sıradağlar kadar fark vardır.
Hani bu uyrarıyı yapan ben değildim ama yine de hazır sular ısınırken dahil olmak isterim. Türkerler GYO dakiler yerlerinde durumamıyorlar, farkındasınızdır.
Diğer taraftan Sayın BE henüz temettü ve genel kurul kararını açıklamadı. Bügünkü FED ve yarınki MB kararlarını bekliyor olmalı.
İnce hesap yapar Sayın BE, anlayışla karşılamalı..
Kartal imarı yakında sonuçlanırsa projenin geciktirilmeyecceğine dair beklentilerim arttı.
Gerekçeleri şöyle:
1. Yabancıya mülk satışı.. Özellikle yeni gelişmelerle birlikte Rus ve Körfez ülkeleri veya buna benzer bir karmayla satışların belki yarısının yabancıya yapılabilir olması
2. Satılmayan konut stoğunun önemli ölçüde erimiş olması, yüksek giden konut fiyatları
3. Kanal İstanbul projesinin ya tümden rafa kaldırılması ya da o bölgeye yönelik yapılaşma olasılığının Kartal bölgesi ile çakışmaması.
Tabii benimkisi bir faraziye, uzaktan bir bakış. Ama koşullar belki de "en iyi zamanın" bu zaman olduğunu gösteriyor.
Tokmagin kimde olduğunu ben bilemem , bric gibi sözler üzerinden yorum yaparım ,ederi su bu demenin ocak ayında o gün söylemek ile bugün arasında minimum yüzde 20 gibi bir fark var , bunu herkes anlar herhalde .
Türkerler in farkındayım , :) milletin para beklentisi ile patronun kararı ve sair şartlar ne kadar uyuşur bilemem. Merhaba isteyen istediği kadar bağırsın zıplasın dohol de de
2.50 ye indirdiler 1 ay önce, o kadar kâra rağmen.küfürden geçilmiyordu topik kimse de kalmamisti yazacak .Ben de gidip orada bu fiyattan kaçırmayın diye kimseyi uyarmadım mesela.
Ben uyarı işlerine girmem , uyarmak falan filan biz çocuk değiliz herkes hesabını yapsın .BE mecbur kalırsa az çok yedirecek.
Sizin yazdığınız temettü hissede fiyat düşüşüne neden olmayacak tarzında bilgiler müstesna bu bilgileri önemli .Şahsen teşekkürler.
Sayın BE ve karşısında oturan partneri bizi (azınlık hissedarlarını) koz oyunu yerine overcall girererk zor bir NT oyununa ikna etmeye çalışıyor.
Bunda anlaştıysak mutabıkız.
Bugün fiyat benim 1 usd yi iyi fiyat diye gösterecekler, buna kanmayın uyarısını yaptığım düzeylere geldi aşağı yukarı. Satan buyursun satsın. Ben bu şirketin ederini biliyorum. Ha patron yedirir yedirmez. Orasını bilemem. Ben satmam 11 yıl önce 1.05 USD ye aldığım hisseyi 56 cente satacak değilim. İşlemlerim de ortada isteyen şikayet edebilir. Hiç alım satım yapmam, blok halde durur o hisseler8.8 tl idi o uyarıyı yaptığım zaman hisse 8.1 lere düştüğünde başladı bu şahıs beni suçlamaya. Zaten hiç bir bilgi paylaştığı yok sanki suçlamaya yargı dağıtmaya gelmiş. Millet trade etsin patron yan hesaplarına 15-20 milyon lotu alsın bu hiç çözülmeyen hesaplardan dahil etsin bakalım fiyatı nasıl yukarı çekiyor. Bir daha 8-9 liraya hisse bulabiliyor mu kimse. Patron trade etmemizi bekliyor. Suçlama, şimdiki gerçekleşmiş pozisyona göre geçmişe yönelik suçlama yapma işi, ne güzel ne büyük lüks. Ben de hemen bir tane türeteyim İlgili şahıs patron hisseyi baskılarken ortamı pişmanlık terörüne boğmaya çalışıyor. Ortak hareket ediyor desem,
bu da akla uygun ama gerçekçi olmaz. Oturup piyasa yönlendirecek adam burada mı yazar. Twitter var, telegram var investing var. Buradaki 3-5 kişinin paylaştığı kimsenin umurunda değil.
