Benim bir hedefim var
Bilen biliyor
Yakında olur mu bilemem
Mayıs ayını bulmaz kanımca
9.40
Ytd !!!
Printable View
Benim bir hedefim var
Bilen biliyor
Yakında olur mu bilemem
Mayıs ayını bulmaz kanımca
9.40
Ytd !!!
Pili bitti
Faizlerin düşmesi perakende, enerji, gyo ve otomotiv şirketlerine olağanüstü karlar sağlayacaktır. Daha dünkü bir enerji şirketi neredeyse 4 kattan fazla artış gösterdi...Ayen yatırımlarını hayata geçirmiş ve karlı bir şirket...Kurların stabil ve faizlerin düşmesi ile başarılı bir borç yönetimi (karın iyi değerlendirilmesi) sağlarsa bu fiyatlar hayal olur.
Santraller mevsimsel olarak en verimli dönemlerine girdiler. Bunlar üretim verilerini artıracaktır. 4.36 direnci (AOF 4.40) seviyesi ile kırılmıştır. Artık önümüzde ara (4.48) ve 4.54 TL dirençleri çıkacaktır.
Bu dönemde daha fazla şirket satınalma hikayesi duyacağız. Belki Ayen içinde bu durum söz konusu olabilir.
Ayen için sıralı hedeflerim ; 5, 7.50, 10, 15 ve 22 TL
Bu 5 ayaklı hedefte umarım başarılı olurum. Bu benim kavgam ''Siz Karışmayın''
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Hedeflerin çok güzel ulaşılmaz değil sayın ortağım. Son bir ay içerisinde Doçe ve Citi yoğun satış yaptığı halde hissenin direnç göstermesi olumlu bir gelişme. Benim hedefim 9.40 Mayıs ortalarına kadar göreceğimi ümit ediyorum. Umarım sizin öngörüleriniz gerçekleşir.
Umarım herkesin gönlündeki hedeflere ulaşır. Ben şöyle değerlendiriyorum. Grafiğe baktığımızda küçük çanaklar sürekli tekrarlıyor ve bir süre dinleniyor. Büyük çanak ise bizi 20+ seviyelerine taşır. Küçük çanaklarla yavaş yavaş büyük çanağı tamamlayacak gibi...
Faizlerin düşmesi ve kurların stabil olması nispeten jeopolitik risklerin azalmasından faydalanacak sektörlerin başında geliyoruz. Umarım hisseye KY ilgisi ile seri bir hareket sağlayacaktır. Belki bizim gençlerinde ilgisini çeker...
Sizin belirlediğiniz hedef değerine belirttiğiniz sürede ulaşmasını diliyorum. Tahta yapıcı hisseyi yükseltip salıyor bu da trade imkanı sağlar. Kar oranında hisseyi her gün %5 yukarı yazıp dönüşte tekrar alınabilir.
Belki bir yerde ''Kopuş Gap'' yaşanabilir... Yolumuz uzun gerekli sabra sahibim...Bana ''Katolik Nikahlı Entrika'' derler...Hedefime ulaşmadan asla pes etmem...
https://resmim.net/f/wV1LYb.jpg
aylık takas
selam entrika ..hedeflerini okudum.sebeplerinide sıralarsan sevinirim.eğer daha erken değilse.y.t.d.
Kesinlikle haklısın...Sebeplerini yukarıda sıraladım okumuşsun...Ayen tahtası beni bu güne kadar hiç mahçup etmedi...2014 Yılından beri takip ederim zaman zaman trade ederim.
Şimdi neden olmasın? Daha dünkü enerji şirketleri 4-5 katı fiyatlanıyor. Ayen bence bunlara göre kelepir durumda...
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Az delikanlı ol diyecem ama biliyorum senin icin imkansiz. Bu serefsiz hareketler nereye kadar devam edecek acaba
Sevgili Çulsuz,
Ben o dönem hissedeydim 4 TL'den başlayıp çift hanede karımı alıp çıktım. Buradaki stratejiyi ''sabır'' üzerine inşaa edeceğiz. Sanıyorum ki çok da beklemeyeceğiz...3. Çeyrekte dikkat edersek neredeyse %100'e yakın artış kaydetmiş Ayen...Yakında bilanço fiyatlamaya başlar...Güzel gelecek bilanço ile 8-10 TL bandına gelmesi içten bile değil...Bence tabii ki...(Bazende yanılabiliriz. Bu işin doğasındadır)
Bir çok enerji şirketi dört beş katı fiyatladı. Bu tahtacının sanıyorum 2 yıllık cezası var ve yakında bitiyor. Geldiğinde herhalde kaldığı yerden devam etmek isteyecektir... Biz gördüğün gibi hazırız...
