Kır 480 artık
Printable View
Kır 480 artık
paket alımlar devam ediyor.. bakalım ne çıkacak bu işin sonunda..:)
Bereket versin )😉
paket alımlar la neyi kast ettiniz ..belirli bir gurupmu giriyor
Rsi deki uyumsuzluk düzelene kadar böyle
Düzeltmede 453 ve 432 izliyoruz
Dün üstteki rakamları 456 ve 437 ye yükseldi
449 ve 459 üzeri kapanışlar olmadıkça olmaz aşagıda 444.40 -404
hafta kapanışta at bea 470 üzerine..:plc:
Artı kapanış güzel oldu pzt veya salı yön tam olarak belli olur
460 geçilemedi……
444 altına verirse nereye kadar verir bilinmez
İlk durak 411 gibi
Kimse kalmadı galiba
448 ve 459 geçilmediği sürece feyk olarak kalır
Geçer sonraki günde devam ederse uzaya kadar gider
Artı kapaması yarını önemli kılar
400-450 arası oyalanacağız gibi
420 altında verirse ufaktan destek olurum
419 üzerine atmalı olmadı 400 ve altına sarkma ihtimali var
Benim senaryom önce yukarı sonra yine aşagı
Yukarı derken 440-460 arası
Bugün 440-441 denemesi olacak gibi yarın aşagı bekliyorum
bedelsiz haberi ilk hangisine düşecek, bul kareyi al parayı..:wave:
Beklenti gerçekleşti şimdi verileni almak için bekleme zamanı
halbuki yeni başlıyor gibi daha..
neyse bol kazançlar..
Dün ve bu sabah alan için güzel marj bereket versin
Yeni alım içi ya 423-400 yada 465 ve 480 lerdeki zirvenin geçilmesini takip edin benim şu an gördüğüm biraz dinlenebilir ha dinlenmedi biraz pahalı alırım karar sizin genel durum bu süreçten sonra güzel çıkış olabilir
nasıl dı o söz.. bir gece ansızın gelebiliriz..:)
ben gıpraşmam.. yukarıda halletmesi gereken 460.50 var öncelikli..
bol kazançlar..
Eksi kapanış bekliyorum bakalım tutacak mı?
440 üzeri durabilir ise 460 sırada
Oyalanma beklediğimiz gibi olmaya bilir efsane bir dönüş ve hareket ihtimali. bugün kendini gösterdi yarı hisse yarı nakit
indikatörler tutmayın küçük enişteyi modunda.. artık gerisi güccük enişteye kalmış..:wave:
bryatta çanak kulp formasyonu göze çarpıyor...çanağın dibi 270 iken bu çanağın zirvesi ise 470 görünüyor..kulp ise 470 ten 407 e kadar sürdü...şimdi hedef çanağın zirvesi olan 470 ler...geçildiği taktirde (ki davranışları buranın geçileceğini gösteriyor) 470-270=200 brimlik bir çanak katlaması hedef olur ki bu rakam da eski zirvesi olan 470+200=670 leri gösteriyor..
bu süreçte 500 psikolojik direnci var..yine 550 diğer bir psikolojik direnç...buraları tekniğe uygun bir şekilde geçerse hedef rahatlıkla görülür...
670 hedef geçildikten sonra öngörülemeyen bir çıkış gündeme gelebilir...çünkü 670 ten ötede bilenen bir direnç yok...asıl agresiflik 670 ler geçildiğinde görülecektir...tabi eğer gerçekten de geçerse ?? vede tekniğe uyarsa ???
yalnız 8 aylık bir düşüşten sonra çıkışa geçmesi boşa bir çıkış olmamalı diyor mantığımız...toplayanların vardır bir planı diye düşünüyorum...
bu yorumlar kişisel düşüncelerimdir..herhangi bir tavsiye içermiyor dostlar...keko saçmalıyor da diyebilirsiniz bunlara...
bazen tahtacılar tiyatro oyununu çok önceden hazırlarlar...ky yatırımcıya her zaman figüranlık rolünü oynayabilmesi için az bir lot bırakırlar...maksat her şey kurallarına göre oynanmış görünsün...bakalım buradaki ağalar nasıl bir oyun sergileyecek ???...uzaktan merakla izliyorum...
ahha kekom gelmiş.. keko ne varsa bunlarda var yine.. yakaladın mı ihya ediyorlar..
gerisi tırt şu an, herkes vurkaç, trade peşinde.. lot sayması kolay olsun diye sığ tahtaları seçenini mi ararsın, var oğlu da var..
yerli ile olmaz bu işler, yabancı gelecek te.. yabancı gelene kadar yerli çakallar ky nin parasını çekmez ise tabi..
borsada hiç bir zaman spekülasyondan başka bir şeye inanmadım halen de inanmıyorum.. her şey spekülasyonun bir parçası.. ulan madem bilançolar, temeller vs. çok önemli niye gitmiyorlarda yabancı gelsin diye sabah akşam yağmur duası yapar gibi dua ediyorsunuz..
demekki neymiş, para, para da yabancıda.. gerisi ..... teyyare selam söyle o yare..:party::party: