CİTİ elinde 3 milyon lot olmuş.Takasta 2.sıraya yerleşmiş.İsyatırımdan satılan tahminimce ky veya citi ye virman oluyor.Son 2 gündür finanstan alım yapılıyor 500 bin oldu.Bayram sonrası güzel olacak gibi.
ytd.
Printable View
CİTİ elinde 3 milyon lot olmuş.Takasta 2.sıraya yerleşmiş.İsyatırımdan satılan tahminimce ky veya citi ye virman oluyor.Son 2 gündür finanstan alım yapılıyor 500 bin oldu.Bayram sonrası güzel olacak gibi.
ytd.
Son dedikodular ingiliz bir şirket ve katarlı bir şirket yakından ilgileniyormuş.Eşarp işi sanki katarlılar daha fazla alımkar olacaklar gibi.Tüm bu konuşulanlar haber sitelerinde doğruluğu kesin değildir.
ytd
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın keremc;
Muhakkak bir web sitesinde okudunuz ki bu hisseye yatırım yapan birisi olarak atıfta bulunma gereğini duydunuz. Ama lütfen, eğer bu tip dedikodu ve daha çok manipülatif karakterli olması kuvvetle muhtemel bir söylentiyi buraya taşıma gereğini duymuşsanız; muhakkak o haberin linkini de veriniz ki, bu tip kerameti kendinden menkul bir söylentinin sizin dışınızda bir kişiye dayandığı anlaşılsınn ve böylece hukuken sorumluluğu üstünüzden tamamen atmış olabilesiniz. Anahtar kelimeler ve google arama motoru kullanarak tarama yaptığım da bu tip bir söylentiye rastlayamadım da o yüzden belirtme gereği duyuyorum. Saygılarımla...
Yatırım tavsiyesi değil kişisel görüş açıklamasıdır.
By by herkese bol kazanç son yazım...Ben kâğıtta beklemeye devam ediyorum😎😎😎
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili dostum
Biz sana bu platformda bir daha yazma demedik ki bu şekilde tavır koyuyorsun. Ben sadece bu dediğin söylentinin kaynaklandığı haber sitesinin linkini rica etmiştim. Hatırla geçenlerde ben de negatif yönlü bir söylentiye cevaben aksi yöndeki dedikoduyu buraya taşırken haberin yayınlandığı web sitesinin linkini vermiştim. Yani bu konuda darılmaya veya gücenmeye gerek yok.
Nitekim, bu şirketin marka değeri ile taşınmazlarının güncel değerlerinden kaynaklanan gerçek piyasa değerinin bu güne kadar piyasa oyuncuları tarafından fiyatlanmadığı ve hissenin görece düşük günlük işlem hacimleri ile 1-2 TL arasında dolandığı ve oldukça kısa sayılabilecek bir periyotda 4 TL.li fiyatlara geldiği bir vakıa. Yani bu karakterdeki bir hissede hepimizin her tür haber veya söylenti konusunda çok dikkatli olması ve fiyat illüzyonlarının etkisi altına girerek ava giderken avlanmaması gerekir kanaatindeyim.
Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tarz yorum ve tahminlerde esas olanın yanılma istisna olan durumun ise haklı çıkma olduğu hiç akıldan çıkarılmamalı ve bu kişisel görüş ve tahminler asla bu veya bir başka hisse senedi için verilmiş bir al - sat veya tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Bu günkü aracı kurum dağılımı ( nam-ı diğer pasta).
Ek 8033
Vakko'nun sözleşme yaptığı danışmanlık şirketi ile aynı gruba dahil Credit Suisse menkul kıymetler; 2 gün önce neredeyse aldığı hisselerin tamamını satmıştı. Bu gün ise yeniden alım yaptı. Ya bildikleri bir şey var ya da bir tür imaj çalışması yapılıyor veya onlar da bazıları gibi sadece beklentiyi satın alıyor. Kendinden kendine alım satımların olduğu ve gelişmelerin önceden sızdığı bir piyasada mutlak gerçeğin ne olduğunu kim bilebilir ki zaten ?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yazan çizen yok bilgisi olan paylaşabilirmi?
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın sultans
Son KAP haberi ile şirket ve hisse için yeni bir süreç başlamıştır. Bu sürecin başarı ya da başarısızlıkla sonuçlanabileceği yani açık uçlu olduğu aşikardır. bu nedenle, şirketçe KAP yoluyla aynı konuda yeni bir haber ya da gelişme paylaşılmadıkça; söylenecek her şey, ya iyi niyetle yapılmış bir tahmin ya da doğruluğu şüpheli bir söylentinin gündeme taşınmasından öteye geçemeyecektir.
Öte yandan, bu hissenin son bir yıllık periyot içerisinde; hem fiyat hem de işlem hacminde gerçekleşen kayda değer artış, bazı konulardaki gelişmelerin önceden bazılarının kulağına gitmiş olabileceği yönünde bir izlenim yaratmaktadır. Bu nedenle, tahtadaki işlemleri dikkatlice izlemek ve ona göre karar vermek belki de en doğrusu gibi durmaktadır. Ancak manipülatör karakterli bazı büyük yatırımcıların özellikle farklı aracı kurumlar ve farklı hesaplar üzerinde kendinden kendine işlemler yaparak ya da virman işlemleri yoluyla küçük ve orta ölçekli diğer yatırımcıları aldatabileceği gerçeğini de akılda tutarak her daim ihtiyatlı olmak ve postu ucuza deldirmemek şartıyla...
Yatırım tavsiyesi değil bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tarz yorum ve tahminlerde asli olanın yanılmak, istisna olanın ise haklı çıkmak olduğu hiç akıldan çıkarılmamalı ve bu kişisel görüş ve tahminler asla bu veya bir başka hisse senedi için verilmiş bir al - sat veya tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.