adam şey yazmış şirket ortağı hisse satıyor
çok hızlı yükselmesin diye satıyorlar. piyasayı doyuruyorlar aç galırsa roket olur ceza gelir.
dayı böyle bir market
çılgınlar gibi almak istiyorlar ne yapsınlar
:kahkah::halay:
Printable View
adam şey yazmış şirket ortağı hisse satıyor
çok hızlı yükselmesin diye satıyorlar. piyasayı doyuruyorlar aç galırsa roket olur ceza gelir.
dayı böyle bir market
çılgınlar gibi almak istiyorlar ne yapsınlar
:kahkah::halay:
tl tasarruf sıfıra inmesi lazım dayı insanlar parasından kurtulacak yer arıyor çılgınlar gibi..
inanılır gibi değil dayı.. 6.90 dan rezerv boşaltılırken almak gerekiyormuş... tl den kurtulmak... bir bildiği yokmuş adamların tl nin fişini çekmişler.. inanılmaz bu işler böyle oluyor dayı demek kki..
inanılır gibi değil dayı aklımızı aldılar..
Pazarin tadi yok bugunde... Takiliyorum oyle... Guvenilmez bu sayimlara
https://i.hizliresim.com/klbubup.jpg
tl tasarruf tl itibar tl getiri geri getirilmezse dayı market 600 bin tl ne olur bilinmez çılgınlar gibi olur.
ver elini arjantin..
napacağız dayı..
kKm dayı.. alternatif yok...
KKm cilere vobcular yatıp kalkıp dua etsinler.. MASAda oturmaya devam etsinler...
KKMCiler sayesinde çılgınlar gibi market yapıyorsunuz.. tl kredi buluyorsunuz...
tutulma gelior tutulma zamanı borsalar düşermiş buyurur sanın astrologlarımız..teknik analizi bıraktık astrolojiye bakıoz:)
Sanırım o gün bugün artık. metin68'lerin memedabilerin günü gelmiş çatmış olabilir. riskli yatırımdan ölesiye korkan, paradan,hisseden anlamayan dünyada bu işlere en mesafeli arkadaşım bile borsaya girmiş pegasus aldım thy sattım diyip duruyor sabahtan beri.
Bu indikatör hiç şaşmaz beyler en azından son 20 yılda şaştığını hiç görmedim.