pit nerelerdesin çoktan beri yoktun inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
Printable View
Mahmut Abbas tan tut , Netanyahu,ABD ,rusya,İran hepsi bu oyunun içinde ,
arap seviciliği ile bu işler olmuyor Bunların Osmanlıdan tut günümüze kadar ne zihniyette olduğunu anlamayan dolu , çinde mahmut abbasın uygur Türkleri için söylediklerini unutmadık işte aynı çinde haması savunuyor :)
İsrailde bildiğim kadarı ile bayanlar dahil askerlik 2 sene mecburi , dün bir kaç video seyrettim askerlik yapmış bayanlar hamas militanlarının bu kadar rahat girme imkanları yok diyorlar , kamera sistemlerinden tut , demir kuble hikayesine kadar yani dün sabah aynı şeyi ben yazdım burada birileri bilinçli bu olayın olmasını sağlamış olabilir ,
Netanyahu kara harekatı ile sınırları yeniden mi çizecek ucu başka yerlere mi gidecek ucu açık bir oyun mevcut , israilli genaral 72 saatlik yiyecek ve su stoku yapıp korunaklı yerde durmalarını söylüyor israillilere videolarda.
bence hafta sonuna doğru harekat başlayacak
Bugün endexin karar günü olabilir
Huriler mi Nuriler mi
Dayı yine vurdun turnayı, ben cesaret edemedim,neyse böle iyi
1. Dunya Savasinda Turk askerini sirtindan hancerleyen Filistin,
Sozde Ermeni soykirimini destekleyen Filistin,
Karabagda Ermenilere destek veren Filistin,
KKTCye karsi Rumlari destekleyen Filistin,
Ondan sonra Turk askeri Gazze'ye...
Rasyonalite dip yapmis...
çoşkuda verdim fazla birşey olmadı ama...izleyelim bakalım
gidişat hoşuma gitmedi
Bu işler böyle..Savaş bitiyor bir anda...
Bakalım kapanışı nasıl yapacak ağalar...
8200 üstü olsun yeter..Üstü kaymaklı kısmı
benim borsa 20 dk.da bitti..
Hava puslu..
Savaşların şiddeti arttıkça barışa daha yaklasilir. Umarım ki finalde kalıcı birşey sağlanacaktır. Yeter ki din eksenine fazla cekilmesin . O işin sonu bombok bir yere çıkıyor. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk lüğü biraz öne çıkarıp ümmetten ayrılmaya çalışınca siyonist damgası yemek hos birsey değil. Kimsenin böyle hakaret etmeye hakkı yoktur. Siyonist kelimesini hakaret olarak görüyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Roma imparatorluğu zıpkın gibi piyade gücüyle önüne geleni dağıttı..
Ne zaman süvari sistemine geçti sonraları oldu.
İsrail de teknolojiyi ilerletti
Savunmayı teknolojiye bıraktı.
Askerleri kışlalarda mayışmaya başladı..
Kullanılmayan organlar özelliğini kaybeder..
İlk saldırıda çıplak yakalandı..
.
Bazen her şey çok basittir aslında.
İnsan oğlu karmaşıklaştırır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Kral Fahd Stadyumu'nda oynanacak. (Fanatik)
ÖS 10:32 · 9 Eki 2023
·
77,6 B
Görüntülenme
https://x.com/EnSuperLig/status/1711464583154540706?s=20
Tartışmaya gerek yok , bütün derdimiz ve sorunumuz bu!!!
Ben anlayamadım neden olduğunu, belki mantıklı bir açıklama yapacak vardır?
Doğru politika yapıyoruz. Bu haberi görünce temelli emin oldum.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...yorum-7825259/
Diğer REİS KONUŞUYOR (BAHÇELİ).
Bu reisin metin yazarını çok merak ediyorum:)
mehmet şimşek açıklaması vardı saat kaçta bilen varmı
sanırım iyi haberlerle döndü.
