Kz yazıklar olsun
Bu dünyada ölüm var hesap var mahşer var
Hesap günü var
Allahtan korkmaz
Kuldan korkmaz😡😡
Printable View
Kz yazıklar olsun
Bu dünyada ölüm var hesap var mahşer var
Hesap günü var
Allahtan korkmaz
Kuldan korkmaz😡😡
Merhaba,
Değerli arkadaşlarım, özel mesajlara bakmadan, önce buraya yazmak istedim.
Neredeyse 2 aydır, son mesajımdan beri, forumu daha yeni okudum. Günlük cep-telden fiyat bazen derinlik takip ettim.
Geçmiş olsun dileklerini özele yada buraya yazan arkadaşlara teşekkürler. Sağolun, varolun. Köse de son mesajımdan sonra anjiyo olduğunu bildirmiş, yeni gördüm, geçmiş olsun kardeşim.
Çok büyük bir doğal afet yaşadık. Başımız sağolsun. Yıkımda vefat edenlere, Allah rahmet eylesin. Yaralı olanlara, Allah şifalar versin. Hepimize büyük geçmiş olsun.
----------------------------------------------------------------
Olmadığım zamanda oluşan konular hakkında bir şey yazmayacağım.
Sadece 12 M $ konusu var. Bu borca zaten hiç inanmamıştım ve konu ile ilgili fikrimi 50 ye varan yazı içinde naklettim.
Kz hissenin kellesinde sürekli bir giyotin bulundurmayı sever. Daha önce de fabrikanın icra davası öyleydi. Bizim, Vakıfbank borcunun ödenmesi beklentimizde, hisse bayağı iyi bir ivme ile yükseliyordu ve Kz o zaman bunu icat etmiş ve hissenin önünü kesmişti.
Hiç bir işi, tam ve düzgün yapmayı sevmez, istemez. Faiz ve ibra söylemi de bunun için. Normal olarak, anında fabrika üzerindeki şerhi falan da kaldırtması gerekirdi.
Uzatmayayım. Hisse şimdi neden düşüyor?
Adam alçak...
Cevap çok basit. Bu kadar basit.
Bu adamın her türlü olumsuz durumu kullanmak için fırsat kolladığını 2-3 sefer yazdığımı hatırlıyorum. 3. dünya savaşına dahi sevinebileceğini yazmıştım.
İzmir depremini bile bahane olarak kullanmıştı.
Şimdi insanlar çok zor durumdalar ve eğer depremzede iseler, ve ellerinde Eplas varsa, satıp bir yerlere harcamak zorundalar.
Bu alçak adam, bunun dahi hesabını yapar. Bileşik endex şu an 1.51, eplas -9.86. Dün endex artı 10 a yakın yapmışken, bu o kadar da yapmamıştı.
Önceki 49 u gördüğünde, (şimdi bakamayacağım) bileşik endex 1000'in altındaydı, diye hatırlıyorum. Endexin zirvesi ile arasında %10 luk bir fark var.
Kaçayım, sinirim bozulmaya başladı...
Kz, bunca sene içerinde senin hisselerini elinde tutarken ölenler.., ve onların soyundan gelenler için ayrı bir hesap vereceksin.
Pis aile.
Saygı ve selamlarımla,
Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
KOMODOR 2019
Bu aşağılık insanları , hepimiz elimiz kolumuz bağlı izleriz ancak.......
Merhaba,
Ha gayret Kz. Seni hep yanlış değerlendirmişiz...
Her gün alçaklığın bilinmeyen sınırları geçiyorsun...
Ha gayret, rekor üstüne rekor.
Guiness'e bildireceğim de, sen insan üstü bir çaba ile devam ediyorsun...
Sana kimse yetişemez Kz. En alçak sensin...
Bir dur dinlen istersen.
İyi bir gün ve Cuma diliyorum.
Merhaba,
Bu yazıyı yazdıktan sonra hisse hareketlenmiş. Yazıyla bir alakası var mı, bilemiyorum...
39.48 i görmüş, sonra 37.50 den kapanmış.
Yazıyı yazdığım anki fiyatla neredeyse %10 yapmış, ve yine düşerek kapatmış.
Yani, Kz ve çetesi "Biz ne istersek yaparız, istersek yükseltir, istersek düşürürüz" gibi, mesaj vermiş yatırımcıya...
