Printable View
Alıntı: Originally Posted by doewell Afiyet olsun reha abi Sağolun efendim, bilmukabele.
Afiyet olsun sofra
Alıntı: Originally Posted by carkos Afiyet olsun sofra Hangi sofra, bir tek Reha GAYA var meydanda! :28: BAĞ-GUR Emeklisi, gecelerin sarsılmaz deliganlısı, hakiki daş fırın erkeği olmasa, batar bu sofra! :yes: Allahtan, bunnar gibisinden 3-5 kişi ediyorum da, batmıyor bu megan! :kahkah:
Siz olmasanız bu mekan topu atar..dipcik gibi ayaktasiniz...afiyet olsun...
Alıntı: Originally Posted by carkos Siz olmasanız bu mekan topu atar..dipcik gibi ayaktasiniz...afiyet olsun... Hah!!! :bravo: Bir doğruyu gören oldu, bir araba tıfıllan Irakı Sofrası neyim işletilmez! :yes: 6 Okka pardon, 6 dene şarışın lazım megan işletmek için! :kahkah:
Bir dene daha, sarışın halledip geleyim ben! :he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bir dene daha, sarışın halledip geleyim ben! :he: Afiyetle :)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Hangi sofra, bir tek Reha GAYA var meydanda! :28: BAĞ-GUR Emeklisi, gecelerin sarsılmaz deliganlısı, hakiki daş fırın erkeği olmasa, batar bu sofra! :yes: Allahtan, bunnar gibisinden 3-5 kişi ediyorum da, batmıyor bu megan! :kahkah: Döndüm, meze namına bir şey bırakmamış yavuz... yarın akşama artık... Afiyet olsun dostlar.