:drunk::drunk:
Dün eşeğin yükünü azalttım,bugün gel diyor gene essolu:he:
sorsan en milletçi benim..
hadi siyasete atıltım... aldım kuranı kerimi elime allah muhammet meydandan meydana oy istiyorum.
yahu hz muhammet gelse. şunu dese haklı mı ? sen hayırdır benim adıma oy topluyorsun ?
sana bu yüceliği ve lüksü veren kim.
o temsil hakkını sana kim verdi. ?
Tuğba Özay Der ki!....
IMF gelecek yıl için küresel enflasyon tahminini yükseltti ve merkez bankalarına fiyat baskılarında kalıcı bir rahatlama sağlanana kadar politikalarını sıkı tutmaları çağrısında bulundu.
IMF, Dünya Ekonomik Görünümü raporunda dünya çapındaki tüketici fiyat artışlarının hızına ilişkin öngörüsünü üç ay önceki %5,2 seviyesinden gelecek yıl için %5,8'e yükseltti. IMF, enflasyonun 2025 yılına kadar merkez bankası hedeflerinin üzerinde kalacağını öngörüyor.
Artış, koronavirüs pandemisi tedarik zincirindeki aksamalar gibi faktörlerden kaynaklandı. Karantina sonrası gelen mali teşvikler, ardından gelen güçlü talep ve ABD'deki sıkı işgücü piyasası, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden kaynaklanan gıda ve enerji kesintileri, Avrupa ve Birleşik Krallık'ta özel bir etki yarattı.
Fon, gelecek yıl için küresel büyümenin Temmuz ayındaki görünümüne göre %0,1 düşüşle %2,9 olacağını öngörüyor. (Pandemi öncesi yirmi yılın ortalaması %3,8)ve pandemiden önceki yirmi yılın 2023 tahmini ise değişmeyerek yüzde 3'te kaldı.)
https://i.hizliresim.com/anoa6i5.png
Dini sömüren çok kişi var.Bunu eski kooperatif vurgunlarından ,anadolu aslanlarından(!),şimdi ise siyasi cenahtan görüyorum.
Sana garip gelebilir.Herhangi bir sözleşme ,iş anlaşmasında VATAN-BAYRAK-DİN diyene karşı daha temkinli oluyorum.Benim şahsen yaşadıklarım var(25 li yaşlarda kooperatif vurgunu magduru )..
Bizzat rüşveti,yolsuzluğu görüyorum bunu da UMRE İLE AKLAMA SANATI var:)
Ama bu kadar kötü insanların bir değeri suitimal etmelerinin adı daha başka olabilir.Bunun başına SİYASAL İSLAM-MADRABAZ HRİSTİYANLIK vs.. dersek onun başındaki değer (İSLAM-HRİSTİYANLIK) haksız yere zan altında kalır.
abkanın burada anlamadığı siyasal islam kavramının günümüzde kullanım şekli...
siyasal islam sözünü bende kullanırım ama hiç bir zaman için onun düşündüğü manada değildir...
pudra şekercilerin umrede poz verip vatan millet sakarya edebiyatı yapıp işlerini yürütmelerine ithafen bu kavramı kullanıyorum...
siyasal islamcıların devleti bu kadar dini kavramları kullanarak sömürdükleri başka bir dönem olmamıştır...
Dusmezz bu borsa tezim yine tuttu:) dun yine shortculara bi parmak bal caldi pala:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
savaş bitti mi?
Ruh ikizim fikir kardeşim kankim aynı şekilde düşünüyoruz. Bundan sonra Filistinliler yatacak yer yiyecek ekmek içecek su bulursa şükretsin. Beynini diktiğim Hamas rezil ettin o kadar masum Filistin' halkını. 1967 den beri minnacık İsrail'i büyütmüşler kendi elleriyle. Toprağı mi sattı onlara mi hizmet etti bugün 360 km de 2,5 milyon insan metrekare başına 6 kişi düşüyor
Herifler düşmüyen borsa yapmışlar, düşse bile ertesiki gün geri alıyor.
way arkadaş müzmin vobcu olarak fakir geldik fasfakir gidicez :)
8950 den bi dene şort cetonu salladım langırt köy sandığına dayucuğum