Evet, yazmak istediğim ve anlattığım tam olarak bu zaten.
Burası borsa ve bu insanlar da yatırımcılarınız. 30 senelik yatırımcınız var ve artık kazanmak hakları ve kazanmak istiyorlar.
Sen ve çeten de, "Ne istersek yaparız..." der gibi işlem yapıyorsunuz.
İşte bu yüzden "Alçak ve Kalleşsiniz" çeten, ailen ve sen.
Bilançoyu merakla bekliyorum.
Borç verdiğin para gelecek mi, reklam ve promosyon göremiyoruz ama, ne kadar pazarlama gideri yazdın, genel giderler ne oldu, vs.
Namuslu olsanız, düşünseniz daha fazla kazanacaksınız da, sizin derdiniz insanlara zulmetmek...
Çok zengin insanlar, her şeyi tadarlar ve hayattan zevk almaz hale gelirler.
Yatırımcıya yaptığınız zulümler, dalavereler vs., hayatınızı renklendiriyor değil mi?
Çok eminim öyle.
Ama,
bir de tersini deneyin.
Hayat daha anlamlı, zevkli, mutlu ve huzurlu olacak.
Daha çok keyif alacaksınız...
Denemeden bilemezsiniz.
Ağzınızdaki kendi kuyruğunuz, farkına varın.
Benden söylemesi.
Yatırımcı arkadaşlara, saygı ve selamlarımla.
İyi bir Miraç gecesi diliyorum...
Bela okumayın, küfür etmeyin. Allah'a havale edin, yeterli.
Aramızda muhakkak çok iyi biri vardır.
Merhaba,
Kz'nin emanetçi ortaklarına bir uyarı yapayım dedim. :-)
Sizi uyaran muhakkak olmuştur da, ben yine de uyarayım. Belki biz küçük yatırımcılara da faydası olur.
Bizler bu senedi uzun süredir taşıyoruz, sizler daha iki yıldır taşıyorsunuz ancak, sizler çok büyük paralar koydunuz.
Kz sizi öyle bir oyalar ki, ömrünüzün nasıl geçtiğini bilemezsiniz. Kalan paranız, bir yazlık bile almaya yetmez. Belki o güne kadar ölmüş dahi olursunuz. Ben geçtiğimiz aylarda ölüyordum mesela. :-)
Aldığı 12 milyon doları kaç senede ödedi gördünüz. 3 sene önceki yatırdığınız paralarla şimdiki parayı bir kıyaslayın önce.
O zamanki 12 milyon dolar, faiziyle dahi olsa, şimdiki parayla aynı değil.
Örnek;
10 sene kadar önce bir sahil kasabasında denize sıfır bir arsa satılıktı. 2 dönüm kadar. 40.000 liraydı. Hisselerimin yarısından azı ile alabiliyordum. Hisselere kıyamadım, :-)
Geçen sene bir vesile ile aynı yere gittiğimde, şimdiki değerinin 50-100 milyon arası olduğunu gördüm. O zaman satılmış, üstüne bungalov gibi bir şeyler yapmışlar.
Buradaki eski yatırımcıların, burayı beklemekten başka çaresi kalmadı. Zira, borsada bütün trenler kalktı gideceği yere vardı. Kaçmayan tren kalmadı neredeyse.
Bunun yanı sıra, arsa, altın ve dolar gibi alternatifler de Kz sayesinde kaçırıldı.
Yani, demem o ki, insanlar burada beklemek zorunda. Burada eskilerden satacak adam bulmanız çok zor. Sizin gibi 1-2 yıllıklardan belki alırsınız ama onlar da ralliyi kaçırdılar. Beklemek zorundalar.
Biraz beklerseniz, sıpanın zikini, çok beklerseniz eşşeğinkini, daha çok beklerseniz filinkini alırsınız.
Her halükarda Kz'nin kini hepimiz aldık.
Uyarım o ki, tutabileceğinizden daha fazlasını almayın...
---------------------------------------------------------------
Hisselerimiz kıymetlidir, bir gün asıl değerine gelecektir. Şüphe yok.
Çok hisse sahibinin adı ile gider.
Bizim Kz, hissenin adı ile gidiyor...
