Ortalık karışacak vaziyet alın[emoji23] ben sayın ayshayı birinin yan hesabı olduğunu düşünüyorum gerçek biri olduğundan bile şüpheliyim[emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Şişşt patron yolcu istatistiklerini mi unuttun? Şal kapı’ı gelsin…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu forum sitesinde kendimi figüran olarak görüyorum. Ağam ve tahta yapıcılar benimle egleniyir
Bence figuran değil seyirciye daha cok benziyorsun. . . . . . . . .
Unutmadi, bekletiyor. Nassau ceo su 1. Gun paylasiyordu aylardir. Zaten 15 gun cok fazla bu datanin hazirlanmasi icin. Ama bu ay hazir data 2 gundur bekletiliyor. Kotu gelme ihtimali olmayan bir data neden paylasilmaz. Bir cok senaryo olabilir. Hayal gucunuze kalmis.
Selam.. Benim çok merak ettiğim 2 konu var. Sayın birnickiste özellikle sizin 1 ve 2. maddeleriniz için birebir.
1. Sorum Sayın KM yıllar önce söylediği o söz " GLİ 1,5 milyar dolar verseler satarım,ama Naturelgaza 2 milyar dolar verseler de satmam sözü ki, bu söz herkes farklı yorumlayabilir ama ben sayın KM'nin Naturelgazin GLİ "dan daha değerli olduğunu, belki GLİ satabileceği ve yoluna Naturelgaz ile devam edeceğini dile getirmiş olabileceği
2'si ise İlk günden beri file getirdiğim SOCAR LNg operasyonu ki bunun öyle basit bir satin alma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Yaşarsak göreceğiz.. Saygılarımla