Dolarda yükseliş kaçınılmaz başlığı bile bu kadar aktif değil. Sizi keşfettiğim iyi oldu. Çok faydalı analizler paylaşmışsınız. Emeğe teşekkürler.
Dolarda yükseliş kaçınılmaz başlığı bile bu kadar aktif değil. Sizi keşfettiğim iyi oldu. Çok faydalı analizler paylaşmışsınız. Emeğe teşekkürler.
eeeerrrrrsoooyyyyyy
bu resim sana bişi hatırlatıyomu...
https://resmim.net/f/ho8usz.jpg
:)
güldüm çok
iyi oldu
###
ben ne dedim PETROL 51 dolardı 65 doları görecek dedim mi?
her 1 LOT petrol işleminde petrol 51 dolardan örnek 52 dolar olursa 100 dolar cepte mi?
cepte
ben 61-62,50 dolara kadar bu hafta içinde ralli olacak derim.
oradan biraz satış yer
ALTIN 1284 dolar oldu mu ? ben söylerken 1250 dolar mıydı ?
her 1 LOT altın işleminde 34dolar x 100= 3400 dolar cepte mi?
USDTRY şuan milletin SHORT larını yukarı çekerek patlatmak istiyor bende iNATLA satıyorum çünkü DESTEK kırıldı
3,75 tl olursa her 1 LOY işlemde ne kadar cepte artık siz HESAPLAYIN
3,75 olmasın 3,76 olsun hadi 1 kuruş benden
####
her söylediğim hisse %300 getirdi mi veya %500?
###
endeks in bu HAREKETİNİN sebepleri açık MAL_SIZ kalmış vatandaş nasılsa satamıyor elinde mal olanlar ise daha yüksekleri hedefliyor
DİKKAT edilirse PİYASA şuan ACEMİ teknikçi avında
yani KORKUTMADAN yukarı çıkıyor bunun anlamı DÜŞÜŞ SERT olacak
####
o yüzden yukarıdaki grafik yerine 162.mesaj ve öncesinde veya sonrasındaki GERÇEK teknik ANALİZLERİMİN RESMİNİ koymanızı da beklerim
neden derseniz yukarıdaki GRAFİK bir teknik analiz DEĞİL ilustrasyondur.
DAHA TEKNİK analiz ile İLLUSTRASYONUN farkını anlamıyorsanız buralarda gezmeyin
vatandaş okusun bakalım şimdi zaten takip edenler neler eklediğimi hangi teknik analizleri koyduğumu bilir?
####
bir AKIL karıştırıcı düşündürücü SORU daha sorayım
TARİH 2017 şubat TR de bir KARAR alınır
artık FOREX işlemlerinde ALTIN-petrol -vs...
KALDIRAÇ 1/10 olacak ve işlem yapmak için ALT limit 50 000tl olacak
bunu VATANDAŞ nasıl algıladı ? FOREX kumar yok forex e girenler BATAR yok forex kötü YOK FOREX ka ka
asıl sorulması gereken soru şu YILLARCA 1/100 kaldıraç ile Vatandaşın anasını ağlatan yüksek komisyonlar ile kazıklayan TR deki şirketler ARtık çok abartmıştı bu onlara bir cezaydı
ben sonuçta hiç TR de hesap açmadım açmam da ingiltere usa varken neden açayım
altın işlemi yapacam adam bana 0,30minimum TR içinde komisyon koyacak yurtdışı 0,1 koyacakken nden tr de açayım?
birde BORSAMIZ yukarı ÇEKENLER BU EMİRLERİ VERDİ yani FOREX e AKAN vatandaşın parasının BORSAya akmasını istiyorlardı
ÇÜNKÜ çok fazla FAİZ ile TAŞIMA maliyetleri vardı hisseleri birazını VATANDAŞA yıkmaları gerekliydi
ASIL nedeni buydu
yoksa forexte bugün kaybedersiniz AYNI gün TERS işlemlerle KAybettiğinizin 2 katını kazanabilirsiniz
SONUÇta alım =satım olursa teminat SIFIR oluyor yani limitiniz AÇILIYOR
KALDIRAÇ oranları ise sadece sizi ZORLAMAZ örnek 1/100 kaldıraç ile
1 LOT işlem yapmak için BLOKELİ teminatınız 10 dolarsa
1/500 kaldıraç ile aynı teminatınız 2 DOLAR oluyor yani YÜKSEK kaldıraç = VATANDAŞIN yARARINA DIR
1LOT ile ise devamlı aynı oranda kazanır ve kaybedersiniz
bu kısım önemli
1 LOT işlem ile tüm kaldraç oranların KAZANÇ veya kayıp AYNIDIR.DEĞİŞMEZ
####
biz bunları ANLATTIK
###
neyse ITTFH düşüyor alt destekte takılıyor hareketini yukarı tamamlarsa iyi kar bırakabilr
EDIP zira takipteyiz
eski söylediklerimi söylemeye gerek yok herhalde artık GEÇTİ onların fırsatları %500 getirdi ya
denge holding uçtu gitti
GEREL gitti
dah ne anlatayım?
