-
Alıntı:
Originally Posted by
lemur
bence düşerse de 3700 ler sanki görülcek bu sene ytd
İşte o yüzden gademeli alımlar iyidir, düşmez ralli olursa da bu sefer malda yakalanmış oluruz. Bi daşla iki kuş
Düşerse zaten oraya kadar vericekleri bariz belliydi deriz.
-
Oran nasıl olmalı Bozkurt abi? %80 hisse, %20 dövizdeyim.
Alıntı:
Originally Posted by
*Bozkurt
İşte o yüzden gademeli alımlar iyidir, düşmez ralli olursa da bu sefer malda yakalanmış oluruz. Bi daşla iki kuş
-
Alıntı:
Originally Posted by
mavsar
Oran nasıl olmalı Bozkurt abi? %80 hisse, %20 dövizdeyim.
Bu işler kişinin kendi vadesiyle alakalıdır, bana kalırsa hisse oranın biraz fazla gibi şu atmosferde tabii hisselerin ne derece sağlam o da önemli, endekis düşerken az düşerse iyi. yok endekis düşerken en önden koşuyorsa sıkıntılı olur.
Altın yok mu sende
-
TBMM'de İngilizce bir söz kullanıldığında İngilizce, Frasnzıca'da ise Fransızca yazılıyor.
Konuşma metni Kürtçe olunca ise bilinmeyen bir dildir yazılıyor.
TRT Kurdi kanalı var ama bu nasıl olur da bilinmeyen dil yazılır?
Kemal Kılıçdaroğlu | Cumhurbaşkanı Adayı
muhalefette kalmak için çalışmalara başlamış...
-
Alıntı:
Originally Posted by
akcay
TBMM'de İngilizce bir söz kullanıldığında İngilizce, Frasnzıca'da ise Fransızca yazılıyor.
Konuşma metni Kürtçe olunca ise bilinmeyen bir dildir yazılıyor.
TRT Kurdi kanalı var ama bu nasıl olur da bilinmeyen dil yazılır?
Kemal Kılıçdaroğlu | Cumhurbaşkanı Adayı
muhalefette kalmak için çalışmalara başlamış...
KK ya hak veriyorum...4 lehçesi olan vikipediaya göre dünyanın 13 .zengin dili kürtçeye bilinmeyen dil demek sadece asimilasyondur.Şu travmayı bir türlü atlatamadık.KART KURTTAN kürtçe çıkmış dediler...DÜNYA, güldü..ne akıl ne bilime uygun..
Hala GÜNEŞ DİL saçmalığı..yahu dünyaya rezil olduk.TÜRKÇE-KÜRTÇE tamamen farklı dil gurubundan..
FARKLILIĞIMIZ ZENGİNLİĞİMİZDİR...
Bir de bunu yapanlar genelse DİNDARLIĞI-muhafazakarlığı olanlar..Böylece yeni nesil kürtlerin çoğu ateizm-sosyalizm kuçağına itildi.Oysaki bir milletin tüm kültürel özellikleri ALLAHIN varlığının delili olarak kabul görür..ve herkes saygı-kabul etmelidir.
evet haydi bakalım başlasın polemik..:)
-
yüzde kaç artı kapatır acaba? ve haber ne?
niye artı kapatsın?
-
Alıntı:
Originally Posted by
sindoma53
ısc de 15.10 üzeri kapanışlar gerekli bu bölge saatlikte 2 li tepe bölgesi , kırarsa kanal üst bantı 15.70
cuma günü uyarıda bulunmuştum ısc için takip edenler formasyon hedefini sormuş.
13.85-90 bandına denk geliyor.
-
Alıntı:
Originally Posted by
sindoma53
cuma günü uyarıda bulunmuştum ısc için takip edenler formasyon hedefini sormuş.
13.85-90 bandına denk geliyor.
Bulutcum biz daha evvel verdik onun selasını... Rol çalmayalım...