--------------------------------------------------------------
Taşıyıcı büyük ortaklar, hadi zaman kaybediyorsunuz. Dolar kurundan, enflasyondan ve gayrimenkul fiyatlarından dolayı paranız 1/5 oldu.
Kz, sizi ütmek için kim bilir ne planlar yapıyor.
Paranızı ikiye katlayacaksınız, demiş olabilir. Ancak, şu an 5 katı bile sizi kurtarmaz. Bir süre sonra, on katı bile sizi kurtarmayacak. Şimdiden sizler de büyük zarardasınız.
Etrafınızdakilere "Beni neden uyarmadınız!" diyebilirsiniz...
Ben üzünnnn yıllardır burada olan biri olarak uyarıyorum.
Alet olmayın, zarar etmeyin ve beklemeyin.
Bu aile ne yatırımcısından utanır, ne de Allah'tan korkar. Sizi de kendileriyle aynı yere götürecekler...
Hayır, zirveye değil.
Oraya işte.
Siz zaten biliyorsunuz.
İyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygılarımla,
(Hisseyi yine 50 küsürün üstüne hemen çıkarın, insanlar satıp acil ihtiyaçlarını görsünler. Ben bütün nakitlerimi tanıdığım depremzedelere azar-çoğar gönderdim. Yine her fiyattan onlar için satarım. Uzun süre işsiz ve evsiz kalacaklar, insanlara en az bir-iki sene destek vermek lazım. Alçaklığı bırakın, insanlara bu fiyatlardan hisse sattırmayın. Alçağın alçağı olmayın) Bakalım ne yapacaksınız, yükseltecek misiniz, yoksa "anam satan varmış" diye düşürecek misiniz.
Merhaba,
Hoş buldum kardeşim.
Asıl, süreci ve süreç içerindeki Kz davranışlarını da katarak, artık eleştirilerini esirgemeden yazacak, hissenin en eskisi ve bilgilisi abi ve kardeşlerimize ihtiyacımız var.
Herkes buyursun gelsin.
Hisse hakkında bilgi ve görgüsü olan herkese ihtiyacımız var.
-------------------------------------------------------------------
Hisseyi bilerek, görerek girdik. Kz'ye de güvendik, destek verdik, onun durumuna kendimizden fazla üzüldük.
Ama gel gör ki, Kz'nin içine Tutankamon kaçmış.
Umarım birileri çıkarır...
Saygı ve selamlarımla,
Merhaba,
Hatırlarsanız hisselerin bir kısmını "karındeşen Jack lakalplı" yasaklı borsa simsarının akrabasına satmışlardı.
Daha sonra görüştüğüm arkadaşlardan birisi bana bu adam hakkında biraz bilgi vermişti.
Bu kişi, borsadaki canavar tutumları ile o ismi hak etmiş.
Yani, hissemizdeki sapık hareketler bunu teyit ediyor.
Alt yapıda, inşaat sektöründe en iyi marka olan eplas, çimento hisseleri gibi, primleniyor olması gerekirdi. Konjonktüre göre tabi.
Jack buradaki yatırımcıların çoğunun canını yakacak da.., Kz'ye ne yapacak?
Senelerdir yatırımcının kanını emen Kz; ne bir nakit nema yada bedelsiz vermeyen, İnsanlığın yüz karası, tutmuş bir de, yatırımcısının karnını deşsin diye, "Karın deşen Jack" ile anlaşmış...
Bakın hele...
Benim burada ilgimi çeken, kimin, kimin karnını deşeceği.
Arada olan yatırımcıya oluyor da,
Bence, Karın deşen Jack bakacak ki Kz onun karnını deşmeye çalışıyor.., nihai olarak Kz'nin bağırsaklarını dökerek (mecazi anlamda) bu işten çıkacak.
Çabuk ol Jack...Zaman kaybetme.
Bakarsın, hiç fırsatın olmaz, anlamazsın bile...
Hit the road Jack!
İyi bir pazar diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,
Şöyle düşünmek lazım;
Hisseyi yukarı sürmeden onlar da kazanamaz.
Önemli olan hisseyi yukarı sürdüklerinde malda mı olacağız yoksa mal gibi arkasından mı bakacağız.
Merhaba,
Doğru söylüyorsun, Egedük kardeşim.
