Erken olmuş ama kar cepte hayırlı olsun
Printable View
sayın uygurlu teşekkür ederim.mecburiyetten kaynaklı geçici bir ayrılık.en kısa zamanda tekrar algyo tahtasına geri dönmek dileğiyle hoşçakalın.(algyo tahtasını her zaman uzun vadeli yatırım tahtası olarak gördüm.bana göre değerinin altında işlem gören içi dolu tahtadır)başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
[QUOTE=eliot;5341914]sağolun sayın eliot .kısa mecburiyetten kaynaklı geçici bir ayrılık diyelim.algyo hissesinde hiç bir zaman kısa vadeli düşünmedim.biriktirmelik evladiyelik bir hisse olarak gördüm.dilerim size ve diğer yatırımcı arkadaşlara çok kazandırır.hoşçakalın.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
algyo düşeni kırdı diye sevindik yataya sarma çabasında hisseye hiç ilgi yok bu hafta içinde ortalama bölgesi üzerine atmalı.
arçelik günlük buradan dönMELİ
https://resimyukle.io/r/0cjafIho3w
bu genişleyen yassının hakkını vermeli işlem hacmi yerlerde öncü ala geliyor macd 0 üstünde yukarı keserse tutulmaz.
https://resimyukle.io/r/yLJOHyz6hE
haftalık 5 ve 9 a değip düzeltmesini yaptı daha aşağısı olmamalı
Nasıl gidiyor arkadaslar
Bundan sonraki süreçte yurt dışı takip edilmeli dow 38 40 gibi döner
Hareketleneceğini düşünüyorum temettü tarihi yaklaştı.y.t.d.
Lanet şey, gözü hep aşağıda, bir sebep bulsam da düşsem diye tepiniyor...
https://twitter.com/kusursuz71/statu...262210/photo/1
Hıyarın kilosu 20 lira, algyo 23
Sessiz ve derinden topluyorlar sanki, karıncayı incitmeden asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bakalım ne zaman otelin değeri hisse fiyatına gelecek. Yüksek kur, enflasyon, yükselen tatil fiyataları illaki yansıyacaktır.
Heybede olanlar bile hisse fiyatını destekliyor. Heybede olmayanlar sürpriz olarak bekliyor.
Grup kendi arasında eğleşip duruyor.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sineği yagını çıkarıyorlar...her kademeden,itina ile malınızı toplarız diyorlar.....yemezler....
biz sabretmeyi ögrendik...ya,bize de kazandıracaksınız,ya da sizde bizimle beraber bekleyeceksiniz..başka çareniz yok...
Sessiz takipteyim Yarasa modundayım
aranıza mini min bir alımla girdim... tabii ki girdikten sonra epey bir düştü... eğer şartlar müsait olursa muhtemelen bir müddet aylık alımlarda olmayı düşünüyorum...kağıt ile ilgili değerlendirmelerde bulunan herkese teşekkürler
Mosalarko OJSC şirketinin %40 lık kısmının satın alma işleminin tamamlandığı bildirildi.
Şirkette ki payı %50 ulaşmış oldu.
Yani iyi bişeymi ben pek anlamam ama hisseye pozitif yansırmı acaba
Neyse bugün cevabımızı seans’da aldık önemsiz değeri olmayan bir habermiş
bütün yatırımcı arkadaşların bayramını kutluyor,sağlık,sıhhat ve esenlikler diliyorum.
Forumdakilerin çoğu değişmiş sohbet aynı ALLAH selamet versin [emoji57]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar algyo geri döneceğimi daha önce belirtmiştim.bu gün itibarıyla küçük bir yatırımcı olarak algyo'ya yatırım yaptım.dilerim algyo yatırımcıları olarak kazançlı çıkarız.bütün yatırımcı arkadaşlara başarılar ve hayırlı kazançlar dilerim.saygılarımla.
Elindeki döviz olmasa batar la bu şirket. Düzenli olarak düşen bir geliri kaç yıldır, çamaşır suyuna yatırım yapsa daha çok kazanır
bütün yatırımcı arkadaşların bayramını kutlarım.saygılarımla.
sıkma kagıdı..sal gitsin...buradan sana mal vermeyiz..bu hisseye süleyman akdı gibi bir jokey gerek..
Sayfa canlanmış,
var bir hayalimiz
Alımlar hızlandı,hadi bakalım,asla yatırım tavsiyesi değildir.
500 bin lot işlem var ve devre kesti 😒😒