halen illustrasyon Grafiği koyup beni KARALAMAK isteyenlere karşı yorumlarıma YÜKSEK puan veren vatandaşlar sağolsun
####
HALKB takipteyim günlük TRADE ediyorum bir miktar ile
####
ancak hedefim USDTRY sağlam kar ettirecek SATIŞ larım kar bırakınca
üstelik SWAP faizleri yüksek böylece SATTIĞIM her bir LOT ile gecelik 25dolar faiz bırakıyor yaklaşık
####
USDTRY satışları yemekle meşgul şuanda
TEKNİK paylaştım bakın zahmet edip
####
PETROLDE ARALIK-OCAK-ŞUBAT ayları RALLİ olacak 75 DOLARA kadar TAŞIYABİLİRLER
unutmayın PEtrol varil fiyatında her bir DOLAR artış 1 LOT alımda eşittir 100 DOLAR kar cepte demektir.
####
NİSAN AYINDA ise 70 dolar civarı tavan olacaktir
####
2019-2023 yıllarına KADAR PETROL dünyanın en çok Getiren emtia sı olmaya ADAYDIR.
benim kişisel görüşüm 200 dolar varil fiyatını geçmesidir.
KAya gazı vs.. hileleri ile dünyanın yönetenleri birilerini cezalandırdı YALAN haberleri ortalıkta
ASIL oyun SURİYEDEKİ TERÖR örgütlerinin PETROL 100dolardayken KARABORSADAN varilini 30dolara SATMALARIYDI
Bir çok kişi o zamanlar bunu YAZDI çizdi YİNE forum takip edenler kazandı.
#####
PETROLDE işlem yaparken dikkat edilmesi GEREKEN KURALLAR
PETROLDE SWAP SATIŞTA ödenir ALIMDA siz FAİZ aLIRSINIZ.
ve çok küçük FAİZDİR rahatsız ETMEZ TRYUSD gibi yüklü zararlara yol açmaz
#2 : kaldıraç yüksek kurumda işlem yapmanızı tavsiye ederim ancak ADA kıbrıs vs. gibi yerlerden hesap açmayın SAKIN>>
#3 : ANLIK GÜNLÜK düşüşlerden kazanç elde etmek için AÇIK pozisyonlarınızdan edeceğiniz ZARARLAR ile dipten almak İÇİN BUY emirlerinizin zarar etme ihtimaline karşı hesabınızın KAPATILMAMASI için teminatınızı %2000 falan tutun.
unutmayın PETROLDE ki her günlük düzeltme hareketi alım fırsatı.
####
USDTRY bgun yukarı gösteriyor grafikleri TEKNİK ÇİLERİ yanıltıyor AYLIK bakın haftalık bakın günlük bakın grafiklere
3,84100e kadar belli aralıklarla 30 tane minik SELL limitleri yerleştirdim sıkıysa alsın bakalım
zaten 3,82700ler üst DİRENÇTİ
oldu ki kırdı grafik YAMULMASI yaratır olsun 3,85300
yine koymaz yine SATARIM
haftaya toplarım
unutmayın DOLARDA hareketin yukarı olması uzun vadede halen devam
ben 3,75000 veya 3,70000 e kadar düşmesini PROFİT olarak cebe indirme peşindeyim
ALTIN petrol hepsi tuttu bir TRY tahminim de SIRA şimdi
kolay manipule ediliyor bizim paramız kapalıçarşımız sağolsun
####
3,70 in altından ise bu sefer ALIMLARIM devreye girecektir
####
DOLAR 3,82500 ü geçemez diye hesap edip yüklü SHORT çektim bakalım ne olacak ?
