Mutasyon açıklaması ve Amerika da yardım paketi onaylandı dedikodular ı ile beraber emtia alanlar rahat bir nefes aldı...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mutasyon açıklaması ve Amerika da yardım paketi onaylandı dedikodular ı ile beraber emtia alanlar rahat bir nefes aldı...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SN tortumlu virüs mutasyon geçirdi diye duyunca emtiası olanlar rahat nefes aldı falan :))))))))) Bu para pul işleri bir yere kadar aman ha bu virüs işi ciddi,tamamen emtiadayım ama valla hiç de rahat nefes falan almadım ,baya da tırsdım,beni o listeden çıkarın.
Altın %1.5 ; gümüş %4.5 yukarda açıldı.... gümüş şov... devamı gelecek insl...26.10 güçlü kırıldı...
Dolar,Euro , yen vs kölelerin; altın ve gümüş Allah'ın parasıdır....
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hkm şahsen ben kendim için kazanmıyorum....
Ben din kültürü öğretmeni ilahiyatciyim...
Bilgi birikimimi garibanlar için çalıştırıyorum...
Kaldıraç ve dolardan kazandığım parayı şüpheli olduğu için yemiyor gariplere dağıtıyorum...
Geçen ay 50 bin TL gariplere dağıttım...
21 ton kömür aldım ve bir sürü ihtiyaç sahibinin bu zorlu süreçte ihtiyacını giderdim...
Kazandiklarimiz burda kalıp bize hiç fayda vermeyecek , önden verdiğimiz bu sadakalar bize mezarda yoldaş olacak....
insanın yediği içtiği giydiği gezdiği ve birde önden yaptığı hayır ve sadakalardir tüm varlığı..
Trilyonunda olsa ne bir eksik ne Bir fazla...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demir cevherinin tonu Singapur vadeli piyasada 170 $ geçti.
Vale madenindeki heyelanla birlikte demir uçtu...
Gümüş ude çeker...
Altın fonlarının tuttuğu altın miktarı bir süredir yatay, gümüş miktarı zirveye yakın, platin ise ekte gördüğünüz üzere yeni zirve yapıyor. https://t.co/HdxaGU09yf
Gümüş 26.25 %2 yukarda....