Sise böyle almaya devam etmesi kendi finansallari açısından da son çeyrek için problem olabilir. Kasadan çıkan para açısından. Tabi bunu 3 çeyrek bilançosu içinde alim yapmadı diye biliyorum. Kendi hisseleri hariç sanırsam. Ytd.
Printable View
Sise böyle almaya devam etmesi kendi finansallari açısından da son çeyrek için problem olabilir. Kasadan çıkan para açısından. Tabi bunu 3 çeyrek bilançosu içinde alim yapmadı diye biliyorum. Kendi hisseleri hariç sanırsam. Ytd.
çok enteresan bir pazartesi yaşıyoruz
Bugün hacim çok yüksek epeydir günlük hacim bu kadar olmamıştı eğer devamı gelir de haftalık olarak da Yüksek hacim olursa aşağı ya da yukarı kırıldım vakti gelmiş olabilir
Yuksek evet ama her ne hikmetse en fazla hacim yapan 5 kurum da ekside cikmis, yarim milyon lot hepsi.
Sise yine almis.
Arkadaşlar az önce aldığım habere göre Osmanin büyük büyük büyük dedesi Wyoming de hayatini kaybetmiş, defin görüntülerini gidemeyenler için memlekettekilerle paylaşmışlar.
https://twitter.com/sputnik_TR/statu...680104960?s=09
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#SODA, #SISE, Alıma devam ediyor ana hissedarımız. Dün yapılan 835.177 TL lik nominal alımla toplamda 11.625.119 adete ve sermayesindeki payı %61,83 sınırına ulaşıldı.