kötü haber önceden fiyatlanır ve sanırım fiyatlandı.
Printable View
kötü haber önceden fiyatlanır ve sanırım fiyatlandı.
Bugün bir hareketlrndi ama o kadar
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neredeyse 1,5 aydır yazan eden yok.
Investing'e de baktım orada da çok az kişi yazıyor diğer kağıtlara göre.
Sessiz kağıt iyidir. Güzel alım fırsatı verdi endeks de düşünce. Bakalım nereye gideceğiz buradan.
Var mı aktif kişi hala bu kağıtta?
Aylardır toplayıp hazırladılar.ama nedense düşeni kıracakları gün ani bir kararla vazgeçtiler..
Rivayete göre 2grup arası anlaşmazlık olmuş..ya da bu türbülansı haber aldılar.bakalım 5.50 üzerine atıp üst kanala atabilecek mi?
İlk kursunları bu sabah attık..takipteyim.
Ytd
Ulen doldurdun doldurdun..karanlıkta devirdin şişeyi..alacağın olsun..
Meşe malı iteledi patron attığı haberler ile çanak tuttu.herkese geçmiş olsun.cimer ve SPK şikayet edilip mutlaka kağıt incelenmeli sofi yim diye geçinen patron dinsiz gibi davranarak oyuna alet oldu şirkete sahip çıkmadı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun genek kurulu varmı yakın bir tarihte
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet var bugün yapıldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
***CRDFA*** CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2020 Yılı İmtiyazlı Pay Sahipleri Özel Kurul Toplantısı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi İmtiyazlı Pay Sahipleri Özel Kurulu
Toplantısı Yapılan İmtiyazlı Pay Bilgileri A Grubu
Karar Tarihi 19.04.2021
Genel Kurul Tarihi 11.05.2021
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 10.05.2021
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe ŞİŞLİ
Adres Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesi Büyükdere caddesi, No:147 Esentepe / İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçimi
2 - Özel Kurul toplantı tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi
3 - T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmış olması kaydıyla Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin 4. ve 10. paragraflarının, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sitemi Tebliği'nin 11. maddesine paralel olarak kayıtlı sermaye sisteminin yönetim kurullarına verdiği imtiyazlı pay sahiplerinin haklarının kısıtlanması, imtiyazlı veya nominal değerin üzerinde veya nominal değerin altında pay çıkarılması konularında Şirket yönetim kuruluna yetki verilebilmesinin sağlanmasını teminen ekli tadil tasarısı ile Özel Kurul'un onayına sunulması
4 - T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmış olması kaydıyla, 20.800.000 TL nominal değerli A Grubu imtiyazlı payların B Grubu imtiyazsız paylara dönüştürülmesi amacıyla, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. Maddesinin 6. ve 7. paragrafları ile 9. paragrafın devamındaki tabloda öngörülen değişikliklerin ekli tadil tasarısı ile Özel Kurul'un onayına sunulması
5 - Dilek, temenniler ve kapanış
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 imtiyazlıçağrı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 esassözleşmetadil.pdf - Esas Sözleşme Tadil Metni
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz, Şirketin,
- İmtiyazlı Pay Sahipleri Özel Kurul'un 11 Mayıs 2021 Salı günü saat 10:00'da,
"Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesi Büyükdere caddesi, No:147 Esentepe / İstanbul" adresinde aşağıda belirtilen gündemler dahilinde yapılmasına karar vermiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/929245
BIST
(19/04/2021 - 17:26:31)
***CRDFA*** CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı hakkında
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2020
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2020
Karar Tarihi 19.04.2021
Genel Kurul Tarihi 11.05.2021
Genel Kurul Saati 10:30
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 10.05.2021
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe ŞİŞLİ
Adres Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesi Büyükdere caddesi, No:147 Esentepe / İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi,
2 - Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Başkanlık Divanına yetki verilmesi
3 - 2020 yılı Bilanço, Kar/Zarar hesaplarının okunması, müzakere edilmesi ve onaylanması
4 - 2020 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, müzakere edilmesi ve onaylanması
5 - 2020 yılı Bağımsız Dış Denetim Raporunun okunması, müzakere edilmesi ve onaylanması
6 - Yönetim Kurulu Üyeleri ayrı ayrı ibra edilmeleri
7 - Yönetim Kurulunun, 2020 mali yılında oluşan kara ilişkin kar dağıtım teklifinin görüşülmesi ve karara bağlanması
8 - Yönetim kurulu üyelerinin adedinin tespiti, süresi dolan yönetim kurulu üyelerinin yerine yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimi ve görev süresi tespitlerinin genel kurul onayına sunulması
9 - Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücretlerin tespiti konusunda müzakere edilmesi ve karar verilmesi,
10 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetleme Kuruluşu seçiminin onaylanması
11 - 2020 yılı içerisinde yapılan yardım ve bağışların Genel Kurul'un bilgisine sunulması,
12 - 2020 yılı içerisinde ilişkili taraflarla yapılan işlemler hakkında bilgi verilmesi,
13 - 2020 yılı içerisinde 3.kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotekler ve elde edilmiş olan gelir ve menfaatler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
14 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu üyeleri ile üst düzey yöneticiler için şirketimizin Ücretlendirme Politikası kapsamında yapılan ödemeler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
15 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde uyarınca Yönetim Kurulu üyelerine izin verilmesi,
16 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.17.01 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği' de yer alan Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 1.3.6 maddesinde yazılı muameleler kapsamında 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi
17 - T.C Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmış olması kaydıyla Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin 4. ve 10. Paragraflarının Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'nin 11. Maddesine paralel olarak kayıtlı veya nominal değerin üzerinde veya nominal değerin altında pay çıkarılması konularında Şirket Yönetim Kurulu'na yetki verilebilmesinin sağlanmasını teminen ekli tadil tasarısı ile Genel Kurul'un onayına sunulması
18 - Bir sonraki gündemin maddesini oluşturan Şirket sermayesini temsil eden paylardan 20.800.000 TL nominal değerli A grubu imtiyazlı payların B Grubu imtiyazsız paylara dönüştürülmesi için Şirket Sermayesinin 6. Maddesinin 6. ve 7. Paragrafları ile 9. Paragrafın devamındaki tablonun tadil edilmesi, bu dönüşüm sonrasında imtiyazlı A Grubu payların toplam nominal değerinde değişim meydana gelecek olması sebebiyle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.3 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin 4/1-(ç) maddesinde yer alan "mevcut imtiyazların kapsamının değiştirilmesi" hükmü çerçevesinde önemli nitelikteki işlem kapsamında değerlendirildiğinden, Genel Kurul Toplantısına katılarak bir sonraki maddeye ilişkin oylamada olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri için doğacak ayrılma hakkı ile ilgili olarak pay sahiplerinin bilgilendirilmesi (Ayrılma hakkının kullanımına ilişkin detaylar ekli bilgilendirme dokümanında yer almaktadır.)
