Bakan Selçuk: Okullar 2 Temmuz'a kadar açık olacak, karneler de bu tarihte verilecek
Printable View
Bakan Selçuk: Okullar 2 Temmuz'a kadar açık olacak, karneler de bu tarihte verilecek
Fed/Powell: Varlık alımlarını azaltmayı konuşmaya başlamanın zamanı değil
Fed/Powell: Ekonomik aktivite son zamanlarda toparlandı ancak hedeflenin çıtaya ulaşılması zaman alacak
Fed/Powell: İnsanlar dışarıda aktivitelere yeniden başlamanın güvenli olduğunu hissedene kadar ekonomi tamamen toparlanmış olmayacak
Fed/Powell: Varlık alımlarımızda cari hızımızı hedeflere doğru kayda değer ilerleme sağlayana kadar sürdüreceğiz
Bakan soylu : Bugün yaşanan hareketliliği çok sorun olarak görmüyorum , bugün başka ile gidenler de 17 gün karantinada kalmış olacak , kapanma yapılmasaydı bayram içinde aynı hareketlilik olacaktı
Pudrayı fazla kaçırmış mubarek ramazan ayında:)
AKP Grup Başkanvekili: Biden telefon etmek zorunda kaldı
Erdoğan-Biden arasındaki telefon görüşmesine ilişkin AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan çarpıcı yorum geldi. Akbaşoğlu, “Cumhurbaşkanımız kimseden telefon beklemez. Sayın Biden, telefon etmek zorunda kaldı, kendisi aradı ve alttan almaya çalışan bir dille konuştu. Cumhurbaşkanımız da ‘FETÖ ve PKK'yla ilgili ayağını denk al’ derken gerekli sözleri söyledi†dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...kaldi-6401594/
Bakan Soylu,alkol yasağıyla ilgili bir şey söylemedi herhalde? veya sormayın demişlerdir yayından önce...
ben de anlamadım ne oluyor. sn egeli hem mizahı hem yorumlarıyla başlığın değerli kişilerinden biri diye düşünürüm hep.. ben mi bir şeyler kaçırdım diye geçmiş mesajlarına baktım. öyle bir şey de yok.. olmadığı gibi şöyle mesajları olan bir forumdaş..
neden anlamsız, mesnetsiz yaftalamalara maruz kaldı anlamadım..
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında gri pasaport skandalı hakkında toplumun hiç bilmediği detayları anlattı. 19 ilde 27 belediyede soruşturmanın sürdüğünü açıklayan Bakan Soylu, pasaport süresi bitip dönmeyen kişi sayısının 804 olduğunu söyledi.