Bu baþlýðý þu anda 8 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
Geldim okudum gidiyorum benden baþka kimse yokk:notr: Elinde hisse olan arkadaþlarýn gönlünce olsun..
Printable View
Bu baþlýðý þu anda 8 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
Geldim okudum gidiyorum benden baþka kimse yokk:notr: Elinde hisse olan arkadaþlarýn gönlünce olsun..
Arkadaslar bu kagidin hikayesi nedir varmi bir projesi ortakligi yada baska bir olayi cunki firmanin finansal ihtiyaci yok 9 aylikta zarar getirmeyen firma yok kasasinda parasi var az bir borcu var ama 32 trilyonluk bedelli yapiyo sebebini aciklicak kimse varmi acaba
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalim bu hafta da 1 in altini yoklada görelim biraz zor
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli olursa þuan fiyat ne olacak 78 krþ mu
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarih ne zaman göremedim bir türlü???
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba arkadaþlar selamlar, þimdi yeniden deðerleme hayýr mý þer mi var mý bir fikri olan ?
Sermaye Piyasasý Kurulu’na 09.11.2018 tarihinde baþvuru yapýlmýþ ...bedelli sermaye ne zaman olacak...fikri olan varmý...1.60 da sürüklenip duruyor üstelik..
Bu hisseyi hiç alan satan yok sanýrým, yorum yerinde yeller esiyor
Hisseyi biraz inceledim. Bedelli açýklanmýþ. Bedelli olmasa hisse 2.50 tl rakamlarý görürdü geçtiðimiz 1 ayda. Hissenin düþmesi þu anda elinde olanlar için iyi deðil ama elinde olmayanlar için, bedelliyi fýrsata çevirecekler için iyi bir durum. 1.60 tan bedelli olsa rüchanlar 1.tl den alýnýr. 1.60+1 tl =2.60 tl:2=1.30 tl ye düþer ortalama.
Þirket piyasa deðeri düþük kalmýþ o da patronun güvenilirliði noktasýnda sýkýntý olduðuna iþaret ediyor.
Elinde yüksek fiyatlardan hisse olup büyük zararda olanlarýn yapcaðý þey ise þudur, Spk ya bolca baþvuru yaparak bedelliyi onaylamamasýný istemeleri. 8 Liralardan beri elinde hisse olanlar için hakkaniyetten çok uzak bir karardýr bedelli açýklamasý.
Yazdýklarým yatýrým desteði deðildir.
Lütfen bu kapsamda deðerlendirin.
1.70 lere uzanabilir yatýrým tavsiyesi deðildir
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancý yatýrýmcýlarýn Pay Piyasasý ve Piyasa Öncesi Ýþlem Platformunda gerçekleþtirdiði 2018 yýlý Aralýk ayýna iliþkin iþlemler ekteki tabloda yer almaktadýr.
https://i.hizliresim.com/P1kWlb.jpg
Bedelli sermaye artýrýmý bir yerlere takýldý!
Gedza da ayný gruba mý ait.?
merhaba...bedelli verecem dedi..kap dan haber çýkmadý hala..kaðýt 1.5-1.6 arasýnda gidip geliyor..silkeleme mi yapýyorlar ..sabýrla bekliyoz ..kaðýtlar bu hafta primlendi ama bantaþ yattý..zararýmýz büyüyor bekledikçe..
SPK Bülteni :
https://i.hizliresim.com/gr94ZN.jpg
Yarinki durum nasil olur sizce. Zaten bekleniyoduyu fiyatladimi? Yoksa yarin göcermi iyice?
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açlarý doyurmak lazým . Paranýn tadýný aldýlar.her sene bedelli yapýn.milleti düzeltebildiðiniz kadar düzeltin .mal satmak isterseniz yabancý ortak haberi gönderin.yabancý zaten kendini düzdürecek bir yer arayýþýnda .hayýrlý iþler harama doyun. .ytd
bedelli açýklandý..þimdi yapmamýz gereken adým nedir..rüçhan hakký 1 TL den alacaðýz..bunu bankanýn 444 lü müþteri hizmetlerinden mi yapmamýz gerekiyor..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/735399 bntas izahname
Anladýðým kadarý ile, hissede hiç bir hareket olmadýðý varsayýlýrsa, bölündüðü gün eldeki hisse 1,50 TL diyelim. Bntas:1,25TL,
Bntas R:0,25 TL olur sanýrým. Bedelli parasý :1,00 TL Yatýrýp, kuponlar hisseye dönüþünce;
Maliyet : (1,50 TL.+1,00TL) / 2 Adet Hisse = 1,25 TL
Rüçhan alan içinse: BNTAS R:0,25TL + 1TL Bedelli parasý yatýrdýðýnda, maliyet = 1,25TL oluyor sanýrým.
Hesap bu þekilmi, anlayan arkadaþlar yanlýþým varsa düzeltirseniz memnun olurum. Þimdiden teþekkür ederim.
Kararýmý vermek için, kendim için bilgilenmek amaçlý çalýþmamdýr. Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Bölünme tarihi ne zaman belli olur.
Bölünmeye katýlmakmý, buradan satmakmý mantýklý olur. Tecrübeli arkadaþlar yorumlarsa memnun olurum. Þimdiden teþekkürler. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
evet bende düþünüyorum nasýl bir yol izlemek gerekiyor..borsa çýkýþta iken paramýz yatýyor caným sýkýldý bugün iyice.primlenen diðerlerini görünce ,ne diyelim ya sabýr..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a6d3446193.jpg 2-15 þubatta bölünüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bedelliye buradan girilir mi? Tamamen hisse ile ilgili beklentiye baðlý olarak deðir.
Bedelli sonrasý hisse fiyatý 1,25 olacak. Zaten bedellide yatýrýmcý 1 TL ile elindeki mal kadar alma hakkýnda sahip olacak.
Bedelli sonrasý hissede bir gerileme olursa, yatýrýmcýya tanýnan bu hakkýn ne anlamý var. Ayný maliyetle elinde hiç hisse bulundurmayan da dilerse 1 TL civarýndan hisse alabilecek.
Bu seviyelerden bedelli biraz riskli.
Hisse bedelli sonrasý yükselirse avantajlý olur elbet ancak yükselecek mi? Patron þirketi nihayetinde.
BNTAS.E %100 Bedelli, Bölünme sonrasý Teorik Fiyat: 1.255 TL (Teorik fiyat, fiyat adýmýna yuvarlanmamýştýr.)
Arkadaþlar;
Konu hakkýnda bilgisi olan varsa aydýnlatabilir mi.. Hesabýmda 1.41 den hisselerim ve 0,40 dan rüchan hakký gözüküyor..Rüchan hakký ve hisse toplamý 1.91 bedelli arttýrýmý rakamý gözükmüyor yada ben ilk defa rüchan hakký iþlemine maruz kaldým. Þuanki durum nedir ve ne yaparsam daha uygun olur..Yardým lütfen
Hisseyi satarsam ruchanlar da mi satilmis olur diyeyim de ortalik karissin.
Hisse arttýðýnda rüchanda artýyor, düþtüðünde ise rüchanda düþüyor fiyat olarak, benim hisse tutarý bayaðý yükselmiþ görünüyor kümlatifte rüchandan dolayý..Bilen biri varsa dünkü kapanýþa göre bir örnekleme yapabilir mi? 1000 lotum vardý 1.51 den kapandý bugün 1000 lot 1.40 dan ve 0,40 dan 1000 rüchan hakký var. Ben iþin içinden çýkamadým. Þuan artýdamyým eksidemiyim ( 1000 lotu örnek olarak yazdým kolay olur diye )