100 bin ilk destek mudahele gelmezse
Acikcilar her daim kazanir net kural
Printable View
100 bin ilk destek mudahele gelmezse
Acikcilar her daim kazanir net kural
80 binlerde 5.70 de dolanan akbank 118 binde 5.86 vay anasını.
s.o.s... s.o.s..borsa düşüyor.. yeni önlemler almaya çağırıyoruz hukumeti..
asla düşmemeli..yoksa vatandaşlarımız çok çok üzülüyor.. :drunk:
400 bin yeni yatirimci ...merille yem edilirse ...
400 × ort. 3 - 4 magdur 1 ila 1.5 milyon yeni oy kaybi yaratir
Buna dolara kacan parayi da eklersek 2 milyon oy kaybi
İkinci el araba fiyatları düşer mi ? Ülke ekonomisine yön veren uzman sizlere sormak istedim.
thyao ve pgsus teptirmiş..
xu100 çok değil ha şöyle 105bin falan test edip düzelteyim dese aile faciaları olur. istinye binasının oraya gelip kafasına sıkan olur. gerçekten çok tehlikeli bir oyun oynuyorlar. halkı bes ile falan sokarsın zorlayıp tamam da, halkın tüm kesimi maaşı alıp afyon çimento'ya gömüyorsa sıkıntı olur. marj nasıl olsa %10 diye millet gözü karartıp dalıyor.
davutoğlu arada üflüyor ufak tefek şeyler. birilerine mesaj veriyor. konuşsalar ortalık karışacak. geçenlerde borsa simsarlığı yapmasınlar vs. dedi. yabancı takasının kimlerde olduğu da çok belli artık.
Açığa satış BÜYÜK YATIRIMCI NIN EN BÜYÜK EKMEK KAPISI.
tamamen senaryo: mesela bıst-100 tekrardan 90.000 olsa GARBNK 5.00 olur
GARBNKI 8.00 den 6.00 e kadar sat...sonra oradan tonlarca mal al(zaten banka yatırımcısı lanet ederek satar).ve max. 2 yılda garbnk 20 olsun.
endeks sadece 200 puan ekside.. perspektifi kaçırmayalım..henüz bir düşüş yok..
Anam avradım olsun buna şelale DİE ağlıyorlar ya valla sinirleniyorum
Hey yavrum hey eskiden bir günde sabah başlardık akşama kadar satıcılı kırmızı yakardık
İnanırlar gibi değil gerçekten buna şır Şırnak demem ben
geçtiğimiz aylarda endeksi yukseltmek için açığa satış gibi tamamen legal uygulamaları yasakladılar..
diğer bazı ek düzenlemeler ile sadece yukselmesini sağladılar..amaç sadece yukselmesiydi.. dolayısıyla sağlıklı fiyat oluşumu engellendi..
şimdi.. açığa satış nedeniyle eğer düşüyorsa bu aslında zaten yapay yukselmiş fiyatın makul seviyelere gelmesidir..
Abd, tahvil ve altın a geçiyor ise bir bildikleri olabilir mi???
YTD.
pgsus ve thyao daki hareket muhtemelen ab den turizmle ilgili bi haber geleceği beklentisi üzerine olabilir. bu turizm hisselerinede hareket getirir
Vadelide çok şık bir Obo var.
1500 puanlık filan.
700 boyun bölgesi ve şuan oralardayız.
Çalışcak mı? çalışmıcak mı?
Haydi bakalım biraz destek patlatalım
Stop rakamlarına dikkat 😊🐻
showroom lara sıfır arabalar gelmeye başladıkça ikinci el fiyatları mecburen biraz aşağı gelecek.
biraz daha sabır.
üreticiler artık bandları açmaya başladı sıfır araç üretimi ağustos ta daha yükselecek.
eylülden sonra görücem fırsatçı araba galerilerini. zıçtılar piyasanın ağzına sıfır araba yokluğunda.
Açığa satış kalkmadıkça küçük yatırımcı ezilen olacaktır.
Devletimiz yatırımcısını düşünmeli. #petkm #ekgyo
@RTErdogan
@hasandogan
@spkgovtr
@BeratAlbayrak
Twitte binlerce homurdanma başlamış twitlerde Rte Berat taglaniyor surekli
Borsalarda ralli devam bence en azından 117.300 beklenmeli short için.
yeni gelenler de zamlı fiyatla gelir... daha o zamana kur ne olacak o bile belli değil...
Bir gün 0.60 düştü diye mi?
Allah yardımcıları olsun, Petkim’i 3 yıl önce alanlar hala bekliyor...
Gençler hemen 2 ye katlayacak, aksi durumları düşünmek bile korkunç, çok insan batacak...
Sende yıllarca takıldın hissecilere Başkan gelip banka mı aldın naptın? Anlamadım...
SUNİ FAİZ düşüşü ARABA-EV fiyatlarını uçurdu.
Ama bu sürdürülemez.Faiz artarsa o zaman görün araba fiyatlarını.TALEP bıçak gibi kesilir.
pala oyuna aselsanı sürdü