Bir çok hissede pazarlama bu şekilde yapılıyor....Ama inşallah 6.60 kırılır.....6.60 kırılmadıkça yeni girmek BÜYÜK KUMAAAAARRRR...............!!!!!!!
Printable View
3 kez aldım sattım gün içi 4. yü yemiyor artık
çok tehlikeli hareketler bunlar..... sat rızza sat... ali topu at...rızza malı sat.. ytd..
arkadaşlar cemaşın ederi..sıfırdır..ışıklar ambalaj vardı zamanında 25 kuruştu, bunların atıl depoları vardı ..bu atıl depoları güya fabrikaya dönüştürdü...bildim bileli bu şirketlerin içi boştur.....bulaşmaya gelmez isterse fezaya gitsin..zaten herşey robota bağlı vatandaş içine girince baş aşşağı, vatandaş içinden çıkınca yukarı ve özendirmeden ibarettir....bu tür kağıtlar yüzünden vatandaşın parası bittiği için güzel kağıtlar bedavada bekliyor....vurguncu spekler para avındalar...
An itibariyle a.o.f nedir arkadaşlar
5.16 - 5.59 ve 5.80 direnç aşağıda 4.73 - 4.04 ve 2.94 var seç rıza..
5 üstü nerden kapatırsan kapat
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
millet içine girmişse dibe..millet mal almadıysa yukarı gider...
her an aşağı basacak gibi hareket yapıyor dünde bu hareketi yapıyordu k.y dikkat etsin
4.00 gel 5.20 güzel kar marjı verdi kime kendine tatarramazan yazmıştı 3.80 gele bilir... helal
gitmeyen kagıt aşağı gelir...ytd
A.of ne oldu gören duyan bilen varsa yazarmısınız
A.o.f. çok düşük kalmış aşağı basma ihtimali yüksek . Fakat bu seviyelerde kalırsa yukarı deneyip a.ortu yükseltebilir . Yarına hazırlık için y.t.d
Biraz daha düşecek diye gayret ederseniz bugün 5.30 u geçer
A.o.f. Yükseltiyorlar hadi hayırlısı
pasta var mı alıcı satıcı
O eskidendi A.O 4.00 olsun 5 kapansın 5 in %20 tavan tabanı hesaplanır
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tatar bey eşleşme leri yazarsan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4.14 aldım 5.18 sattım 1 gunde kara bak yok boyle bir hisse 1 gunde 120 kademe hareket vay be:)
Vartolu .yatas tavsiyesi için tesekkurler arkadasim.Allah bereket versin
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar demiştim cambaz dalavereci emir silmeler baskı ve korkutarak 4.02 den 5.25 e kadar çıkardılar
Oyak derlki ısbır 320 uonga 1500
a.o.rt candır gerisi heyecandır a.o.rt eger yükselirse kapanış fiyatına yaklaşırsa suların durulduğunu gösterir . aort bu yüzden önemli
teknik olarak 5,20 üstünde kapanış olabilirse yeni zirveler dener
Nerede yazıyor ben görmedim, ilkkez sizden duyuyorum.insallah kağıt beklentiniz dahilinde gider. Borsabey ya adamlar yukardan yüksek hacimle satıyorda aort yukarı doğru o yüzden artmışsa bunu nasıl açıklıyorsunuz. Dikkat ederseniz 5.20 fazla zorlamiyorlar, çünkü dün işlemlerin çoğunu 5.20 ve üzerinden yaptılar.
Yazından bir şey anlamadım ama helal hoş olsun bunlardan kar edene helal olsun
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
söylenecek tek bişey var bence eğer buralardan basarsa tekniğe de , kağıda da , küçük yatırımcıya da , zarar verir . bakalım niyetini göreceğiz . yatırım tavsiyesi değildir
Cemas 5.11 yonga 1500 ısbır 339
6' ları bir daha göstermeden rahat etmeyecek rızza... ytd
Tatar üstad. Yeşil holding sizce ne yapmaya çalışıyor. 35den aşağı Geldi. O kadar güzel haber geldi gitmiyor. Patron hisse alacam dedi azıcık aldı 27 oldu gene düştü 24 lere. Yatay takılması gerekmez mi. 30 üstüne ne zaman gelebilir teknik bi vade görebiliyor musunuz
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://youtu.be/Olhvj4DDsjs
CEMAŞım ben bu hisseden gidersem ,ZÜLFÜ PERİŞANIM kal melun melun.....!!!
Gidemem ben bu CEMAŞ tan......!!!!
5.11 kapatmışız....!!!
At 6.60 üzerine 2000 lotumuz 6.600 lot yapacağım.....!!!!