-
Alıntı:
Originally Posted by
el turco
yüzde kaç artı kapatır acaba? ve haber ne?
niye artı kapatsın?
Haahhaha... Sen ne diyorsun değişik değişik:)
-
Op Dr Turhan Comez
@ComezTurhan
·
22s
Depremden sonra,
300 bin GSM abonesinin cep telefonlarını kullanmadığı,
183 bin kredi kartının da, hiç kullanılmadığı bilgisi geldi.
Yaklaşık 700 bin konutun kullanılamaz hale geldiğini,
Hesaba kattığımızda,
Sizin de kafanızdaki sorular artmıyor muâ‰ï¸
buda bugun çok konuşulan bir durum...
-
Alıntı:
Originally Posted by
*Bozkurt
açgözlülük kumar mantıgı ile full gidiyoruz :)) ama bu yasananlar ders oldu bosuna denmiyor kaybetmeden kazanamazsın diye :)) ben aslında aralık sonu kactım sonra mal gibi girdim :))
-
Hayvan gibi basiyorlar amirale. Kafayı bi çevirirse ilginç işler olabilir. Olmayabilir de.
-
adamlar sanırım secime 1 ay kala ralli yaptırcaklar sunu sekilde yani 1 daha testerer :)))
-
KUŞ n zaman kalkısa geçer o zaman bisiler görürüz bence hersey KUŞ la basladı kuşla bitecek ha tabi koç hisseleri de zor durumlar da yetismiyor degil
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
metin68
bakın bakın ne diyeceğim bakın bakın ne diyeceğim o gün bu gün mü
sanki bu günümsü
-
Reis ağbal dibinden aldığı malları devrediyor :)
-
hiç bu kdr kolay tahmin edilememiştir düşüş ... bozkurt sana dedik shortcular kazanır ..
-
Merhaba gençler kendime notlar.
Koskoca YK boşuna longları kapatmaz.
Bir yerlerden alıp verirler ama orası neresi biz bilemeyiz. Bir noktadan kısa vadeli alsat-satal devam. Yoksa pala bitirir.
Stop hayat kurtarır. Aniden alır aniden verir. Baka kalırsın. Duyduklarım geçen hafta hisseleri boşaltmış.
Biz de de SNGYO'dan başka bir şeyler yok. Bir de yeni halka arzlar. Hedef 300-500 olunca kolay oluyor.
-
Alıntı:
Originally Posted by
lemur
hiç bu kdr kolay tahmin edilememiştir düşüş ... bozkurt sana dedik shortcular kazanır ..
Endekis bugün nasıl kapatır diye atıcılar klübümüz var, sanırım bugün kapanışmetrede dereceye girerim :he:
-
5,506 viop shortlar kapatıldı...
tr borsaları ile ilişiğim kalmamıştır...
-
kar al, cebe at sinyali ile poz flat :)
https://i.hizliresim.com/d2l7pmr.jpg
-
Alıntı:
Originally Posted by
anonimm
Tebrikler...İyi gidiyorsun sayılır.
-
Alıntı:
Originally Posted by
*Bozkurt
Endekis bugün nasıl kapatır diye atıcılar klübümüz var, sanırım bugün kapanışmetrede dereceye girerim :he:
yesil mi olur dedin yesil muraddır :)) bunu da bilirsin erersin
-
su an yatırımcılar da feci panik var zaten 4 aydır illahlah edilmişti .. du bakalım n olcak karar anları buralar
-
Zar atmak isteyen ALARK baksın.
-
Alıntı:
Originally Posted by
lemur
yesil mi olur dedin yesil muraddır :)) bunu da bilirsin erersin
Bugün yeşil olma şansı onmilyonda bi ihtimal
Bir Vobcu bugün kırmızı olucağını tahmin edemediyse bıraksın bu işi limon satsın :)
-
Maliye bakanı vatandaşı borsaya davet etti. Biz de borsadayız. Bize malı yukarıdan kitlemek için mi davet etti. Bu gelenler nasıl olsa döviz artacak, her yerde yazıyor deyip borsadan çıkıp dövize gitse ne olacak?