Benim taktik çok basit aldığım tutarın üstüne en az %200 koy ve sat...Kısmetimizde varsa burada tekrar neden olmasın...
Bunun anahtarı da ''Katolik Nikahı'' ama bu benim savaşım ''Siz karışmayın sadece izleyin''
Ceza tam olarak ne zaman bitecek
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.portföyün yüzde 20 sini geçmemek kaydıyla 3.30 a kadar kademeli alış .hayırlısıyla geldik bakalım...y.t.d.
Bunun anahtarı da ''Katolik Nikahı'' ama bu benim savaşım ''Siz karışmayın sadece izleyin''
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...[/QUOTE]
sayın entrika çulsuz tahtada.y.t.d.
Cikan piyasada da düşen piyasada da sürekli satış yiyen ayenin emektarlarından yorum alabilirmiyiz. Bu gidişat hayra alametmidir?
4.15 den bende geldim.Hakkimizda hayirlisi...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta çok net şekilde birileri tarafından yönetiliyor sanki . Yabancı kurumlar dahil aynı kişi/kişiler kontrolünde gibi işlemler yapılıyor. Bu kadar baskılamalarının bir nedeni olmalı . Bunlar bilmediklerimiz.
Bir de takribi olarak bildiklerimiz var :
1. Şirketin finansal iş sonuçları tarihinin açık ara en parlak durumunda. Bedelli sermaye arttırımının sonrasında , şirketin yeni büyük bir yatırım harcaması da olmadığı için , borçlarını HIZLA azaltabileceği karlar göreceğiz .
2. Şirket finansal rahatlığı sayesinde yeni yatırımlar (sıfırdan -Balıkesir 24mw Res gibi) yapabileceği gibi hazır yatırım/şirket satınalması da yapabilir.
3. Bedelsiz sermaye arttırımı veya karpayı dağıtımı da önümüzdeki dönemlerde sürpriz olmaz.
4. Şirket portföyü %100 yenilenebilir enerji . Sorunsuz bir şirket olması nedeni ile yabancı yatırımcılar kapısına sık sık gelecektir. Arnavutluk yatırımına gelen teklifler bu duruma bir örnektir.
5. En büyük handikap şirketin sahiplerinin tahtasına ilgisiz durması ve şirketin değerinin çok çok daha yüksek olduğunu bilmelerine rağmen hissenin baskılanmasına göz yummalarıdır.
Her ne olursa olsun su akar er ya da geç yolunu bulur . Biz çok sabırlı yatırımcılar olarak hep buradaydık ve burada olacağız . YTD
https://ems.rs/media/uploads/2020/Re..._МЕRS_en.pdf
SINIR İÇİN AYLIK ORTAK MÜZAYEDELER Sırbistan - Karadağ - Şubat 2020 - CBTC RaporuKapasite hakkını alan katılımcılar
Hayır.Firma AdıEICKaradağ - SırbistanSırbistan-Karadağ
1Ayen Enerji Ticaret Ltd.34X-0000000044-9x
2GEN-I doo Belgrad34XGENI-BEOGRADHxx
3TİCARET AĞI doo Belgrad34X-L-0000000040x
yeni bir ihale olabilir mi ya hep(iyi haberler peşi sıra) ya hiç (kötü haberler peşi sıra)hep öyle olur
...
https://resmim.net/f/3ob8jJ.jpg
saat 15-10-da elektirikler gitti,
takas eksik olabilir.
Kesinlikle virgülüne kadar dediklerinize katılıyorum. Borsada kazanmanın çok basit bir formülü var. Doğru hisse ve sabır = kazanç.
Bana bunun için ''Katolik Nikahlı Entrika'' diyorlar. Sabrım taşı çatlatır. Hissenin bilanço için baskılandığı ve yeni girenlerin dökülmesini bekliyorlar diye düşünüyorum.
