Murat bey sizin kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu gecenin hürmetine sıkıntılaramızı gidersin inşallah...
Printable View
Murat bey sizin kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu gecenin hürmetine sıkıntılaramızı gidersin inşallah...
Ayrıca bu formdaki tüm hissedarlarinda ayrı ayrı hepsinin kandilini kutluyorum Allah'a emanet olun. Zor günlerden geçiyoruz, sabırlı ve bir birimize karşı saygılı olmamız gerekiyor. Sizlerden ricam yapıcı olalım yıkıcı değil.
Merkezi Kaydi Sistem İş ve
Bilişim Uygulama İlke ve
Kuralları Yönergesi 24/03/2017 tarihinde yürürlüğe girdi. Bizim şirketinde ilerde iflas ederse bazı işlemleri bu yönergeye göre yapılacak okumanızı öneririm okumak iğdir.. Çünkü Müjdat okumuyor okuyan birini bulmuş aylık 50.000 tl veriyor sizde okuyun ki haklarınız bilin. Sonuçta sizler okuyan ve bilen birilerine para vermiyorsunuz herşeyi kendimiz başarmamız gerekli şimdiden kolay gelsin ytd..
https://www.mkk.com.tr/project/MKK/f...%2Fisvebilisim
MURAT DOĞAN
SN; Murat Doğan bey bundan sonra süreç nasıl işler bilgi paylaşımında bulunabilirmisiniz?
Google drıve üzerinden bir çalışma yapıyorum bittiğinde burada paylaşırım. Canınızı sıkmayın süreç zor kolay değil ancak süreç te meşgaleli bizler şuan için dilekçelerimizin cevabını bekliyoruz. Dilekçeler gelsin ne yapa biliriz yeniden masaya yatıracağız. Yargı kapsamında idare mahkemeye gidile bilinir fazla masraflı değil bende karşılarım ancak alacak davası harçları çok yüksek burada ki yatırımcıların kişisel bazda 1000, 3000, 5000 hadi hadi 10.000 lotları var adamlar 0,50 krş ortalaması ile 1000 lot almış 500 tl para ödemiş biz dava açsak adam başı 500 tl tutsa 0 1000 lotu olan verir mi bence vermez... Bu işler öyle kolay değil herkes birinin üstünde en alttakinin canı yanıyor bu arada en alttada ben varım ... Kartallar yukarıda avlarını arıyor büyük hissedarlar.. ceplerinden 1 tl çıkamadı daha sadece MKU noter masrafı ödedi genel kurul için bu kadar... şimdilik bekleyin zamanla kimin samimi olduğunu kimler bu hissenin dava adamı belli olacak kimlerle yola devam edilecek netleşir .. o zamana kadarda iflas erteleme karara bağlanır.. YTD..
****Bu arada bimer cimerden başvuranlar 15 gün içinde cevap gelmez ise 16 gün Başvurunuza cevap gelmediği için Bulunduğunuz ilin Cumhuriyet Savcılığına Şikayette buluna bilir yada yeniden bimer ile dilekçenizin akibetini sora bilirsiniz. ***
murat bey size zahmet mağduriyetimizi anlatan kısa ve öz dilekçe örneği paylaşabilirmisiniz? bir de bimere baş vuruda şikayet olarakmı baş vuracağız?
Daha önce yazılmıştı bakabilirsin foruma..
sayın yatırımcı; devletin kurumları ve onların görev kartları var başvurduğunuz kurumun görev tanımına göre baş vuru yapacaksınız. Yaptığınız dilekçelerin yasal dayanakları olsun dilekçe kuruma ulaştığında sorumluluk esasına dayalı olarak çözüm yada öneri yada ret cevabı gele bilmelidir. ki yargıya gide bilin..
*** BEN YATIRIMCIYIM ZARARIM VAR HALİM NE OLACAK GİTTİ PARAM , BİSİKLET ALACAKTIM DİYE DİLEKÇELER YAZILMAZ...
Bu kurumlar Kanun ve Mevzuatlarla yönetiliyor hakkınızıda kanunlarla istemeniz gerekli.. ytd...
Bu arada benim Müdahil olma dilekçemi sayın Nuri ÜNAL la beraber yazmıştık.. ( Bende yazabilirdim Hissem var Davaya Katılmak istiyorum Gereğini arz ederim ) işte öyle olmuyor Herşeyin bir ehli var Bilmemek ayıp değil bilene soracaksın Mesala sayın Deniz kendini yetiştirmiş bu konulara hakim Sayın Nuri Ünal da kendini yetiştirdiği bazı alanlar var mesala sayın MKU da kendini yetiştirdiği uzmanlık alanları var.. Benim de bazı uzmanlık alanlarım var.. Ancak yeterli mi yetersiz aslında herkes bir olabilse bu genel kurul çoktan yapılır Müjdat Bey Yatırımcı Sorumluluğunu kötü kullandığı için yada vb... nedenlerle kapının önüne kona bilir di Müjdat bey.. Müjdat yatırımcısını öğrenmiş kimin cebinde kaç para var biliyor hisseye kim ne kadar müdahele eder biliyor o açıdan böyle bir süreçte sizlerin nereye kadar yol alabileceğinizi de bence biliyor.. Aklı selim ile hareket edile bilinirse bu hisse jeneratörlü yada Jeneratörsüz yoluna devam edebilir.. Hukuki Yollar Açık Buna.. Herkes hisse ne olacak diyor şuanlık bu tür sorular yersiz olur.. Bu konuda dayanak yoksa söylenen şeyler yersiz olur yatırımcı arkadaşlar.. İnsanlar eskiden evleneceği kızı bile 10 kere araştırır sonra nikah kıyarmış.. Bizler GENYH ne kadar araştırdık hissenin grafiğine bakan atladı sonu ne oldu Hüsran oldu. Bazıları şöyle düşünüyor olabilir sayın deniz, sayın murat yada ali veli uğraşıyor bizde hakkımızı alırız diye düşünüyorlarsa yanılırlar Hak aramayı bilen ve yerinde mücadele eden kazanacak.. Allah Yardımcınız Olsun.. YTD..