Patron mal.
Hisseyle oynayanlar da mal.
Sanki dow'da yada nasdaq'da oynuyorlar.
Neden Mallar?
Bir hedef fiyat korsun.., değil mi? Bir de süre.
Ancak, gerçek enflasyonun %200 olduğu ülkemizde, o hedef fiyatı sürekli revize etmek zorunda kalırsın. Dolar 4 katına çıktı bu süre içerisinde, yine büyük bir revizyon gerekir...
Diğer taraftan süreye baktığında, süre belki dolmuştur da, fiyat halen 2 sene öncekinden çok daha aşağıda olduğu için, ne halt karıştırdığını da bilemezsin.
Mal güruhu, hisseyi götürdükçe mal toplarsınız...
Bu şekilde de toplarsınız ancak, zamana ve hedeflerinize yenik düşersiniz...
Geçen sene 19-25 Tl olan salçayı 99 liraya alırsınız.
iki sene önceki 30 lira şimdi en az 300 lira, kazanmak için hisseyi kaç lira yapacaksınız?
Yeniden değerlemeleri namusunuzla yapsanız, şirketle ilgili şeffaf haberler verseniz, hisseyi düzgün bir ivme ile götürür, eskileri de bu arada dökerdiniz.
Kimse de ne oluyor yahu, demezdi.
Koyduğunuz paraları almanın zamanı geldiğinde, sert bir çıkış yaparsanız, size "Çüş ulan" diyen çıkmayacak mı?
Bizler zaman ve kazanç bakımından zarardayız.., ama sizler daha büyük zarardasınız.
Sizler devamlı hedeflerinizi revize ederken, bizler de hedefleri yeniliyoruz bilesiniz.
Mal güruhu...
İyi bir gece diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,
Arkadaşlar! BIST'te Çimento ile birlikte demir çelik, Kalekim,Ege seramik, Dyo boya vb inşaat sektörü hisselerinin çoğu günlerdir yükselirken; EPLAS'ta bırakın yükselişi,kasıtlı olarak düşürüldüğü yerde , hala patinaj yapıyor......
Ercan Abi yeterince söylemek gerekeni söylüyor.
Adamları anlamak, akıllı değerlendirmek mümkün değil.
Bir şeyi merak ediyorum bilen arkadaşlar gerçekten yazsınlar.
Bu hisse senenin yüzde kaçı patronda, yüzde kaçı vatandaşta?
Halka açık rakamlardan bahsetmiyorum. Fiili dolaşım vs. değil.
Şirketin yüzde 25 i halka açılır. Ancak patron dolaşan yüzde 25'in yüzde 20 sini elinde tutar. Bahsettiğim tamda bu.
Arkadaşlar! Yukarıda da belirttiğim gibi , inşaatla ilgili bütün şirketler tavandan işlem görüyor.Bu or.spu çocuklarının derdi nedir anlamadım? Daha ne kadar tutabileceksin bakalım? Diğer şirketlerden mal alamayan yatırımcı, seans kapanmadan EPLAS'a gelecekler zannımca.
Sayın ercanbay' ın belittiği tahtada bu işlemleri yapan eğer karın deşen Jack ise; sıkı dur karın deşen Jack.Bizlerde senin kıç.nı deşeceğiz haberin olsun!!!!!!
Arkadaşlar! Eplas'ın kap haberler bölümüne girince 29.12.2022 den bu yana iki haber ve tam 18 adet devre kesici bildirimi var.Garip değil mi?
Ben bu şirketin patronu olsam,safi bu durumdan dolayı yerin dibine geçerdim.......
Merhaba,
Değerli kardeşim, senelerdir yatırımcıları hisseden ve kendisinden tiksindirdi bu aşağılık adam ve ailesi.
Borsayı çalıştıran dinamiklerin ve yatırımcıların hepsini aleyhine çevirdi.
Sanki, çok iyi bir iş yaptıklarını zannediyorlar...
Terbiyesiz ve haysiyetsiz insanlar;
Hissenizden ve sizden insanlar tiksindi. Gelseler, biliyorlar ki yine aşağılık bir şey yapıp, insanların zamanını ve parasını çalacaksınız. O yüzden hisseden uzak duruyorlar. Veriler, mal varlıkları, arsalar vs. ortada. Ama gel gör ki, adam sabıkalı.
