din kardeşlerimizin iyi günleri bunlar, şimdilik incinmesinler, gülüp eğlenip dalgalarına bakmaya devam etsinler. az önce adese topiğine aşağıdakileri yazdım, buraya da kopyalayayım:
"borsagündem haberlerini referans göstererek bu fetö'cüleri SPK'dan tut Cumhurbaşkanlığı'na; İçişleri Bakanlığı'ndan tüm milletvekillerine kadar şikayet ettim. bazı yerlerden dönüş oldu, en kısa sürede inceleyerek gerekli soruşturmaları yapacaklarını yazmışlar. tabi araya referandum süreci girdi, şimdi hayat biraz normale dönsün elbet dediklerini yaparlar. Fetö'nün paralarını borsa operasyonu ile 4'e 5'e katladı bunlar, inkar da etmediler, göstermelik olarak GM'yi ve GMY'leri görevden aldılar. 15 temmuz sonrası hisse geri alım kolaylaştırıldı, bir sürü şirket geri alım yaptı, bunlar tam tersine milyonlarca lot hisse sattılar hem de ölü fiyatına. o hisselerin satışı muvazaalı mıydı, kendi adamları mı aldı? (%99 öyle oldu tabi) belki de hisse satış gelirleriyle USD aldılar, kuru yükseltiler. FETÖ'nün başarısız askeri darbe girişiminden sonra ekonomi alanında darbe yapmaya çalışacağı belirtilmişti zaten.
tüm bunları tek tek açıklayarak örnekleri ile birlikte belirttiğim mecralara ilettim. sonuçlarını hep beraber göreceğiz.
şu dediklerimi çok değil 20-25 ky daha yapsın görün bakalım nasıl muma dönecekler, bir daha 31'li 69'lu işlemler yapabilecekler mi, milyon lotluk hisse satabilecekler mi, şu an hiç açılmayan yatırımcı ilişkilerinin telefonu 2. kez çalmadan nasıl açılacak, hisse fiyatı baskılanacak mı."