Benden hisse bekleyen spek ''Sevgili anacığından emzik beklesin'' belirlediğim büyük hedeflere kadar sabırla bekleyeceğim. Sabrımı sınamak isteyen olursa forum kayıtları gayet açık...
Yapmış olduğunuz yorumlarınıza katılıyorum. Ancak birkaç gündür yapılan satışlar hisse için çok olumsuz. Arnavutluk satışı hala muamma. Gizli olarak satışa girmişler ve yatırımcılarına bilgi vermemişler. Güven eksikliği söz konusu. Bu hafta yönü ne tarafta olacak ona bakalım.
Son 20 günde Doçe 1.500.000 Citi de 3.500.000 hisse satmış. Ziraat ve İş yatırımlarda alım olmuş. Doçe ve Citi nin dönmesi için şirketin açıklama yaparak güven vermesi gerekir. Dönmelerini umut ediyorum başka da şansımız yok.
Başını kaldırmaya izin vermiyorlar
Bu kadar baskı olur mu 😡
Okadar satışı karşılayan birileri de olmuş demekki. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Takaslar hiç bir şey ifade etmez. Ne görmemizi istiyorlarsa onu görüyoruz. Bu çakalların oyunu planı bitmez. Hele ayen de asla bitmez. Tek düşmanları sabırlı ve inatçı yatıtımcı. İstiyorlar ki ustten verelim panik yaptiralim alttan malları yerine koyalim. Mal işte.
Bilanço öncesi satış baskısının taktiksel varyasyonu olarak değerlendiriyorum. Güzel gelecek bilanço ile bence bu rakamlar artık hayal olacak. Kurların nispeten stabil olması ve faizlerin %10 altına düşmesi ile olağanüstü karlılık yaşanabilir.
Mevsimsel etkilerde önemli bir faktördür.
Sabrımızın neticesini kısa sürede alacağız. AYEN bence enerji şirketleri arasında verimli ve kelepir durumda. Arnavutluk yatırımı için gelen teklif ve satış hikayesi ile bambaşka bir fiyatlama yaşanabilir.
...Yatırım Tavsiyesi Değildir..
Bilanço öncesi satış baskısının taktiksel varyasyonu olarak değerlendiriyorum. Güzel gelecek bilanço ile bence bu rakamlar artık hayal olacak. Kurların nispeten stabil olması ve faizlerin %10 altına düşmesi ile olağanüstü karlılık yaşanabilir.
Mevsimsel etkilerde önemli bir faktördür.
Sabrımızın neticesini kısa sürede alacağız. AYEN bence enerji şirketleri arasında verimli ve kelepir durumda. Arnavutluk yatırımı için gelen teklif ve satış hikayesi ile bambaşka bir fiyatlama yaşanabilir.
...Yatırım Tavsiyesi Değildir..
Borsa yükselirken yükselemiyor. Düşerken de şelale gibi düşüyor. Çok yazık oluyor bizlere. Yazıklar olsun. Umutlarımızı hergün tüketiyor.
Tamam hisselerin çoğu endekse paralel düştüler. Gayet normal diyelim.
Bizim sığır kadar kaç hisse düştü ????
Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin aziz naaşları toprağa kavuşana kadar hisse yorumu yapmayacağım.
Bunlar gibi ciğeri beş para etmez ******** namussuzlara bi takılıp kaldınmı aylarca yıllarca bekletirler seni beni. Halbuki ne güzel işiniz var insan gibi adam gibi işinizi yapsanız biz de finansal destek olsak sen büyüsen kazansan biz de paramız ölçüsünde kazansak... ama nerdeeeee??? Senin işin gücün nasıl ********lik yaparım. Gecen haftadan beri her gun düşen bir hisse....Neredeyse Yuzde yirmilik bir kayıp. Bekle şimdi bu itlerin keyfi gelsin de çıkartsınlar. Yapmamız gereken ilk bilançoya kadar ekran kapatmak. İzleyene kusturur.
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bugün açılışı 3.98 ile yaparak 4.25-4.30 bandına çıkacağını düşünüyorum. Gerçekleşirse hafta sonu itibariyle 4.95-5,00 deneyebilir.
Ayen bu ne yapabileceği kestirilemez.
Çok büyük bir bekleyiş,umarım dediğin gibi olur.ama bu havalarda o kadar prim yapmasi için güzel haber şart degilmi
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.