Herif yayını kesti.
Printable View
Evde bir kısım cihazlar var yenisini almak malesef tamir masrafından ucuz.
Endüstriyel üretimde işçilik kısmı gitgide azalıyor. Gerçek hayatta ise işçilik maliyeti gitgide artıyor.
Ucuz giyim ürünleri üretimi azalmış, don atlet gibi basit şeylerin fiyatı geçen senelere göre göreceli olarak artmış gibi.
İyice bkunu çıkardılar..
Vadelide oyun için hisse cambazlığı
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd güçlü veriye rağmen sarı gacı +++
esas kıyım XLEŞ de yaşanıyor. 2 3 kağıt ile endeksi tutup çok sert mal basıyorlar. Benim tahminim endeks longları ve hisse açık yapıp açıktan vuruyorlar endeksi dönderince de longlar kar yazacak.
NEREDEN DÖNER KİMSE BİLEMEZ onu da not edelim
Bence burdan döndü. Kısa bir long belki 1 gün belki 3 gün sonra dayağa devam.
Satış işi bitti... Şuan son silkelemeyi yapıyor, her an yeşile dönebilir... Sağlam ralli geliyeahhh :)
zopaya doyamayan geliyor
zopaya doyamayan geli,yor
takip ettiğim kağıtlarda bi tek hulk hikayeden yeşil
kcholde sağlam duracaüım diyor
ötekiler pala gelsinde sopayı montelesin diye bekliyor gibi
inşallah sizin eşşeğniz kancık olur
yani siz kazanırsınız
Aha geldi..sağlam batık...diğer vadede 5270 iken long dedi...vade 5050 den kapandı...girdi mi: -220 puan...
Dur daha bitmedi...Yazmadığına göre geçiş yapmıştır..Yeni vade 5585 ten başladı..longların yeni maliyeti o..şimdi 5386
-200 de buradan girdi...
ne etti -420 hala utanmadan bu forumda yazıyor...
Son dip dediği yerden şelale oldu...
DİKKAT EDİN...ciddiyim..bunu bu forumda başka kimse için söylemem..
İnsanlar size bir şey demez iken kişileri kızdırmayın. Daha yeni ceza aldınız. Sizin ile ilgili yazımı yazdı caho. Hayretsiniz.
Sözünüzü yazınızı mı alıntı yaptı.
senin dediğin günden bu yana %12-13 geri geldik
şu saatten sonra senin mini rallin %10 olacaksa
toplamda %23 gitmemiz gerekiyor takipteyim
son 1 aydır
ralliyi sarı gacı yapıyor ralliyi yumoi yapıyor ralliyi graliçe yapıyor
doalrda minicik rallide şimdilik
anlamıyorum ama son 1 ayda paraya ben para demiyorum
hemide sağlam rakamlarda
ulan gene birinin gözü kalacak
gözü kalanın gözü çıksın
kem gözlere terefiş
Bence satacak olanın bugün satması lazım. Yarın satan pazartesi parasını alacak.
Artık kalanlar kaset filan dinlemez seçim sonucuna kadar bekler diye düşünüyorum.
Şöyle diyeyim...En ufak bir huzurlu ortamda DURDUK YERE SATAŞIR...üzerinden sopayı eksik etmezsen gayet uysaldır.
Ama sopayı saklarsan saldırır..Kuyruğunu yakalayınca bırakmayacaksın.Bu forumda sadece bu şahıs bundan anlar...yoksa nezakete fazlasıyla karşılık veren çok nadide arkadaş var..ama bu versiyon böyle..
arkadaslar ya secimden sonra güven ortamı gelecegini bilenler simdiden alttan almak adına endeksi düsürüyorsa ? o kdr enseyi karartmayalım
Secbul şuan mücadele veriyor ortada nicki var, lütfen sataşmayalım arkadaşa
27.50 maliyetli GARANTİYİ 27.40 dan verdim...Hissede trade işini beceremiyorum...Zamanı gelince 7-8 aylık hisse alırım...viob devam..