Yakında internet yasağı da gelir
Printable View
Yakında internet yasağı da gelir
en kotusu tek fiyat mi?
İnternet yasağı çok çok zor ,, öncelikle verecekleri ceza tek fıyat ,, smrtg ye bıle gelmedı internet yasağı !!! Tek fıyat için bıle çok erken , eğer böyle devam edersek 400 üstünde gelır tek fıyat ,, tekte gelse çiftte gelse yön bellı benım için ,, önemlı olan nıhaı hedef !! Tabanda da tavanda da benden tek lot yok ,Herkesin kendı kararı !!
Henüz abilerine yetişmedi ama biraz büyüdü ilkokula başlayacak
Merhaba bereketli olsun. Bende de bir miktar var. Sanırım benzer ceza yeotk gelmişti ve hisse ertesi gün yine tavan yapmıştı. Ky koruyan tedbirler bunlar umarım istikrarla devam eder.
Burda en önemlisi emir silme yasağı trend devam ederken iyi ama bozulursa panik yapanlar tabana emir yazıyor ve tedbir nedir bi haber olunca tahtaya zarar veriyor. Şimdilik alfasa olumlu yansıyacağını düşünüyorum çünkü satmak için bir sebeb yok ve hisse yükseliş trendinde.Herkese bol kazançlar.
Bugün tavan olması ve bu tedbirin gelmesi bilinçli gibi geldi bana. Zaten lot sayısı az. Burada panikçilerin de lotunu toplayıp yola devam diyecekler gibi hissediyorum. Yatırım tavsiyesi değildir elbette.
Forumun 60. sayfasindayiz
demek ki daha yol uzun. Arzda tek tük hisse verdiğini hesaba katarsak bu tek tük hisseleri almaları zor; alabildiklerini zaten aldılar zaten. Gerisi buraya yazan ve ilk tavan bozdugunda veya benim gibi sonradan alanların elindeki nispeten daha yüklü lotlar.. Bunları almaya çalışmaları öyle kolay değil zaten lot.miktari sınırlı iyisi mi vur yukarı tahtacı win win nasılsa doyan kalkar..