Sayın TGT ne yapacaksınız. riskli değil mi yav. açılınca ne olacak kestiremiyoruz.
Printable View
İşte bende bu kumardan kurtulmak istiyorum. Kurtulmak isteyen varsa beraberce kurtulalım elinde olan bana yazsın 1.50 de olur sonra zarar ettim diye ağlamasın 8 tl de olur bende zararı artırmayayım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllarca ne Zaman baksam hep bir lerde idi bu hisse
Burası borsa serbest piyasa böyle müdahale olunca serbest olmadığı belli oluyor bir yangın çıkmışsa bırakacak sin arkadaş yıllarca birler de elinde Tutanın suçu ne tam çorbayı içmeye gelince sıra müdahale olmamalı bu benim düşüncem ytd
Galip 3 liradan 4.5 liradan aldigi olmayan mallari teslim alsin.
Elinde mal olan ortaklarina da bir iyilik dusunur...
ben manipülasyonun ortasında kalan yatırımcı olarak bu manipülasyondan manipülasyonla adeta kumar haline gelen hissenin işlemlerinden kurtulmak istiyorum. Bunu da samimiyetle yazdım. Sen ise bu durumu farklı boyuta çekmeye ve yönlendirmeye çalışıyorsun böyle bir niyetin varsa yanlış yapıyorsun bunu bil lütfen.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ayrıca sonunda ki gülücük ifaden de sanki dalga geçiyor havan varya “ benim hakkımda kim ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını nasip etsin derim” daima...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Geçenlerde birisi 3.02 den satmış 10bin lot açığa,3,82 tavan olduğu gün 5-10 dakka tavanı bozmuştu orda yerine koymuş adama demiştim 8 bin tk zarar diye ama bekleseymiş iyice fenaymış
Abi yazık bu tür işlem adamı batırır