Snpam dolaşımdaki kadar işlem gördü nerdeyse, sönmezde yarım gidiyorlar, pamuklunun cazgırı gedik asıl sönmeze ölüyor ama iş tepesine binince ürküyor, gelmesin ********...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Snpam dolaşımdaki kadar işlem gördü nerdeyse, sönmezde yarım gidiyorlar, pamuklunun cazgırı gedik asıl sönmeze ölüyor ama iş tepesine binince ürküyor, gelmesin ********...
C grubu bunlar, kredi yok, açık yok, tertemiz, alan bekler, beklerse kazanır, ağustos eylül güzel geçecek inşallah.
Yavrusu tavan çekti,yarın yavru nasıl yol izleyecek takip etmek lazım,bunlar genellikle gidişleri sıraya koyuyorlar,esasında bunun yeri endexse göre 5 üstü,dolaşımdaki pay kısıtlı olduğu için dansöz gibi oynatıyorlar,tabiki bu oynamayı piyasa yapıcının şekline göre hareket eden devamlı kazanır :)...bunda inatlan düştüğü yere kadar toplayan devamlı kazanır,tabiki birazda sabır işidir,bu işide çok iyi yapanlardanım :)...tabiki arasıra moral bozmuyor değil,önemli olan sabır...bugün kazanç her ikisinden 25 kağıt,biraz kötü yerden boşaltma yaptım kazanç oranı biraz düştü :(,ama olsun böyle hisseye can feda :)...ytd.
SONME
4,15...kapanış
4,17
4,25...zirve
3,73..düşük
4,00
10,67 %+
2.285.961...dönen lot
9.140.206...işlem hacmi
18:09:
SNPAM
4,42...tavan
4,42
0,00
4,42
3,66...düşük
4,12
19,78 %+
3.190.246...dönen lot
13.129.203...işlem hacmi
18:08:01
Bugün yavru günüydü,isterdikki buda tavan çeksin,yaptırmadılar namızsızlar,çünkü bu işi sıraya dökmüşler :(
Makul karla vedalaştım ben, 4 altından yine gelirim, bol şans...
şans meleğim refaba seni takip ettim cuma aldım .bugün uçurdun bizi.
3.7*okkalı al vermişti.
acaba 5 i kıraracak ikinci dalga olurmu.
incelemek gerek.