piyasa biraz bizi tokatladı kavgada yumruk sayılmaz hafta sonu durumları analiz ederiz
Printable View
piyasa biraz bizi tokatladı kavgada yumruk sayılmaz hafta sonu durumları analiz ederiz
bazı hisselerde günlükler sat döndü pazartesi salı piyasa nasıl olacak bakalım bankalara daldı büyük hisseler hareket yaptı ama kapanışa doğru sert silkeleme oldu
Verus iyi gidiyor hocam ne düşünüyorsunuz
[QUOTE=Veyselyldr;4537852]Verus iyi gidiyor hocam ne düşünüyorsunuz[/QUOT
Takip ettiklerimden
Ozgyo - ittfk - ktmr beklediğim gibi geri hareket yaptı , takaslarinda ky mal dagittigi görülüyordu.
Adese dün ve önceki gün takasları güzel idi mal ky den toplanıyor görüntüsü vardı istedikleti kadar toplayamayinca kap gelen haberi bahane ettiler satıp, alltan aldılar .
Haftaya endeks bozulma olmaz ise adese favorim
Yatırım tavsiyesi değildir.
Verusa için geçerli mi dedikleriniz
Hocam OSTIM için de güncel bir değerlendirme rica ediyorum. Teşekkürler
Sn. Çelik Mavi hakkında yorum rica etmiştim. Teşekkür ediyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=44096
Hisse_ trade
Burayı da takip edebilirsiniz. Sn karar anı hocamızın kendine has uslübuyla hisseler hakkında tavsiyeleri işimize yarar diye düşünüyorum. Sen celik comak hocama da slmlar olsun bu arada.
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Escom için yorumlama yapabilmeniz mümkün mü ? Bu hafta yükselişe artık geçecek midir ?
evet iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.? babaların babalar günü kutlu olsun
Celik hocam Bu hafta liste yok mu ?
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haftalık hisse paylaşımımızı yapalım bankalar ön planda olacak gibi duruyor AKBNK.VAKBN.IŞCTR ytd
karel.halks.atlas günlük değerlendirilebilir
Cuma sabahı metro ve metro yatırm açılışta kötüydü. Fakat kapanışa doğru biraz toplandı. Hatta metro artı bile kapattı. Ittifak ve metro yatırım için ne düşünüyorsunuz???
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkesin babalar günü kutlar ve iyi geceler diliyorum. Hocam Ostim sat verdi mi? Ne yapalım bir guncel endeks yorumu rica ediyorum. Teşekkürler. .
Bakalım nasıl bir hafta olacak
https://i.hizliresim.com/HM330E.png
Hocam bu tukas teknik olarak daha ne kadar düşecek. Usandık artık.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam çok teşekkür ediyorum.
Hocam zahmet olmazsa alkim uluun ve ozgyo hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim
daha eve yeni attım kendimi yemekten sonra bu günü değerlendirelim
Hocam birde bentas ı değerlendirirseniz memnun oluruz.
yeşiller gidecek düşe kalka kumbara hisse dedim ve devam zamanı olan için sabırsız olanlar yeşillerin tabanına tavanına dayanamaz :)
daha önce paylaştığım trkcm ekranımın en üstüne koyuyorum 1.2 ay takip edicem YTD
Hayırlı akşamlar hocam. Ostim için güncel bir yorum rica ediyorum. Hisse takaslarda nasıl gözüküyor yeteri kadar toplamasına rağmen endeksin yükselişine yeteri kadar eşlik edemedi. Şimdiden teşekkür ediyorum hocam.
olmip 4 aydır dinleniyor bürüt takas baskı acığa satış yasağı artık bu hisse bu çileleri geride bıraktı bana göre ederi cok yüksek fiyatlar bedellisini yaptı ağız tadıyla fiyatlayamadı :) artık fiyatlayacağı zamanlar cok yakın YTD
Evet TKFEN e bakarak sizi anıyorum. Söz dinlemek ve sabretmeyi öğreneceğim. İlk on kurum hisseyi toplamış gözüküyor. Sıkıntı 2.80 üzerine kendini bir türlü atmaması ve endeks düzeltmeye girerse hissenin de hızla düzeltmeye girebilir diye tedirginim. Sabır ve psikoloji teknik bilgi kadar önemli olduğunu öğrendim. Çok teşekkür ediyorum hocam.