nereye kadar alabilirler ki bizim STOPlar patlamaz çünkü yukarıya yazdım en çok olsa olsa 3,85 i görsün yine de patlamayız
####
USDTRY
ufacık bir short ile 1 saatte yaklaşık 7500 usd Kazanç cepte çok kaldırmaya başladı terse yatırsın istemem deyip kapattım
satışlar yaklaşık 3,82450 ile başlayıp 3,82560lara kadardı
bunları 3,82150 ile 3,82280 arasından kapattım
yine kaldırsın yine satarım zaten fark edilmiştir TAKİP edenler için ben short satışlarımı kapatınca piyasayı kaldırdı
3,82500 önemli geçirtmezler kolay kolay
geçerse 3,83500 oraya kadar ufak satışlar ile geçerse yüklü satışlar AÇARIM
forex in amacı kısa süre de iyi kazaçtır
bu arada Siz USDTRY de tahta yapıcıyı Terse yatırın o sizi yatırmasın bakın zaten piyasada çok satış açan var demekki SPREAD 40-45 ti şuan 70lerde ortalama geziyor
yani üstten azıcık alıyor yanıltmak için
alttan SATIŞ yani SHORT açanlar ÇOK fazla
dedğim gibi 3,84500 e kadar küçük küçük SHORT yani SELL limitlerimi girdim AV Bekleyen kurt gibi bekliyorum
gelirde geçerse yüklü satışlar yaparım belli noktalarda
nasılsa SHORT açtığım için GECELİK SWAP faizide veriyor DOLAR üzerinden.
1lot işleme yaklaşık 43-46 dolar ödüyor gecelik
############
yine 3,82500 e kadar alımı getirdi.
bu arada 3,83500 zirve yapar en kötü oraya kadar kendisine GÜNLÜKÇü çekme peşinde SANIRIM eline veren çok olunca ettiği zararları yıkma peşinde birilerine.
3,83500e kadar satış yönündeyim
geçerse yine 3,84500e kadar satış yazarım haftaya toplarım
3 etti yine 3,82600e kadar aldılar USDTRY yi kaldırmaya gücü yetecek mi bakalım.UFAK ufak her 50 puanda satışlarım var
SATIŞa girmek DOLARda şuan çok mantıklı AYLIKtan ve SWAP faizi alırsak bir 5000puanda kar yazarsak süper olur.
###########
PETROL 58 dolara anlık günlükte sarkma yapabilir oralardan toplayıp ilk durak 62,30 a satabilirsiniz ancak unutmayın SİZ satınca RALLİ yapıp ocak ayında 75 dolarlara çıkabilir.
######
USDTRY de spread e odaklandık bu nasıl açılıyor anlık böyle ?
nereye kadar yukarıda alabilir?
noktanızı kendiniz hesap edin kaldırdıkça açtığınız pozisyonlar eksiye girdikçe ekstra satışlarınız benim gibi varsa Hesabınızı iyi yapın? ki hesabınızı zararına kapatmasın kurumunuz.
bakın yine düşüyor
KIZdırdık sanırım kapalı çarşıdan dolara müdahale edenleri
AMA yemeyiz biz bu numaraları
SPREAD e bak önce 80 85 e çıktı normalde benim spread 45-40 tır
veya daha düşüktür
bunun anlamı
BİRİLERİ PC programları aracılığı ile piyasaya küçük İŞLEMLERİ ALIM yolluyor devamlı ve yukarı kaldırıyor GÖSTERİP YANINA alıcı çekiyor
durun siz ingiltere merkezli mdahale gelsin saat 17:00 18:00 sonrasında görürüm ben burayı
ALTIN ralliye koşuyor 1285te döner dedik bakalım 1299a kadar bile süpürebilir.
UNUTMAYIN televizyondaki adamlar altın sat 1200 OLACAK derse TAM tersi OLUR..
PETROL sat diyorlar dı ne oldu NİSAN ayından bu zamana petrol alın diyoruz ben aldım iyi kazandık
75 doları ocak şubat gibi gösterecekler mutlaka
#####
program ile birileri de keşke şu USDTRY ye SATIŞ yollasa Kapalıçarşıdan mudahale edenler iyi ZARAR yazsalar.
#####
ALTINDA spread iyice düştü neredeyse 10 oldu yuh.
demekki alacaklar gibi geliyor.
PETROL daha çok kar bırakır şuan ilke durak 62,30
$#$$$
DOLARI sıkıysa kaldırsınlar bakalım 3,83500 üstüne belli yerlerden hayatımın satışını yaparım.
şuan ki satımlarım bir kısmını kapatmadım
bakalım bekliyorum