Sahtekar, yalancı ve hırsız. Uyduracağı kötü bir haber ve bilanço ile senede girecek ciddi yatırımcıları bile batırabilir.
İnsanlar bunun farkındalar. Biz de farkındayız, adamı senelerdir şeffaflığa ve ahlaka davet ettik. Hisseye yeni gireceklere, "uzun vadede girecekseniz girin, yoksa girmeyin..," dedik.
Neden buradayız? Çünkü şirketin ederini biliyoruz. Daha önce de defalarca yazdım, "biz kazanmadan, kazanamazsın, biz mecbur kazanacağız", dedim.
Bir iş adamının ve ailesinin düştüğü duruma bakar mısınız? Zavallıca ve çok aşağılayıcı.
Bu zenginlik içerisinde, para için kendilerini aşağılayan davranışlar, tutumlar ve operasyonlar.
"Unutulur", diyorlardır belki...
Hayır, asla unutulmaz.
Tarihe çok not düştük.
Bunlar para için, alçalan değil; yerin dibine girmeyi göze alan insanlar.
Yazık ki, ne yazık...
Bu kalibredeki insanların, çok kısa zamanda ürettikleri ürünlerde de kaliteyi düşürecekleri kaçınılmazdır.
Neyse,
şimdiye kadar aldıkları ödülleri bağışlıyorum. Bundan sonra kendilerine bir şey taktim edildiğinde, takdim edenlerin gözüne bunların ne mal olduğunu sokacağım.
İyi bir akşam diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,
Bu başlığı şu anda 18 kişi okumaktadır. (4 üye ve 14 ziyaretçi)
KOMODOR 2019, DUFRESNE, Kbayer1, ss.kose
Arkadaşlar! Sadece izlemeyelim,birşeyler yazalım.Zira bu işlemler küçük yatırımcı arkadaşlara zarar verecek....
Aşağılık spek! Bütün inşaat sektörü ile ilgili en kötü ,en pahalı şirketler dahi tavan olurken,Bugün de tutabilecekmisin bakalım.Sen burada tuttukça arkadaşlar uygun fiyattan mallanıyor haberin olsun.Zavallı ,ezik........
Merhaba,
Değerli arkadaşlar, geçtiğimiz aylarda ve yıllarda Kz'nin elden aldığı 12M$ borcun, hissenin önünde bir engel olduğu yazılmıştı.
Bence Kz'nin bizzat uydurduğu bir şeydi. Öyle de olsa, o zaman ve sonraki dönemde işe yaradı. Hisseyi, uzun süre engelledi.
Bu engel, Kz'nin şahsi borcunu ödemesi suretiyle, kalkmış oldu.
O kadar parayı, nasıl, nereden bulduğu da ayrı bir muamma( Mazhar'ın operasyonundan diyebilirsiniz). Çok büyük para.
Peki bu hisseye nasıl yansıdı?
Bir engel kalktı ama hisse aynı.
Neden?
Neden olduğunu defalarca yazdım zaten.
Bu hissenin, fabrikanın ve üretilen mamulün suçu değil.
Bütün veriler, geçtiğimiz süreç, şirketin elindeki mal varlıkları, hissenin eninde sonunda ederine geleceğini gösteriyor ve bunu biliyoruz.
Yazılan hiç bir yazı ve yorum, Şirket ve fabrikanın performans ve değeri ile ilgili değil, ben, biz hissemizin gerçek ederini biliyoruz.
Bizim tek şanssızlığımız, ahlaksız ve vicdansız insanların hissesine yatırım yapmış olmamız.
Hisselerini halka açan bu insanlar, bu hisselerin bedeli sanki yatırımcılar tarafından ödenmemiş gibi, tamamına sahip olmak istiyorlar.
Allah'tan asla korkmazlar ama,
Ben yine de onları Allah'a havale ediyorum. En kısa zamanda, birer birer ilgilenmesi ve topluma da duyurulması dileklerimle.
----------------------------------------------
Hisse şimdiye kadar baskılandı, engellendi ve yatırımcılar korkutuldu.
Ama,
Bizler kazanmadan kazanamazlar.
Mecburen kazanacağız.
Sabır demeyeceğim, çok uzun yıllar sabrettiniz.
