çünkü yalancı oldugunu ayan beyan ortaya döktüğüm için benden hoşlanmaz...
Printable View
8600 üzeri kademeli şorta geçerim...
Bankalarda maliyet iyileştime yaptım, coşku gelmeden, fışkırtmadan bitmez bu tarz bir ralli diye düşünüyorum...
belki 1 yıldan fazla oldu ilk bugün cuma ya gittim oda merakımdan. geçmişte yani şimdiki erbaş öncesi 2 hafta sektirmeden daima giderdim. maalesef oralar ibadet haneden çıktı allah affetsin .maalesef halkı kekleme yeri oldu söyleyecek çok şey anlayan anlıyor.tabi kovalar açılıyor camiye yardım devam...
Vaaz da şey didi,
cuma nın hutbesi, namazdan sayılır.
namaz da yapılamayacak şeyler, hutbede de yapılamaz.
hutbede hocanın duasına bilem sesli amin denilemez, içten denilir, didi.
SPOT da Y/F deki Herif alımı artırdı, Piyasayı gene kazandırdılar, anlamak mümkün değil, eskiden piyasa bu kadar mal alırsa yükseltmezlerdi!
https://i.hizliresim.com/46zggc5.PNG
Dün yediği dayağı toparlayamayan şirketleri not edin.
YF ne alıyor belli mi. Singapur'dan işlem yapıyor deniyordu.
Ağustos sonu fiyatlar ve halka açık değerler BIST30 listesini etkileyecek. Eylül 20 si gibi ilan edilecek.
Belli olmaz mı! Y/F nin aldığı ilk 50,
https://i.hizliresim.com/16thf1h.PNG
Kredi ve Mevduat Faiz Oranları(Bizim Menkul)
TL Mevduat Faizleri Azaldı...
Bankaların TL mevduat için uyguladıkları faiz oranı 04 Ağustos haftasında bir önceki haftaya göre 98 baz puan azalışla %24,24 olurken, dolar mevduat faizi 8 baz puan azalışla %2,79 ve Euro mevduat faizi2 baz puan azalışla %0,92 oldu.
TL bazlı ticari kredilerin faiz oranı ise aynı haftada bir önceki haftaya göre 662 baz puan artışla %30,72 oldu. TL bazlı konutkredi faizleri 111 baz puan artışla %35,10; taşıt kredi faizleri 249 baz puan azalışla %36,64 ve ihtiyaç kredi faizleri 127 baz puan artışla %47,72 olarak gerçekleşti.
Dolar bazlı ticari kredilerin faiz oranı aynı haftada 66 baz puan artışla %10,10 olurken, Euro bazlı ticari kredilerin faiz oranı 9 baz puan azalışla %8,82 oldu.
Ticari kredilere uygulanan mevduat spreadi TL için %6,48 olurken, Dolar ve Euro için sırasıyla %7,31 ve %7,90 oldu. TL ticari kredilerdeki mevduat spreadi, dolar ve Euro kredilere uygulanan spreadin altına indi.
BMD Araştırma
Bizim Menkul Değerler A.Ş.
bmd.com.tr
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yukarı sürse mal yiyior aşağı gitse göstergeler bozulacak...
SPOT da en iyi alıcı Y/F nin aldığı sattığı, (BofA ve Y/F bugün ortak sattığı sektör xBank)
https://i.hizliresim.com/6s7kr27.PNG
akşama gene eksi kapatırmı
resmen sabahtan beri müthiş çalkalıyorlar
ayran olsam yağa dönmüştüm
İki üç gündür dışarıda işim var çıkıyorum çıktığımda satış geliyor. Tedbir alın yine dışarı çıkacam.
hutbede söylerse ok vaaz ederse sorun yok...
ikiside cuma günü cuma saati hocanın agzından cıkar ama burayamı takıldın...:)
gundi ,
yeter tamam büyük borsacısın , bu piyasanın aranan adamısın , bütün aracı kurumlar senin gibi olayları okuyan adam arıyor.
şimdi sorum şu bu kadar herşeyi biliyorsun şuraya koy 1 senelik kazancını anlattıklarını uyguladıysan milyonlar kazanmalısın.
diğer bir konu birşeyler yorumluyorsun heyecanlanarak ama kendi kendine suç işliyorsun geçen yazmışın borsada para aklandığını yarın bir savcı çağırsa sorsa ne diyecen.
bu kadar kapılma sana daha öncede söyledim burada az çok herkes bir bilgi birikime sahipdir.Analizini yaz 5 ay sonra geri dön ama düşerkende çıkarkende arenada olucan bak bizim adres belli :hn:düşerkende çıkarkende.
hadi kolay gelsin.
Asla Bir Domuzla Güreşme, İkiniz De Kirlenirsiniz Ama Bu Sadece Domuzun Hoşuna Gider
o değilde tam cuma vakti alan güzel kazandı özellikle holding :).
2 gündür belli bant aralığında treda eden ekip var 2.75-2.85 arası endeks ağırlığı olan tahtalarda makinalı atışlarla .
alıcı geldikçe onlara oynuyorlar.
2.75 altı veya üstü teknik olarak haftalık kapanış benim takip ettiğim bant.
GARAN kağıdı iyi gezdiriyor..
VAdeli de poz...hesabı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Yıl sonuna kadar ek vergi yok
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, faiz ve enflasyonun tek haneye inmesi için 2026'yı adres gösterdi. Kur Korumalı Mevduat uygulamasının sona ermesinin gündemde olmadığını aktaran Yılmaz, yıl sonuna kadar ek vergi düşünülmediğini ifade etti.
YAYINLAMA
29 Temmuz 2023 08:14
GÜNCELLEME
29 Temmuz 2023 08:22
https://www.dunya.com/ekonomi/cumhur...-haberi-699817
SPOT, iddiamıza göre ekip kendi aralarında top çeviriyorlar, ama nedense kaybeden hep shortçular oluyor,
https://i.hizliresim.com/clfmjbx.PNG
Bu hafta ,tepeyi işaretlemek te yalan oldu yaw,haftaya emlak isaretlesin
Şahidabi .. külüstür mü desem motokuzi mi :he:desem iyi gidiyor maşallah : ) asadaas
Genelde temettü öncesi satışlar olabiliyor. Maliyenin radarına girmek istemiyorlar.