Erdoğan: Yavuz gemimiz bakım sonrası yeni sondajlar için Akdeniz'e açılacak. Yeni rezerv müjdesini açıklayacağız.
Printable View
Erdoğan: Yavuz gemimiz bakım sonrası yeni sondajlar için Akdeniz'e açılacak. Yeni rezerv müjdesini açıklayacağız.
Erdoğan : Cumartesi günü yeni çoğalmaz rezerv miktarı açıklayacağız
Türk tabipleri birliği polemiği // erdoğan: çoklu baro çalışmasının bir benzerini yapacağız
Terörle ilişkili biri ttb başkanı" // erdoğan: Bunun adı terör örgütlerinin stk'lara el koymasıdır
erdoğan: Terörle ilişkili biri nasıl ttb'nin başına geçiyor?
Acaba diyorum,imam hatiplerde doktor yetişiyormu:evil:
Neden cumartesi de bugun degil......cumartesi gunu mu belli olacak...
Yoksa rezerv o kadar buyuk o kadar buyuuuuuk ki....dunya piyasalari bu rezev acikkaninca birbirine girecek diye mesuliyet almak mi istemiyorlar....
Bi de seyi merak ediyorum diyelim gaz rezervi tespit edildi bunu biz cikarabiliyor muyuz yoksa yabanci sirketler mi cikaracak...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilk kuyuda sondaj çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı, rezerv miktarının, 320 milyar metreküpten 400 milyar metreküpün üzerine çıktığı ifade ediliyor-habertürk
Benim arkadaş konuyu tane tane anlatmış idi.
TİRİLYON M3 gaz bul. EVDE ÇAY DEMLEMEN 5 SENE.
https://www.youtube.com/watch?v=W2nTz7ioCgk
:(
Finlandiya Başbakanı’nın derin göğüs dekoltesi ülkeyi karıştırdı.
Finlandiya'nın 34 yaşındaki Başbakanı Sanna Marin, sosyal medya hesabında paylaştığı sutyensiz, göğüs dekolteli fotoğraflarıyla ülkede tartışma yarattı.
Paylaşımı görenlerin birçoğu o konumda bulunan birine bu paylaşımı yakıştırmadı, ancak bir kısmı da ona desteklerini göstermek için benzer kıyafetlerle aynı pozu verdi.
https://www.mynet.com/finlandiya-bas...i-110106618625
Borsadanda götürmeğe başladı zevat....!!!!!!!!!!!!!!!
ya iyi de dövletin en haşmetli en cevval makamındasın
kelekleri göstertip te daha üst makam mı var da çıkıcan?
maksadını anlıyamadığım bi hadise-i vak'a
ayıb eylemiş
biz Finlandiyalı Müslümanlar bunu onaylamıyok hacı
o ne ya
oha ya ohara buhara.
finnadeyoo haddini aşmış bi kabile dövleti görünümündedir, ne la o amazon avradına mı özendin sayın boşbakan bayan..
Suomi - finland
not:
aççaksan da tam aç
Goldman: TCMB politika faizini yıl sonuna dek yüzde 17'ye yükseltebilir
Gaz vermeğe gelmez bu işler....bende benimkileri gösteririm derse...
Allah korusun...!!!!!!!!
real enflasyon sürekli Yükselmeye % 50 lere yelken açıyor.!!
Mikro önlemler pansuman görevi görür.!!
Sadece günü kurtarır.!!
https://pbs.twimg.com/media/DhSXbJeWsAAxbMd.jpg
Anayasa mahkemesi’nin Berberoğlu ile ilgili olağanüstü toplantısından karar çıkmadı
AYM’nin 3,5 saat süren toplantısından açıklama yapılması ile ilgili uzlaşı sağlanamadı.
Engin Yıldırım’la ilgili inceleme başlatılması konuşuldu lakin bir karar alınmadı
2000 yılı ocak ayında 400 lot *76 TL= 28.800 TL eden Tüpraş hissemi satıp , her katta tek dairesi olan 200 m2 evi 19.000TL ye almıştım.
Şimdi ise 400 lot *83.6= 33.440TL ediyor her halde 1 odalı ev alamazsın.
Enflasyon neler yapmış, Korkunç derecede hayat pahalanmış .
Her şey uçmuş biz çakılmışız.:thumbdown:
O tüpü 130 dan alıp, bekleyen çok mağdur var diye biliyorum, gerisi teferruat diye bir an düşündüm.
Bilim kurulu toplantısı sona erdi bakan açıklama yapacak
Bakan Koca : Dünya sağlık örgütünün 2 gün önceki raporunda grip enfeksiyonun grip mevsimini yaşayan ülkelerde çok seyrek olduğunu açıklamıştır . Bunun sebebi olarak maske gösterilmektedir
Koca : Grip mevsimi ülkemizde başlamıştır , maske ve hijyen ile hem gripten hem korona virusden korunabiliriz
1200-1500 de görmüştük. Hiç unutmam 185 den enka vermiştim. Bu günlerde tartışılan kırmızı kitabın fırlatılmadığında bir gün önce SIFIRLARIN SAYISINI UNUTTUM.
Şimdi gel de 80 anayasını öne koyanlara bak.
İktidar oy kaybederken ,ana muhalefet bir gıdım gitmiyorsa bu sen çok yedin birazda bana yönetimidir.
Biz yazar dururuz.
Bakan Koca : Dünya Sağlık Örgütü, salgınla mücadelede en cömert ülkelerden birisi olarak Türkiye’yi gösterdi .
Bakan Koca : Türkiye sağlık güvencesine bakılmaksızın herkese ücretsiz test ve sağlık hizmeti sağlamaktadır
Bakan Koca : Yurt dışına seyahatlerde yaptığımız test sayısı 490480 , bunlardan 1226 kişinin testi pozitif çıkmıştır
Bakan Koca : 15 Ekim’de saha taramasına yeniden başlayacağız . Belirtisiz olduğu halde testi pozitif çıkan vakaları tespit etmiş olacağız