:) :) :)
Printable View
bir tavan görmek nasip olmadı bu hissede spek resmen kış uykusuna yattı...
Kağıtta gideceğine dair hiçbir işaret yok ama yine de 1.46 'dan bir miktar daha aldım.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen yıl spekülatif hisse kategorisinde belirlediğim çok ufak çaplı aldığım hisseler vardı iztarım-yayla-burva-burçelik-adese-mepet-flap-samat-brksn-ekiz-akguv-yunsa-cemas-gerel bu hisselerin grafikleri hemen hemen aynı aynı fabrikasyon malı grafikleri var ve ara ara akıl almaz yükseliyorlar....bunların bilanço ile kar ile zarar ile işleri yok toplu mu değil mi operasyona uygunsa düğmeye basıyorlar....brksn bunlardan bir adım önde temel olarak yeni filiz atıyor yolun çok başındayız ....
Son derece doğru bir yaklaşım. Brksn öyle bir kağıt. 15 lere gittiğinde her gün neredeyse izledim ama bir lot alamamistim. Böyle kağıtları dipten almazsan bir daha alamiyorsun. Çünkü her an dönme ihtimalleri oluyor.
aylardır hisse. net e girmiyordum, bir baktımki bizim topik te maşallah yazanlar var millette baya mal var anlaşılan, bende bayadır bu kağıt nie gitmiyor diyordum, desenize daha çook zamanımız var, ben hiç içinde ky varken giden kağıt görmedim.
Avodda ağzına kadar ky vardı. Ki şirketin yüzde 84 u halka açık. Ben de vardım. 0.75 maliyetle. 0.98 den sattım. Şimdi 1.51 tavan. Zamanı gelirse ve sebebi varsa gider hiç affetmez, ky falan dinlemez kardeş. Ama zamanı ne zaman gelir bilemem onu.
bu hisse gözümde spekülatif hisseler kategorisinde adrenalin hissesi....iyi şeyler yapıyor şirket ama sırf iyi şeyler yapıyor diye almadım bu hisseyi....maliyet yüksek olabilir benimde 2 tl üzeri....bu hisseyi alırken ne amaçla aldığınız önemli...temettü bekliyorsan unut derim....kısa zamanda para kazanacağım diyorsan unut derim.....bu hisse spekülatif hisse düğmeye bastıklarında koltukta varsın yada yoksun durum bu..ne zaman basarlar düğmeye bilemeyiz spekülatif hareket ne zaman başlar...sebep aramaya gerek yok....kar ile zarar ile aslında pek işi yok...
Ek 20754
ben teknik le aldım temelden çakmam hiç, maliyetim bi tavanla çıkar, ama tavan ümidi yok işte, hele bu piyasada kağıtlarımın hiçbirinden bi ümidim yok, bu grafikteki tek ümidim sıkışmış olması inş. bi tepki yapar artık.
yatırımfınans hergün 12.500 lot satıyor o bitsin bakalım citinin malını satıyor t artı 2 ye göre 40 bin lot kaldı elinde
bi dal alıp kaçsammı?
Mal aktarımı mı oldu?
Gören,bilen var mı?
Hacim arttı.
Var bir şeyler....
global 100 bin lot sattı
iş ve deniz aldı çoğunu
9 aylığa bak hele
Devre kesici girdi
vergi dairesine güzel kar göndermiş:bravo:
BRKSN.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Ooo 1.69 olmuş. Karı iyi gelmiş. İyi ki almışım [emoji23][emoji23]
1.60 duzeltiyorum
1,73 gördük