19 - T.C Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmış olması kaydıyla, 20.800.000 TL nominal değerli A Grubu imtiyazlı payların B Grubu imtiyazsız paylara dönüştürülmesi amacıyla, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. Maddesinin 6. Ve 7. Paragrafları ile 9. Paragrafın devamındaki tabloda öngörülen değişikliklerin ekli tadil tasarısı ile Genel Kurul onayına sunulması
20 - 19. gündem maddesinde yapılan oylama sonucunda ayrılma hakkı kullanımından dolayı Altınbaş Holding A.Ş.'nin katlanacağı maliyet tutarının 10.000.000 TL'yi geçeceğinin anlaşılması durumunda Şirket Yönetim Kurulunun gerekirse işlemden vazgeçebileceği hususunun Genel Kurul Onayına sunulması
21 - Dilek ve temenniler, kapanış
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Önemli Nitelikte İşlem
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 genelkurulçağrı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2 Kar Dağıtım Tablosu.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 3 esassözleşmetadil.pdf - Esas Sözleşme Tadil Metni
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz, Şirketin,
- 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurulu'nun 11 Mayıs 2021 Salı günü saat 10:30'da,
"Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesi Büyükdere caddesi, No:147 Esentepe / İstanbul" adresinde aşağıda belirtilen gündemler dahilinde yapılmasına karar vermiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/929246
BIST
(19/04/2021 - 17:26:45)
***CRDFA*** CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş.( Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2020 Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Kar Payı Dağıtım Önerisi
Karar Tarihi 19.04.2021
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) Stopaj Oranı(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TRETPFC00028 0,0000000 0 0 0,0000000 0
B Grubu, CRDFA, TRATPFAC91P5 0,0000000 0 0 0,0000000 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TRETPFC00028 0 0
B Grubu, CRDFA, TRATPFAC91P5 0 0
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz, şirketimiz stratejisi ve özkaynak yapısının güçlendirilmesi ile BDDK'nın ilgili düzenlemeleri çerçevesinde 2020 yılında oluşan net karın dağıtılmayarak, birinci tertip kanuni yedekler ayrıldıktan sonra kalan tutarın olağanüstü yedekler hesabına aktarılmasına ve bu hususun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar vermiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Kar Dağıtım Tablosu.pdf
EK: 2 Kar Dağıtım oran.pdf
KAR PAYI DAĞITIM TABLOSU
CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş. 01.01.2020/31.12.2020 Dönemi Kâr Payı Dağıtım Tablosu (TL)
1. Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 80.000.000
2. Genel Kanuni Yedek Akçe (Yasal Kayıtlara Göre) 27.983.275
Esas sözleşme uyarınca kâr dağıtımında imtiyaz var ise söz konusu imtiyaza ilişkin bilgi yoktur
* SPK'ya Göre Yasal Kayıtlara (YK) Göre
3. Dönem Kârı 17.520.106 9.350.372,89
4. Vergiler ( - ) 2.120.077 2.220.088,73
5. Net Dönem Kârı 15.400.029 7.130.284,16
6. Geçmiş Yıllar Zararları ( - ) 0 0
7. Genel Kanuni Yedek Akçe ( - ) 356.514,21 356.514,21
8. Net Dağıtılabilir Dönem Karı 15.043.514,79 6.773.769,95
Yıl İçinde Dağıtılan Kar Payı Avansı (-) 0 0
Kar Payı Avansı Düşülmüş Net Dağıtılabilir Dönem Karı/Zararı 15.043.514,79 6.773.769,95
9. Yıl İçinde Yapılan Bağışlar ( + ) 9.095,24 0
10. Bağışlar Eklenmiş Net Dağıtılabilir Dönem Karı 15.052.610,03 0
11. Ortaklara Birinci Kâr Payı 0 0
* Nakit 0 0
* Bedelsiz 0 0
12. İmtiyazlı Pay Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
13. Dağıtılan Diğer Kâr Payı 0 0
* Çalışanlara 0 0
* Yönetim Kurulu Üyelerine 0 0
* Pay Sahibi Dışındaki Kişilere 0 0
14. İntifa Senedi Sahiplerine Dağıtılan Kâr Payı 0 0
15. Ortaklara İkinci Kâr Payı 0 0
16. Genel Kanuni Yedek Akçe 0 0
17. Statü Yedekleri 0 0
18. Özel Yedekler 0 0
19. Olağanüstü Yedek 15.043.514,79 6.773.769,95
20. Dağıtılması Öngörülen Diğer Kaynaklar 0 0
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL) TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%) 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET 1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
A Grubu 0 0 0 0 0
B Grubu 0 0 0 0 0
TOPLAM 0 0 0 0 0
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/929248
BIST
(19/04/2021 - 17:27:23)
Sedat Peker 5. videosunda Mehmet Ağar'ın Fethullah Gülen'in mektubunu çerçeveletip koğuşuna astığını, Altınbaş ailesine kumpas kurup fetö borsacığı yaptığını söylüyor ve Kolombiya'da yakalanan 5 ton kokainle ilgisi olduğunu ima ediyor!
Hukukun olduğu ülkelerde bunlar ihbardır..!
Uzun süreli bekleyiş devam ediyor, kaç bakalım nereye kadar kaçacaksın? :cool:
Neler oluyor :s açıklama yaparmisiniz ¿
3.10 dan almışlar 3.11 den satmazlar herhalde :oleyo::oleyo:
Yuh yüzde 400 bedelli nedir ya , aç gözü herifler .pekergyo da 400 bedelli yapmıştı millet bedellileri yaktı kuponların çoğu iptal olmuştu
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk bu bedellilere çare bulmazsa borsads kimse kalmayacak zaten yaprak kımıldamıyordu şimdi iyice buka saracak
Şimdi millet anaavrat kayacak bunlara ama önemli değil para gelsin yeterki
Önce hisseleri sat sonra yüklü bedelli açıkla ne güzel istanbul. Borsada şirketin varsa ömür boyu bedelli ile para topla ama bide öteki tarafta galya kuyusu var ondan haberleri yok galiba ağaların
ben bugun e devlet uzerinden spk ya şikayet ettim..önce açıklık %30-40 bandıydanken . elindeki hisseleri sat halka açıklıgı %70 getir, sonra bedellı açıkla buna ne derler tam adı ne bilmiyorum insider trading mi? tokatçılıkmı ?tırnakçılık mı? sermaye artırımı nedir ?bul karoyu al parayımı nedir ne?
spk nın böyle bir bedellıye ızın verecegını zannetmem ..elındekını boşalt sonra %400 bedelli
Başvuru İçeriği: Bedelli sermaye artışları yatırımcıları soyma amaçlı kullanılıyor. EUHOL: % 400 bedelli için başvuru yaptı,ama önce elindeki hisseleri borsa spekülasyonu ile elinden çıkardı. MNDRS: 65 milyon hisseyi satış kararı aldı,muhtemelen o da hisseleri sattıktan sonra yüksek oranlı bedelli sermaye artışı yapacaktır. Keza İhlas grubu uzun süredir yüksek halka açıklık oranları sayesinde yüksek bedelli sermaye artışları yapıyor. Lütfen bu soygunlara izin vermeyin sayın SPK yetkilileri''
efe isimli arkadaş paylaşmış.. euholun bedellısı iptal edildi çunku crdfa nın aynısısını yaptı..şikayet edelim ...
önce meşe denilen tescilli kişi tarafından küçük yatırımcıya pazarlanıp zarar ettirildi , sonra patron satışları 3 ayda 20 milyon lotu bulmuş ,halka açıklık oranı % 70 i geçmiş ,şimdi de %400 bedelli açıkladı
elimde hisse falan yok ,1 liraya düşse yine almam , daha doğrusu halka açıklık oranı %70-80-90 vs olan hiç bir hisseye bulaşmam
Asıl merak ettiğim bu bedelliye SPK onay verecek mi ?
Haberi borsanın düştüğü güne denk getirdiler özellikle akılları sıra hisse bedelliden dolayı değil borsa düştüğü için düştü izlenimi verip tere yağından kıl çekeceklerdi ama bugün borsa düşmedi aksine yükseldi hisse bedelliden dolayı taban olunca konturpiye de kaldılar.borsanın +3 oldugu gün taban olmak nasıl bişey onu görmüş oldu
Bedelliler biyandan halka arzlar biyandan borsadan soğudu kaçtı millet.bist yönetimi ve spk da övünsün dursun