Alıntı:
Originally Posted by
lemur
su an yatırımcılar da feci panik var zaten 4 aydır illahlah edilmişti .. du bakalım n olcak karar anları buralar
-
Alıntı:
Originally Posted by
Ex2000
Tebrikler...İyi gidiyorsun sayılır.
Teşekkürler :ok: , muhtemelen dibe yakın biryerlerden kar al yapmış olabilir. 5529
https://i.hizliresim.com/r0vjrav.jpg
-
Alıntı:
Originally Posted by
mavsar
Maliye bakanı vatandaşı borsaya davet etti. Biz de borsadayız. Bize malı yukarıdan kitlemek için mi davet etti. Bu gelenler nasıl olsa döviz artacak, her yerde yazıyor deyip borsadan çıkıp dövize gitse ne olacak?
Gelenler borsadan kolay çıkamaz. Büyük kısmının elinde bir daha o fiyata gelmeyecek hisseler var.
-
Alıntı:
Originally Posted by
mavsar
valla sunu bilir sunu yasarım ENDEKS olsun BTC olsun ALTIN olsun n zaman dillere düştüyse düşüyor ... ben 4 senedir borsadayım yasananlar hep aynı ama iste tecrübe hersey ..
-
Ben borsa ile ilgiliyim diye arkadaşım benden görüp gidip 1 milyonluk kocaoğlan almış. Yaw mübarek, daha ne nedir bilmiyorsun, sorsa bu ortamda girilir mi diyeceğim. Hadi bizim maliyet düşük, toplarız bir şekilde.
Alıntı:
Originally Posted by
lemur
valla sunu bilir sunu yasarım ENDEKS olsun BTC olsun ALTIN olsun n zaman dillere düştüyse düşüyor ... ben 4 senedir borsadayım yasananlar hep aynı ama iste tecrübe hersey ..
-
Alıntı:
Originally Posted by
tidebringer
Zar atmak isteyen ALARK baksın.
Neden zar atmak olarak düşündünüz?
-
Alıntı:
Originally Posted by
mavsar
Ben borsa ile ilgiliyim diye arkadaşım benden görüp gidip 1 milyonluk kocaoğlan almış. Yaw mübarek, daha ne nedir bilmiyorsun, sorsa bu ortamda girilir mi diyeceğim. Hadi bizim maliyet düşük, toplarız bir şekilde.
ha bir de seyciler var eregliciler al yat saglam kagıt vs .. orda da 1 yıldır altın gibi yerinde sayma var .... yalnız bu temettu vermiyor ya ufak bir ralli yasatabilir de :))
-
Alıntı:
Originally Posted by
lemur
Simitci hasan kaveci ahmet manav hüseyin bile borsada olduğu söyleniyor.
Geçen hafta yatırımcı sayısı 4 milyonu geçerek yeni rekorunu kırmış
-
mc işi bitene kadar sıktı da sıktı suyunu çıkardı. boğa barlarını ihlal edip çok fazla sattı.
-
Ziraat bu şekilde kafasına sınırsız mal yer. Çize çize götürmesi lazım derdi borsayı tutmaksa.
Akdereyi staja alsalar arbitraj fonu tetikleyerek borsa nasıl uçurulur aslında daha az maliyetle çözerdi bu işi
-
Onlar daha çok halka arzlara girdi. Bizden çok kazanmıştır
Alıntı:
Originally Posted by
*Bozkurt
-
Alıntı:
Originally Posted by
*Bozkurt
abi onların bir kısmı halka arzcı :)) sonra bakıyorlar aa hersey böyle mi sonrası baska kagıtlar alıyorlar iste gündem kagıtları sasa yok pardus yok zoren vs vs
-
Benim spot hisselerin akıbeti