bu arada bilmeyenler için söyleyeyim konya cimento 2002 yılında 3 liradan 2006 yılında 67 liraya koptu
Printable View
bu arada bilmeyenler için söyleyeyim konya cimento 2002 yılında 3 liradan 2006 yılında 67 liraya koptu
yada başka bir anlatımla................... ki bu daha reel bir fiyat analizi olur. 2.50 dolardan 50 dolara
2013 yılı NETAS vakasından sonra çıkan yeni mevzuattan sonra o işler o kadar kolay değil.
O tam facia gerci 2008 krizinde yurt dısındaki merkez batıyor ayağına baya düşmüştü sonra bi koptu ama tam koptu
Bu boğa kurbanda kesimi bekliyor:))))
30.01.2017 en yüksek 5,77 19.02.2018 en yüksek 5,69 biri bollinger üst banta değen 1 . tepe 2.cisi bollingerın içinde kalan 2. tepe.5,70 üstü kapanış yapıp 5,80 üstüne atana kadar sıkıntı.Ne zaman gerçekleştirirse o zaman daha umutlu olmak lazım.
anlaşılan 5.35 deki gap doldurmaya dogru süzülüyor ..İ.T
Ah be bucim hiç bir gun normal hareketin yok. Ne diyelim en azından böyle bir günde eksi değiliz:)))
Yok onu da yazardım da şimdi dedim eskilerden biri 2 kelime eder bişey diyemem diye yazmadım.
Sayın Beşiktaşk.İyi günde ver normal günde ver kötü günde zaten ver.Tabii bugün alacak alması lazım.Ben yıllardır bu işin içindeyim böyle bir stil görmedim.yatırım açıkla ver.yatırım iptal ver.Az kar et ver.iyi kar ettin daha çok ver. :):):)
Hayır yahu bir gun de (aylardır) bi tavan yap ne bilim bir % 10 felan yap aylardır yıllardır dumduz hani bana göre sıkıntı yok bu sayede iyide mal aldık ama endeksin bu seviyesine ve karına yakışır bir hareket te beklemek hakkımız........
Satışa devam i.t ye selam mal kalmadı piyasada üçün beşin peşindesin ama senin stilin bu bıktır bezdir usandır [emoji4]
Omur torpusu bu kagit
Boyle kar acikla cemtas gibi bir surketin olsun ve degerin 150 milyon dolar.olsun cemtas taki payini bile satmaz 150 milyon dolara
Taban olsaydin ya .....
Çoğu zaman kendime sormuşumdur yahu bir suru kağıtta günlük işlem yapıyorsun be adam niye kazandığını buraya gömüyorsun? Çoğu zaman 10 kademesinde 10 bin lot alış olmayan kağıtla işin ne? İçimden bir ses bana hep diyorki ya oğlum bu şirket bankalar gibi faiz işi yapmıyor efes gibi alkol satmıyor ehhh karda ediyor azcık temettude veriyor otur kıcının ustune burda bekle al sat yapmadan...... ama içimdeki sese tavsiyem git su İ.T inde iç sesi ol birazda bir kağıt bu kadarda surundurulmezki de.... ölümde var de kefenin cebi yok de boğazda yalı parasına nerdeyse sermayesi kadar kar edip ustune bir liman ustune kocaaaa otomotiv sanayi şirketi olmaz de ....... çünkü artık diyecek bir sey kalmadı
güldürmeyecek yuzumuzu anlaşıldı bu
ABD'nin çelik ve aluminyuma uygulayacağı gümrük vergisi AĞAYI rahatsız edebilir mi ?
ÇEMTAŞ'tan dolayı
Cemtasın müşteri portföyünde amerika yokki etkilensin:)))
Hepsi bahane aga nederse o olur onun keyfi ne zaman gelcek yabancida girmiyor kagida lot yok ne toplayacaki
Ki
Kagidi borsadan cikartma pesinde olabilirlermi acaba bu yil borclarda bitiyor nasil karlar gelir acaba
Borsadan cıkmaz ana bu ay sonunda gelecek bağımsız üyeler bir şeyin habercisi bu konuda yazmıştım zaten.....
Boyle borcsuz karli baska cimento sirketi yok .istirakini da saymiyom.bu pastayi kimseyle paylasmak istemiyor.tabi
Olmasi gereken deger 15 ten yukari hesaplarima gore
Keza baticimento sadece fabrika arazisinin degeri suanki degerinin iki katidir.ama bucim gibi her yil duzenli kar eden ve borcu bitmek uzere yani copsuz uzum olan baska cimentocu yok
Afyon.aslan zaten ucuk rakamlarda
Değer belirtmek istemiyorum ama Trabzon limanının satışındaki talebe baklırsa Roda , cemtasın renovasyon sürecinin tamamlanması ve elinden rodanın alınması Çemtası, Sabancı grubunun çimento şirketi talebine ve gelecek bağımsız üyelerin geldikleri kurumlara bakılırsa Bucim olmak üzere bu 3 luden biri satılırsa şaşırmam.......... bu durumda aklıma afyon çimento da geliyor Banvit’in satısıda geliyor. Sonuc olarak ağaların keyfini bekliyoruz ama bizim tavuk altın yumurtaların üstünde oturuyor. Adı yumurta ama nevi altın bakalım altın yumurtadan nasıl bir civciv çıkacak........
Cuma bastigi gibi adamlarda ne dip var.ne edep.
Buyil ettigi kar ile kisa vadeli borclarini kapatabilir cok az bir uzun.vadeli borcu kaliyor.yabanci toplu olan takasi gorunce girmiyor kagida.degerini bulacak ama nezaman adamlarin milyonlari yatiyor kagitta bizim binler.
I.t nin oldugu kagit gitmez gitmez bir gitmeye baslarsada durmaz.
Bu satan insanlarin maliyeti kac ta satiyorya.burdan mal cikmas.i.t
Mal satan felan yok hacim zaten yok..... işlemler fiktif.... hatta satan kurumla alan kurumlar bile aynı olmaya başladı son zamanlarda......yani artık millette bezdi kendileride bezdi bu oyundan işlem yapıp bide komisyon vermeyelim kafasındalar bu ara
olaya fiyat pencereinden bakarsan daha dusuk........... benim de öyle ama ustune zaman ve faiz kaybı ve diğer getiriilerin hesabını koyarsan amcalar bile ciddi zarar yazıyor.......... cunku bu hacimle al sat yapamadıkları için kendileride maliyet düşüremiyorlar......... sonuç zaman aleyhlerine işliyor....... hepimiz gibi