Bir süre daha bekleyin derim.
Saygı ve selamlarımla,
Merhaba,
Yani,
artık güzelim şirketi karalamayı ve yıpratmayı bırakın da,
gerçek değerine getirin.
Ucuz hesapları bırakın bay Kz.
EgeYıldız var daha. Onu da halka açacaksınız, en az 2-4 milyar ederi olan şirketi yaptığınız operasyonlarla değerini düşürüyorsunuz.
Basmane için, kılınız kıpırdamıyor. Gelen tekliflere "yok" demekle kalıyorsunuz. Siz çözüm üretin götürün.
Egesökteks'e 70 küsür milyon borç vermiştiniz, şimdiye kadar bu şirketle ilgili bir haber vermeniz gerekmiyor muydu? O para ne içindi ve o para kullanıldıysa ciddi bir haber olması gerekmez mi?
Güçbirliği'yle ilglili de ciddi tasarrufların olduğu söyleniyor.
Yaz yaz bitmez...
-------------------------------------------------------
Ne zaman yapacaksınız?
Sözleşme mi yaptınız yukarıdakiyle?
Yukarıdaki sizlere, herkesten fazla gıcıktır ona göre.
Biraz ciddi olun artık.
Safsatayı, aç gözlülüğü ve ahlaksızlığı bırakın.
Yapılacak çok iş var. Zamanlı ve temiz yapın.
Dürüst ve şeffaf olun...
Daha fazla kazanırsınız.
Üstelik sevenleriniz de olur.
Hadi bakalım iş başına.
Saygı ve selamlarımla,
Sayın ercanbay! Gün öyle normal rutin uyarı yapma günü değil,direkt eylem günü.Bir kaç gündür tahtada yapılan işlemler kesinlikle normal değil.
Bizim bilmediğimiz bir savaş mı var.katırlar tepinirken olan arada kalan biz küçük yatırımcılara oluyor....
Eplas'ın seans içi hareketlerine bakan da, İnşaat sektörüne üretim yapan bütün hisseler tavan giderken, Patates üretiyor zanneder.
Bir soru sordum ancak bu soru ile ilgili dönüş alamadım.
Arkadaşlar, Piyasada dolaşan Eplas lotlarının ne kadarını elde tutuyorlar ?
Yeterli seviyeye vardıklarında hareket edecekler. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mı ?
Gözüken o ki halen doymamış vampirler.
Sayın goncarov! Bu sorunun cevabı gayet açık olarak yapılan işlemlerden görünmüyor mu? Hisselerin büyük bölümü elinde olsa,daha yukarı fiyatlara götürerek para kazanmak istemezler mi?
Kimin malını almak istiyorlarsa, alsa da, biz küçük yatırımcılar rahat etsek.Yoksa bu katırların tepişmesinde , bizler arada kalarak zarar göreceğiz.
Eplas tahtasında yapılan işlemleri yetkililer izliyorsa; mutlaka izliyorlar.Ceza aldırmak için her türlü pisliği göstere göstere yapıyorlar......
Merhaba,
Egedük'e katılıyorum kardeşim.
Sana da katılıyorum.
Hedefledikleri lota ulaşmadan hareket etmez.
Ancak, yöntem yanlış. Uzun senelerdir bekleyen hiç bir yatırımcı, bunlar götürmüyor diye satmaz. Geçen gün yazdığım gibi ,bu aymazlar, alternatif yatırımları da hiç ettiler, buranın yatırımcıları için.
Yukarı sürmedikçe, hedeflerine asla ulaşamazlar. Debelenir durur, vakit kaybederler. Belki hisse dahi kaybederler.
Hiç alakasız insanlardan Eplas adını duymaya başladım. Geçen gün 52 lira iken, biri buradan alınır mı, dedi. Acele etmeyecek, ne, nasıl, demeyeceksen ve en az bir sene bekleyeceksen al dedim.
Çevremdeki insanlara 100 k civarında alım yaptırdım.
Bu iş böyle olmaz. Erteledikçe, hedefler ve hedef fiyatlar değişir.
Debelensinler bakalım...
Saygı ve selamlar.