Alın yine aşağı yukarı aynı fiyatlara geldi satan satsın tutan tutsun. Ben asla satmam. Fiyatı patronun baskısı belirleyecek her zaman olduğu gibi.
Sayın bezgin burada herkes kimin ne yapmak istediğini biliyor.Siz rahat olun,paylaşımlarınız çok faydalı.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanıyor mu yeşil köşkün lambası ??
Heee çok faydalı, herkes herşeyi biliyor, hem de herkeş biliyor
Çok güzel şirket dogrusu
Bizimki bunların içinde mi ?
http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Document...7mart_kom5.pdf
http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Document...7mart_kom6.pdf
Fazzla heyecan yapmamak lazım. Kartal imarı eninde sonunda çıkacak, belki bugün askya çıkar.
Sayın BE geçen defa holdingi ilgilendiren meselelerde kamuya bilgi vermeme alışkanlığına bir ara vermiş, inşaat şirketiyle yapılan protokol halka duyurulmuştu.
Bir şey bildiğimden değil, eğer bu kez bir KAP açıklaması olacaksa askı süreci tamamlanmdıktan sonra proje lansmanıyla birlikte yapılır sanıyorum.
e olmuş bunada devre kesmiş..
habermi var..
5 Şubat 2021 tarihinde yaptığımız açıklamada özetle; Kartal Belediyesi Meclisi'nce 04.02.2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda İstanbul İli Kartal ilçesindeki Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin(*) de maliki olduğu taşınmazın yer aldığı arazinin alt bölgelerine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının kabul edildiği ve söz konusu karar kapsamında imar planlarının onaylanarak kesinleşmesi için İstanbul Büyükşehir ve Kartal Belediyelerince yürütülecek gerekli prosedürlerin tamamlanması sonrasında, kamuya açıklama yapılacağı duyurulmuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin 17.03.2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında, yukarıda belirtilen bölgelere ilişkin İBB İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun kabul edildiği öğrenilmiştir.
Söz konusu karar kapsamında, 1/1000 ölçekli uygulama imar planının kesinleşmesi için İBB tarafından yürütülecek prosedürlerin (İBB Başkanlık onayı, onay sonrası 1 aylık askı süreci, askı süresi sonunda itirazların değerlendirilerek sonuca bağlanması) tamamlanması durumunda kamuya ayrıca açıklama yapılacaktır.
(*) İstanbul İli Kartal ilçesindeki arazinin mülkiyeti Şirketimize ait olmayıp, ana ortaklığımız Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin mülkiyetindedir. Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin sermayesinde Şirketimiz %37,28; Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. %11,54 oranında pay sahibidir.
Borsa böyle bir şey işte haber beklersin gelir terse gider :), isteseler bu haber ile tavan bile yaptırabilirlerdi ama istemediler.. toparlayacağını düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir..
ortaklik yapisi oyle bir girmiski birbirine, millet haberide idrak edemedi, herkeste eee yani bunun bize faydani ne modu var.
Speğ..e , herkeş'e degil birkeşe pardon ökkeşe güvensekmi ki?Hayır biz yatırımcılar sadece güçlü olan hissemize güveniyoruz!Gerisi teferruat.
Panik yok,sabır var.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kartal arsası tarla olarak kalsaydı bile mali yapısı ve yatırım planlarına göre hisse çok ucuzdu.
Şimdi bir de tatlandırıcı geldi. Artık 3 lira mı dersiniz 5 lira mı dersiniz siz bilirsiniz.
Ne var ki dikkat edin spekülatörü yenemezsiniz.
Eyyyy spek , ölümcül hastalığa yakalan ilaç bulama emi ....
Konu ilaç konu ecilac ise gerisi teferruat dır.
Tafsilat zirriyet gastesinde.