Borsalarda küresel çöküş olursa 1400 ün daha altı bile mümkün.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
kanal yükseliyor,endekste yükseliyor.. yarın(çarşamba) kanımca düzeltme olmalı. flatim..sadece tahmindir.
Borsalarda bahsettiğin gibi çöküş olursa ons gerilemez aksine uçar bence hele böyle merkez bankalarının etrafa para savurduğu zamanda.. Dow uçuşa geçti aşı maşı dediler ons çakıldı ters senaryoda da tersi olur diye düşünüyorum..
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
citi günlük işlemleri...
https://i.hizliresim.com/5D91Rj.jpg
bilgilendirme için teşekkürler gecmiş olsun bu viopu aracı kurumda bana sana bir hesap acalım dedi kendilerine gecin bunları dedim bilmedigim bir iş dedim biz spotta zarar yazıyoruz birde vioptamı yazalım dedim kendilerine tekrar gecmiş olsun inşallah başka bir ensturamdan zararınızı cıkartırsınız
güzel durmuyor pek...bist100...günlük...
https://i.hizliresim.com/OQiEWR.png
bu kadar yakınken geri döndürmezler. tüm zamanların rekorunu kapanışa doğru kırıp atmalılar.
konuştukça dolara veriyorlar...
lütfi elvan: Enflasyonla mücadele önceliğimiz, mali disiplini sürdüreceğiz - bloomberg ht
LÜTFİ ELVAN: TÜRKİYE KURALA DAYALI İŞLEYEN BİR PİYASA EKONOMİSİ GELENEĞİNE SAHİPTİR - BLOOMBERG HT
Yine e de şah la nı ı yor amman.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be bugünde sabahtan bu yana 3000 puan aldı ha
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir daha sistem sat demeden pozisyon kapatırsam.....+4.700 puana kapndım ama hiç ellemeseydim +8.400 puan olurdu..tavşanın fara baktığı gibi işlemsiz böm böm flat bakıyorum..
https://i.hizliresim.com/ZDmHir.png
19 kasima kadar devam long
Lütfi elvan: Enflasyonla mücadele önceliğimiz, mali disiplini sürdüreceğiz - bloomberg ht
lütfi elvan: Türkiye piyasa dostu dönüşüme odaklanmayı sürdürecek - bloomberg ht
lütfi elvan: Türkiye kurala dayalı işleyen bir piyasa ekonomisi geleneğine sahiptir - bloomberg ht
lütfi elvan: Mali disiplin sürecek- bloomberg ht
lütfi elvan: Gerçekçi bir risk yönetimi ile kamu finansmanının kalitesini artıracağız - bloomberg ht
Söylediklerinin gerçekleşme ihtimali trilyonda 0.. Metni kim hazırladıysa okuyanı ordünaryus ekonomist yapacağına inanmış
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekçi bir risk yönetimi ile kamu finansmanının kalitesini artıracağız
ne gibi mesela ?
Joe Biden'in mezun olduğu üniversitede ekonomi yüksek lisans yapmış, icraatına bakmak lazım.
Unakıtan diye biri gelmişti borsada alım satıma damga vergisi diye bir şey getirmişti.
bu bakan bana benzemiyor mu?
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Maliye ve Hazine bakanlığına atadığı damadı Berat Albayrak için, Finans sektörüyle hem pratikte hem de teorikte geçmişi var. Özel sektörde başarıyla çalışmış, son dönemlerde Marmara Üniversitesinde bu konunun dersine girmiş. Böyle bir geçmişi olmuş bir arkadaşımız olması sebebiyle bu işi çok daha seri derleyip toparlayacağına ve başarıyla yürüteceğine inanıyorum dedi.
Kurala dayali cumlesi onemli
Yapmaz ama neyse biz pozdayız devam
Yapcakmis gibi al panpa
Demek şimdi 1 yıl ABD de master yapsam benim de önüm açılacak.
Seviyorum bu ülkeyi kariyer yapmak zor olmuyor.
Japonya da olsa oooooooo ...
Cumhurbaşkanı'nın kafasındaki ekonomi modeli tam bilemiyoruz. Biri doktora çalışması yapıp anlatsa belki fikir sahibi olunur.
Zengine karşı fakirin, haksıza karşı haklının, güçlüye karşı zayıfın yanındayız vs diyor, devamında alime karşı cahili de dahil etmesi lazım tutarlılık açısından. Bilenler bilmeyenlere anlatsın diye de düşünüyor olabilir.
söylem kolayda eylemi kendi başına yapabileceğin mi?
yoksa devlet dairelerindeki gibi herşeyin sonunda bir müdüre imzayamı götürücen.
8 iş günü ve 17.700 puan yükseliş...iyi performans PALA...
Dehşet be valla bizim Pala hiçbir yerde bulamazsın böylesini, yine e de şah la nı ı yor emman. Yürü be olumSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de iyi bir şey yazayım, eski bürokrat olması gayet güzel bakanlığı işleyişi devleti biliyordur. Başka iyi bir şey bulamadım olsun bu da güzel yani.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir icraat yapmadan sözlü müdahalelerle tarihi rekorlar kırdırıyolar borsaya helal olsun buda bir başarı...
Konu su
Canına tak etti dolar milletin
Reyiz damati kovuyor partiyi birakcagi adami
Durum o derece berbat
O derece dipten donuyoruz
Ocak zirvesindeyiz ama ikili tepe dinleyecek halde degiliz
sıkıntı şu paragöz...borsanın yükselmesi halkın alım gücünü arttırmıyor...venezuela'da da borsa fezaya gitmişti ama insanlar marketleri yağmalıyordu...borsa sadece vitrin, sahne...
borsayı pazardaki tezgahlarda ön sırada dizilen meyve-sebze gibi düşünebilirsin...
bizimkilerin ekonomik modeli yok ki..65 milyar dolarlık özelleştirme yaptılar.. (babalar gibi sattılar) onlarla fonladılar sıcak para bitip sermaye akışı durunca ey amerika ey everybody demeye başladılar..