Sevili Ercanbay,
Bu kağıda en büyük parayı Kemal'in iş tuttuğu çete bağladı. 3 yıl öncesinin 1 lirasını enflasyona karşı korumuş olmak için şu an 5-6 lira yapmış olmak lazım. bu adamlar paramız enflasyona karşı korunsun diye mi EPLAS aldı? Kemal denen aşağılıkla birlikte vurgun yapalım diye mi? Cevap çok açık. Bu adamlar 3 yıl evvel BIST 30 dan başka bir kağıt alsalardı 1 liraları 7-8 lira olurdu. Üstelik bunlar piyasanın oros..su , THY SASA gibi 15 kat üstü giden kağıtların haberini önceden alırlardı. Bu adamlar bu ahlaksız herifi daha ne kadar bekler? Bence Kemalin kaçacak yeri kalmadı. Bu işin sonu kötüye gidiyor.
Dışarıda ne kadar mal var diyen arkadaşım, naçizane fikrimi paylaşmak isterim. Şirket %25 açıkken ve 20M sermayesi varken 1,3 milyon lot Erol'da idi ( gedik yatırımdaki mallar). Kalan malların 2 milyon civarının eski yatırımcılarda olduğunu tahmin ediyorum. bunların bir kısmı malı ilk vurgun zamanı 35-45 arasında boşalttı, bir kısmı da düşünce tekrar aldı. Maalesef bunların bazıları da malı burada pazarladı. 2020 şubat öncesi ve sonrası yazıları okursanız kimler olduklarını anlarsınız. Tahsilliden sonraki takaslara bakınca 4,5 ile 5 milyon lot civarı malın Erol harici KY de olduğunu tahmin ediyorum. 17.798.917 lot halka açık malın Erol + KY toplamı 5,8 M- 6,3 M arasındadır. Yani, işlem gören malların %35 civarının hala KY de olduğunu düşünüyorum. Başka tahmini olan arkadaşlar varsa onlarda yazsın, karşılaştıralım.
sevgiler
Merhaba,
Değerli Dufresne kardeşim, çok doğru tesbitler, teşekkürler.
Ben de Jack ve arkadaşlarının daha çok bekleyeceğini düşünmüyorum. Gerçi Kz, gerçekleri eğip bükmede çok usta. Ne kadar ek süre alır bilemiyorum.
Zira son mesajlarım Kz'den çok onlara. Senin de verdiğin bilgiler ışığında her şey çok açık. Bunlar paralarını 2 ye 4e katlamaya geldiler belki ama, Bist zaten 3 senede 4-5 katı yaptı. Külliyen içerideler.
Kz'ye çökseler ben de şaşırmayacağım. İzliyoruz ve izleyeceğiz.
Burada senelerdir "şeffaflık" dedik ama, adamın işi gücü dalavere. Kar ettiğini düşünürken, yıllar içerisinde onlarca mülk icradan gitti.
Egepalas şimdi kaç liradır? Göz göre göre gitti.
Gaziemir arazisi...bağıra bağıra gitti.
Bunlar son zamanlarda olanlar. Bir zamanlar Akın plastiğe topu topu 2 M borcu vardı da, yine icradan Ankara mı, Adana mı bir yerde bir şeyler satılmıştı.
Borcuna pistir arkadaş. İcra dışında alamazsınız. Onun da matematiğini muhakkak yapmıştır. Hele ki bu enflasyon ortamında, icrayı daha karlı göreceği için icraya bırakır.
Bugün yine iyi iş yaptı. Alkışlayalım. Eksi ile kapatmayı becerdi. Küçük yatırımcının küfürleri ulaşmıyor da, sadece otururken kendisini onların yerine koyup, dinlesin.
Tekrar edeyim;
Hit the road Jack!
Şarkıdaki anlamı, hadi yallah, defol.
Ama buradaki ve genel anlamı, "Hadi başlayalım, hadi başla Jack!"
Sen de "Kz"zade olmadan, Jack.
İyi bir akşam diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,
[QUOTE=ercanbay;6320971]Merhaba,
Değerli Dufresne kardeşim, çok doğru tesbitler, teşekkürler.
Ben de Jack ve arkadaşlarının daha çok bekleyeceğini düşünmüyorum. Gerçi Kz, gerçekleri eğip bükmede çok usta. Ne kadar ek süre alır bilemiyorum.
