Endex düşüyor,TBORG düşüyor. Endex çıkıyor TBORG düşüyor. Dolar çıkıyor TBOR düşüyor.. Dolar düşüyor TBORG düşüyor. O kadar zarar eden dandik şirketler bile bu kadar saçma düşmüyor. Nedir bu TBORG un derdi? Bilen varsa birşeyler yazsın lütfen...
Printable View
Endex düşüyor,TBORG düşüyor. Endex çıkıyor TBORG düşüyor. Dolar çıkıyor TBOR düşüyor.. Dolar düşüyor TBORG düşüyor. O kadar zarar eden dandik şirketler bile bu kadar saçma düşmüyor. Nedir bu TBORG un derdi? Bilen varsa birşeyler yazsın lütfen...
Kimse kalmadı galiba..!!!
Ben buradayim ama ne konusacak ne de sabredecek gücüm kalmadi artik.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endex % 3 artmış..Nerdeyse bütün kağıtlar artıda bizimki yine yerinde patinaj yapıyor... Satmıyorummm..!!! Y.t.d.
güzel bilgiler için teşekkürler, elimde tuborg yok, ara ara takip ediyorum, buradaki arkadaşlar genelde yükselmiyor iki ileri bir geri demişler ama grafiğine baktım birçok hisseden iyi, gayet güzel denilebilecek bir çıkış ivmesinde hareket etmiş, sanırım yüksek fiyattan aldılar. kötü performans isteyenler goody e gubrf a baksınlar bence.
bu hissenin olayı nedir? iyi kazanmış ama temettü vermiyor, biraz cimri gibi. kabaca araştırdım da,
2016 da dağıtılabilir 147,7 milyon tl karın 16,3 ünü dağıtmış gerisi olağanüstü yedek - karın % 11 ini dağıtmış
2017 yılı için dağıtılabilir 294 milyon tl karın 58,8 ünü dağıtmayı planlıyor gerisi olağanüstü yedek - karın % 20 sini dağıtacak
hisse başı neredeyse 1 tl kar elde ediyor.
kısaca kar ediyor ama parayı dağıtmıyor ortalama % 85 ini içeride tutuyor, peki bu parayla ne yapıyor firma? yatırımları mı var? hissenin halka açık oranı da çok düşük, bu konuda bir çalışma var mı?
toplantı tutanaklarına baktım, geçen yıl toplantıda bir kişi firmanın geleceğe dönük çalışmaları nedir diye sormuş, toplantı başkanı çalışmalar yasal mevzuatlar çerçevesinde eksiksiz sürüyor gibi garip bir cevap vermiş. bu firmanın geleceğe dönük çalışmaları nedir cidden bilen var mı?
Ne olacak bu TBORG un hali ?... Kaç gündür kimseden ses sedada yok..!
3-5 lotla içine etmeye devam edin bakalım. Endex + olsada - olsada hep düş bakalım...Kapatıyorsunuz galiba..!! Y.t.d.
11.10'a 500 lot satış yazdım. 10.74'e kadar verdi