Zira son mesajlarım Kz'den çok onlara. Senin de verdiğin bilgiler ışığında her şey çok açık. Bunlar paralarını 2 ye 4e katlamaya geldiler belki ama, Bist zaten 3 senede 4-5 katı yaptı. Külliyen içerideler.
Kz'ye çökseler ben de şaşırmayacağım. İzliyoruz ve izleyeceğiz.
Burada senelerdir "şeffaflık" dedik ama, adamın işi gücü dalavere. Kar ettiğini düşünürken, yıllar içerisinde onlarca mülk icradan gitti.
Egepalas şimdi kaç liradır? Göz göre göre gitti.
Gaziemir arazisi...bağıra bağıra gitti.
Bunlar son zamanlarda olanlar. Bir zamanlar Akın plastiğe topu topu 2 M borcu vardı da, yine icradan Ankara mı, Adana mı bir yerde bir şeyler satılmıştı.
-----------------------------------
Aynen öyle sevgili Ercanbay. bu adam açgözlü ve her şey benim olsun dedikçe, borcunu geciktirdikçe, kazık atmaya çalıştıkça bir yerleri kaybediyor. Bizlere borçlu, 3 yıl önce 40 lardan mal alanlara daha da çok borçlu ama asıl Göllüye borçlu. Biz buralara yazarız, küfrederiz çok canımız yanarsa dava ederiz ama tefeciler bunu ****** . Bu defa da kazık peşindeyse kaybettikleri listesine Eplas paylarını da ekler. Kemal güvenilmez ve kalleş biri. Türkçemizde bu iki sıfatı birleştiren güzel bir kelime var "puşt". Biz yatırımcılar olarak yine uyaralım. Artık puştluğu bırak, zira bu işin sonu kötüye gidiyor.
Merhaba,
Ben sana bir daha "Ölüm"ü hatırlatayım Kz.
İnsanlık görevi.
Çok hatırlatıldı bu sayfada.
Koç'ları ve Sabancı'ları uğurladık.
Dualarla...
Evin, araban ve işyerin sağlam olabilir; depremler gördük 50 binleri uğurladık, dualarla.
Kim bilir, olmaz deme, sana da bir göktaşı kısmet olur.
Olmaz olur,
Olmaz, olmaz; deme...
İyi bir gece diliyorum Kz, yarına kadar.
Selamlar,
Zalim kz
Mahşer günü hesap vereceğin kişi sayısı okadar arttıki,aşağıda kaçacak yer arayacaksın lakin kaçış yok
Bir insan nasıl bukadar acımasız,insafsız ve gaddar olabilir soruyorum sana
Yatırımcıya yaptığın bu zulmü biran önce bırak, silkelen ve kendine gel aynaya bak yüzüne bi sille yapıştır kendine gel
Yahu mahvettin yatırımcıyı, aldığın ahlar arşa vardı yakanı bırakmaz
Seni Allaha havale ediyorum zalim kz
Tez zamanda kaderin sillesini yiyesin
8500 m2 yer 100 milyon, 80.000 m2 yer demekki 1 milyar, piyasa değerimiz kaç para o da 1 milyar, nerede makinalar, kalıplar, tecrübe, stoklar, yatırım amaçlı alınan arsalar, Basmane çukurundaki payımız, 80.000m2 lik Tiredeki tekstil fabrikası, Almanya fabrika, Romanya arazi, Kuşadasındaki onlarca villa, daha bilmediğimiz onlarca gayrimenkul... Bence pd/dd miz 1 in çok altında..Ek 29353
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haram'da mutluluk arayana " mutluluk " haram olur sözünü bütün evlere, işyerlerine asmayı çok isterdim.
Haram kazanıyorsan, kısa bir süre yersin. Kimsenin ahı kimseye kalmaz.
Bazıları namussuzluğu, ahlaksızlığı, edepsizliği marifet sanıp, bu dünyada namussuzluğun prim yaptığı iddiasında bulunabilir.
Bu dünyada eğrilik ile doğruluğa varılmaz. Kendine gel ey KZ.
(Allahın azabı şiddetlidir.) [Bekara 211, Yunus 70, Rad 6,13, 34, Taha 127, Mümin 22, Haşr 7]
(İşlediklerinin cezası olarak, artık az gülüp, çok ağlasınlar.) [Tevbe 82]